- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.861
Evet verdim 8.30 da 10 gibi çıkar sanırım adet bitti eğer poztifse sonuç yukselir iki katı ama negatif se hayırlısı bi süreçte bildiğiniz adet oldum 6 gün üstüne adet görme denilen şey bu olsa gerek o yüzden kimse belirti aramasin göğüslerim transfer sonrasi çok hassastı sonra 5.günden itibaren normale döndü ama hala sis ama acı felan yok ara ara sağ kasiginda ağrı oluyor hele elime poşet felan alıp taşısam karnım agriyorGünaydınlar hayırlı cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsindemir6133 kan verdin mi
İnşallah yükselmiştir ama olmadıysa belki hayırlısı budur rabbim gönlüne göre versinEvet verdim 8.30 da 10 gibi çıkar sanırım adet bitti eğer poztifse sonuç yukselir iki katı ama negatif se hayırlısı bi süreçte bildiğiniz adet oldum 6 gün üstüne adet görme denilen şey bu olsa gerek o yüzden kimse belirti aramasin göğüslerim transfer sonrasi çok hassastı sonra 5.günden itibaren normale döndü ama hala sis ama acı felan yok ara ara sağ kasiginda ağrı oluyor hele elime poşet felan alıp taşısam karnım agriyor
Amin inşallah hayırlısı olsunİnşallah yükselmiştir ama olmadıysa belki hayırlısı budur rabbim gönlüne göre versin
Çıkmadı mı dahaAmin inşallah hayırlısı olsun
Yok canım ben hemen aldım ve 10 dk sürdü yapmam yavaş yavaş yapabildim sonra aldılar 10 dk sonra yine istedim yine yaptım ve şuan ikizlerime hamileyim bende bişi olmuş mudur diye çok düşündüm ama olmuyormuş demek ki :):) peki transferden hemen sonra ördeğe yapsak beklemesek olumsuz mu etkiliyor acaba başarıyı
Az önce aradım çıkmamıştı 11 de ayın dediÇıkmadı mı daha
Az kalmış hadiAz önce aradım çıkmamıştı 11 de ayın dedi
hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallah yaAz önce aradım çıkmamıştı 11 de ayın dedi
Birbirimizin umuduyuzdemir6133 canım güzel haberler bekliyorum gözüm kulağım Sende
Geldim geldim bayadır takılmıyorum da foruma :)
Hayırlı güzel haberler verirsin inşallahBirbirimizin umuduyuz
Geldim geldim bayadır takılmıyorum da foruma :)
67 güzel bi değer aslında ama tabi onlar daha iyi bilirler umarım çok güzel olur her şey. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
artmis canim ne güzel, insallah artarak dvam eder. rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. dualarimdasinKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
kacinci gün degerin bugunKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
17.gün değerikacinci gün degerin bugun
Hayırlı olsun canım. Olumlu düşün daha fazla artsın takma kafaya hemşirenin söyledikleriniKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?