- 9 Şubat 2014
- 364
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Mrb canım bana günde 220 yapilmisti sana kac yapıldı
Hoşbulduk arkadaşım ben mayısta başladım haziranda öğrenmiştim Şükürler olsun onu vereneHoşgeldin arkadaşım bende 2013de mayıs ta hamile olduğumu öğrenmiştim ayniyiz seninle kızım 2 yaşında benimde..Allah bağışlasın yavrunuzu..insallah bi kardeside olur hayırlısıyla bizde kızıma kardeş için basliycaz inşallah hayırlısı olsun..
Canim bende bilmiyorum doktorun söylemedimi sebebiniAyni duzeydeymis. Ama cok az yumurta oldu onlarda dollenemedi.. Bu niye oldu anlayamadim ben..
cnm en düşük 150 ben öyle vuruludum sonra 180 gibi birşeye çıkdı ama 300 bile vurulan var yumurta gelişimine ve rezervine göre değişiyor yaş ta etken tabibu ay baslayanlar nekadar dozda igne yapiyor hergun merak ediyorum. herkes farkli ama. bunun bir averaji nedir bilsem sevinecegim..
hormonlar yükselmediyse ondandır hemen transfer olması,içini ferah tut inş poz görürüz hepimizO ilac transfer için dimi canım sende transfer zamanı kullandinmi demekki yetiyormus bukadar dinlenmesi vücudun
iğnenin 8.gününden sonra yasak demişlerdi banaİyi akşamlar arkadaşlar, birşey sormak istiyorum size bugün tedavide 4.günüm en yakın arkadaşımda şuan tedavi oluyor ve doktoru ona ilişki kesinlikle yasak demiş benim doktorum öyle birşey demedi sizlerin ki uyardımı
İnşallah canim aminhormonlar yükselmediyse ondandır hemen transfer olması,içini ferah tut inş poz görürüz hepimiz
İyi Akşamlar canım benim doktorum yumurta toplanmadan üçgen önce beraber olun dedi sperim ucgunluk olmasi lazim ondan onun öncesinde birsey demedi banadaİyi akşamlar arkadaşlar, birşey sormak istiyorum size bugün tedavide 4.günüm en yakın arkadaşımda şuan tedavi oluyor ve doktoru ona ilişki kesinlikle yasak demiş benim doktorum öyle birşey demedi sizlerin ki uyardımı
Hmm benim daha 4. Günüm ya ondan birşey dememiş olabilir doktrm teşekkür ederim bilgilendirme içiniğnenin 8.gününden sonra yasak demişlerdi bana
Bilgi için teşekkürler canım henüz 4 günüm yarından sonra tekrar gidicem 6 . Gün yani ozaman söyler belkiİyi Akşamlar canım benim doktorum yumurta toplanmadan üçgen önce beraber olun dedi sperim ucgunluk olmasi lazim ondan onun öncesinde birsey demedi banada
cnm çok önemli değil yumurtlama baskılancak ya toplanana kadar..çatlatma iğnesinden sonra ilişki kesin yasakHmm benim daha 4. Günüm ya ondan birşey dememiş olabilir doktrm teşekkür ederim bilgilendirme için
RC ederim canım evet söyler söylemeden sen sor aklında kalmasınBilgi için teşekkürler canım henüz 4 günüm yarından sonra tekrar gidicem 6 . Gün yani ozaman söyler belki
Cnm basit kistlerin varsa onları temizlesin diye yada yoksa bile gelecek ay kist felan olmasın tedaviye sorunsuz baslayabilesiniz diyede vermiş olabilirIyi geceler arkadaşlar takip ediyorum .Sizi iyi haberler bekliyorum .Bugün doktorum bana desolett Die bi ilaç yazdı doğum kontrol hapı imiş bir dahaki Ay gel dedi.Bu ilaç ne şimdi niye böyle bişey yaptı anlamadım yatın ulaşabilirsin sorcam ama bilgisi olan var miDie merak ettim
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah sonu bebisli olur..nerde olucak tedavi infertilide sebebiniz ne
canum ben puregon 300 doz kullanmıştım 16 yumurta toplandı. ilk tedavimde de merional 275 doz kullanıp 10 yuöurta olmuştu. benim dozlarım yülsekti. doktorum yaşıma göre yumurta az diyordu ondan sanırım. tedaviye baslama konusumda da gideceğin doktor en doğru kararı verir siye düşünüyorumbu ay baslayanlar nekadar dozda igne yapiyor hergun merak ediyorum. herkes farkli ama. bunun bir averaji nedir bilsem sevinecegim..
merhaba atkadasım hoşgeldin. ben ohss oldum. doktorum transfer olup hamile kalırsam rahatsızlığın daha da artabilir dedi ve transfer ertelendi, 6 tane embriyo donduruşdu. ilk adetimde tam iyileşemedim ve kist oluştu onun için ikinci adetimi bekliyorum. kimi doktorlarda domdurulmuşlarla şansı arttırmak için erteliyor canımHoşbulduk arkadaşım ben mayısta başladım haziranda öğrenmiştim Şükürler olsun onu vereneşimdi tekrar aynı telaşe allahım buradaki arkadaşlarında yüzünü güldürsün bizim miniklerede bir kardeş nasip etsin hayırlısıyla ama ben burada yazılanları pek anlayamadım yumurta toplandıktan sonra neden ara veriliyor kızımda hiç öyle bşy olmadı yumurta toplandı 3. Gününden sonra transfer oldu değişen şeyler mi var yoksa anlayamadım
kistler için veriyorlar, eriyip yok olsun tedaviye sıkıntı olmasın diyr canım skıntı yapmaIyi geceler arkadaşlar takip ediyorum .Sizi iyi haberler bekliyorum .Bugün doktorum bana desolett Die bi ilaç yazdı doğum kontrol hapı imiş bir dahaki Ay gel dedi.Bu ilaç ne şimdi niye böyle bişey yaptı anlamadım yatın ulaşabilirsin sorcam ama bilgisi olan var miDie merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?