2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ya kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruz Hep bunu düşünüyorum.
Canım ben yarim saat yatıyorum. Birincisi lnde dayandım bunda dayanamadım ördek aldım. O bile az geldi :)))

Ya kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruz Hep bunu düşünüyorum.
Canım transfer idi bitince hemen altına sürgü veriyorlar yapiyirsun hiç sorun olmuyor sıkıntı yapma bebisleri düşünüyorsun zaten onlarda bastirmayi bırakınca rahatliyursun

Cnm hasta bakıcı bana surgu vermek istemisti transferden gelince ben yapmadim ama biraz daha durdum..45 dk dinlendiriyolar bizim hastanede zaten..sonra da hastaneden cikarken wc ye giddim. Beni hiç 2 saat dinlendirmediler ayrıca

Cnm hasta bakıcı bana surgu vermek istemisti transferden gelince ben yapmadim ama biraz daha durdum..45 dk dinlendiriyolar bizim hastanede zaten..sonra da hastaneden cikarken wc ye giddim. Beni hiç 2 saat dinlendirmediler ayrıca
Teşekkür ederim.Ben de hiç tutamam.Tutmanın olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi var onu merak ediyorum.

Merhaba kızlar Nasılsıniz ben bebisleri aldım geldim iki tane çözüldü çok şükür ikiside transfer oldu 16 sına test günüm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım dualarinizi bekliyorum
cnm hayırlı olsun transferin inss bebislerin sana sımsıkı tutunsunlar

cnm kimi hemen yapıyor kimi yarım saatla iki saat arasında yatıp sonra yapıyor allah nasip ettiyse ne şekilde olursa olsun hamile kalıyorsun cnm allah hakkında inş hayirlisini nasip etsin

Amin inşallah.Çok sağ olun kızlar.Allah hepimize nasip eder inşallah.

Ben yarım saat sonra kalktım yaptım canım ve o zman dedim ki hayatta tutmaz bu ama nasip kısmet işte canım. Kendini çok sıkmaktansa hemen yapman daha iyi zaten sürgü verelim diyorlar

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kader arkadaşlarım Rabbim bu güzel gün hürmetine gönüllülerdeki istek ve arzuları kabul eylesin. Bu arada ben hastanedeyim bakalım bugün d.rum muayene edecek inşallah güzel olumlu şeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…