2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydınlar hayırlı cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsin demir6133 kan verdin mi
Evet verdim 8.30 da 10 gibi çıkar sanırım adet bitti eğer poztifse sonuç yukselir iki katı ama negatif se hayırlısı bi süreçte bildiğiniz adet oldum 6 gün üstüne adet görme denilen şey bu olsa gerek o yüzden kimse belirti aramasin göğüslerim transfer sonrasi çok hassastı sonra 5.günden itibaren normale döndü ama hala sis ama acı felan yok ara ara sağ kasiginda ağrı oluyor hele elime poşet felan alıp taşısam karnım agriyor

İnşallah yükselmiştir ama olmadıysa belki hayırlısı budur rabbim gönlüne göre versin

:) peki transferden hemen sonra ördeğe yapsak beklemesek olumsuz mu etkiliyor acaba başarıyı
Yok canım ben hemen aldım ve 10 dk sürdü yapmam yavaş yavaş yapabildim sonra aldılar 10 dk sonra yine istedim yine yaptım ve şuan ikizlerime hamileyim bende bişi olmuş mudur diye çok düşündüm ama olmuyormuş demek ki :)

Kizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
67 güzel bi değer aslında ama tabi onlar daha iyi bilirler umarım çok güzel olur her şey. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
Hayırlı olsun canım. Olumlu düşün daha fazla artsın takma kafaya hemşirenin söylediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…