- 1 Kasım 2013
- 3.208
- 2.756
- 333
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.841
Canım ben yarim saat yatıyorum. Birincisi lnde dayandım bunda dayanamadım ördek aldım. O bile az geldi :)))Ya kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruzHep bunu düşünüyorum.
Canım transfer idi bitince hemen altına sürgü veriyorlar yapiyirsun hiç sorun olmuyor sıkıntı yapma bebisleri düşünüyorsun zaten onlarda bastirmayi bırakınca rahatliyursunYa kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruzHep bunu düşünüyorum.
Ya kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruzHep bunu düşünüyorum.
:) peki transferden hemen sonra ördeğe yapsak beklemesek olumsuz mu etkiliyor acaba başarıyıCanım ben yarim saat yatıyorum. Birincisi lnde dayandım bunda dayanamadım ördek aldım. O bile az geldi :)))
Aminnn inşallahHayirlis olsun canim bebislerin sana sıkı tutunsun
Teşekkür ederim.Canım transfer idi bitince hemen altına sürgü veriyorlar yapiyirsun hiç sorun olmuyor sıkıntı yapma bebisleri düşünüyorsun zaten onlarda bastirmayi bırakınca rahatliyursun
Teşekkür ederim.Ben de hiç tutamam.Tutmanın olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi var onu merak ediyorum.Cnm hasta bakıcı bana surgu vermek istemisti transferden gelince ben yapmadim ama biraz daha durdum..45 dk dinlendiriyolar bizim hastanede zaten..sonra da hastaneden cikarken wc ye giddim. Beni hiç 2 saat dinlendirmediler ayrıca
Teşekkür ederim.Ben de hiç tutamam.Tutmanın olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi var onu merak ediyorum.
cnm hayırlı olsun transferin inss bebislerin sana sımsıkı tutunsunlarMerhaba kızlarNasılsıniz ben bebisleri aldım geldim iki tane çözüldü çok şükür ikiside transfer oldu 16 sına test günüm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım dualarinizi bekliyorum
cnm kimi hemen yapıyor kimi yarım saatla iki saat arasında yatıp sonra yapıyor allah nasip ettiyse ne şekilde olursa olsun hamile kalıyorsun cnm allah hakkında inş hayirlisini nasip etsinYa kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruzHep bunu düşünüyorum.
Amin inşallah.Çok sağ olun kızlar.Allah hepimize nasip eder inşallah.cnm hayırlı olsun transferin inss bebislerin sana sımsıkı tutunsunlar
cnm kimi hemen yapıyor kimi yarım saatla iki saat arasında yatıp sonra yapıyor allah nasip ettiyse ne şekilde olursa olsun hamile kalıyorsun cnm allah hakkında inş hayirlisini nasip etsin
Ben yarım saat sonra kalktım yaptım canım ve o zman dedim ki hayatta tutmaz buYa kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruzHep bunu düşünüyorum.
Yok canım sorarlar hemen veriyorlar zaten. İdrarin başarıyla alakası yok transfer esnasında rahim usg den net görünsün diye istiyorlar:) peki transferden hemen sonra ördeğe yapsak beklemesek olumsuz mu etkiliyor acaba başarıyı
Çarşamba sonucuydu 28 bugün bakalım kaç çıkacak yükselecek mi dusecek miCanım 28 den sonra bir daha olcturmedin demi
Cnm inss katkat artmıştır degerin güzel haberlerini bekliyoruzÇarşamba sonucuydu 28 bugün bakalım kaç çıkacak yükselecek mi dusecek mi
İnşallah artmıştır ama hayirlisi olsun bu süreç bana tam teslimiyetı öğretti en güzelini Rabbim bilirCnm inss katkat artmıştır degerin güzel haberlerini bekliyoruz
Çarşamba sonucuydu 28 bugün bakalım kaç çıkacak yükselecek mi dusecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?