- 9 Şubat 2014
- 364
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
cnm uzun protokol uygulauyr dr un sanırımi ondan doğum kontrol hapı vermş
Tecrübe diyelim iki tedavidede aynı ilaçları verdiler ondan canım ama inşallah bu tedavide değiştirelim demez zaten çoğu arkadaşa gonal f 450 veriliyor diğeride ya orgalutron yada cetrodite oluyor başka ilaç dersede diğer tedavimden bu ilaçlar kaldı dicem çünkü gerçekten elimde kaldı bir kutu gonal f
bende istanbul Beşiktaş Jinemede gidiyorum hemen hemen aynı fiyatlar...İnşallah hayırlısı olur cnm...ben bursa da jinemed de tedavi görüyorum. ilk sefer merkeze ödediğim ücret 5500 ikinci de 4500 ödedik. ebriyoları domdurmak için 1000 lira ödenecek daha. bursa da fiyat olarak merkezlet birbirine yakın sayılır
Ben izmirdeyim 10 bin diyorlar sizin yine iyiymiş..bende istanbul Beşiktaş Jinemede gidiyorum hemen hemen aynı fiyatlar...İnşallah hayırlısı olur cnm...
o parayı sadece merkez mi istiyor? ilaçlar hariçBen izmirdeyim 10 bin diyorlar sizin yine iyiymiş..
Canım konuya direk dahil olucam ama doğum kontrol hapı illaki doğum kontrolü için kullanılacak diye birşey yok. Ben iki ay kullandım. Doktoruna sor tabiki ne amaçla vermiş ama benim kist vardı onu baskılamak için verdi. Doğum kontrol hapları kist oluşmasını önlemek için de kullanılıyor. Ya da fsh hormonunu baskılamak için kullanılıyor. Bir çok amacı olabilir. Benim şu an kistim geriledi. İşe yarıyor yani. Merak etme. Bi doktor bana şöyle açıklamıştı. Biz hamile kalmaya çalışıyoruz şimdi doğum kontrol hapı nerden çıktı diyebilirsin dedi. Bu tedaviye başlamadan önce hormonları baskılayıp bir anda hormon geliştirici iğnelerle daha iyi sonuç elde edebiliyoruz dedi. Biraz amiyane bi tabir olcak ama doktor aynen şöyle dedi. Bir köpeği daha saldırgan yapmak istersen onu önce kapatırsın. Daha sonra bıraktığında çok daha saldırgan olur. Bence doktoruna sor mutlaka bir amacı vardır. İnşallah tedavin güzel sonuçlanır :)Iyi geceler arkadaşlar takip ediyorum .Sizi iyi haberler bekliyorum .Bugün doktorum bana desolett Die bi ilaç yazdı doğum kontrol hapı imiş bir dahaki Ay gel dedi.Bu ilaç ne şimdi niye böyle bişey yaptı anlamadım yatın ulaşabilirsin sorcam ama bilgisi olan var miDie merak ettim
Yok herşey içinde bide hiç tahlilim falan yoktu onlar yapıldı.o parayı sadece merkez mi istiyor? ilaçlar hariç
cnm herşey dahilde olsa çok pahalı.. hiç başka yerlerede sordun mu?Yok herşey içinde bide hiç tahlilim falan yoktu onlar yapıldı.
Valla araştırmadım bu KK konu da açtım cvp alamadım hsg filmini bile çekmdiler illa çekecek olan doktorun hastası olmam gerekiyomuş onu da dün anestezisiz 700 TL ye çektirdim.doktorum israel aruh.cnm herşey dahilde olsa çok pahalı.. hiç başka yerlerede sordun mu?
tedavi ediyor..ama benim bilgim kadarıyla d.k hapı kullanımı bebek olumunu bir süre engelleyebiliyorda..Şimdi hastaneden geldim. Minik bir çikolata kistim varmış, banada yasmin verdi bu ay onu kullanıp bir sonraki adetle başlıycaz inşallah.
Kızlar heyecandan dr sormayı unuttum. Bu d.k hapı kisti baskılayacak mı acaba yoksa tedavi mi edecek.
İlk olunca yaş da 36 olunca bacım iyi bi doktor olsun istedik 9 sene boyunca eşimin spermleri 1 milyonda sabit kaldı ne ilaç verdiler ne çare aradılar kız ben bişiy anlamadım tıpta böyle bişiy olmaz deyip testleri atanımı istersin de get araştırma hastanesine ben böyle bişiy görmedim diyeni mi istersin.anlayacağınız bacım azıcık talihsizlik tokatladı bizi bizde israel beyi bulduk.cnm herşey dahilde olsa çok pahalı.. hiç başka yerlerede sordun mu?
cnm şimdi başlamışsın oraya, seni üzmek istemem ama inan çok pahalı geldi fiyatları bana..Valla araştırmadım bu KK konu da açtım cvp alamadım hsg filmini bile çekmdiler illa çekecek olan doktorun hastası olmam gerekiyomuş onu da dün anestezisiz 700 TL ye çektirdim.doktorum israel aruh.
Evet her konuda acemiyim ben.ama inşallah emeklerimiz boşa gitmez de yüzümüz güler ne diyim senelerce bu KK hamile konularını okudum ağladım,eşimede bişiy diyemedim.hayırlısı demekten başka çarem kalmadı.cnm şimdi başlamışsın oraya, seni üzmek istemem ama inan çok pahalı geldi fiyatları bana..
tedavi ediyor..ama benim bilgim kadarıyla d.k hapı kullanımı bebek olumunu bir süre engelleyebiliyorda..
Çok geçmiş olsunüzüntüden hiç bişey konuşamadım ki.. bakalım bir hafta sonra kontrole gidecem.. o zaman konuşacağım.. sanada çok geçmiş olsun cnm.. şimdi varmı bebiş..
haklısın olabilir cnm.. inşallah güzel sonuçlar alırsın..Canım normal yolla olmasını erteler belki ama tüp bebek tedavisinde sıkıntı yaratmaz bence
İnşallah hayırlısı olur cnm..Evet her konuda acemiyim ben.ama inşallah emeklerimiz boşa gitmez de yüzümüz güler ne diyim senelerce bu KK hamile konularını okudum ağladım,eşimede bişiy diyemedim.hayırlısı demekten başka çarem kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?