- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.821
Olur canim amin insllahtransferin olsun test gününü ekliyim olurmu kuzummm
İnsallah bu defa hamile olarakta yazarim
flzask2003 canim listede kendimi hamile yazınca o kadar mutlu oldum ki bu bile yeter bana ama korkular hiç bitmiyor muş gerçekten yarın yeni testim var Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
İğneler gonal f 150 menapur 75 dozda.Sıkıntı yapma canim benim de yavas ilerlemisti opu gunu yumurta sayisi bile degismisti ki son gunler atak yapiyor zaten ignelerin dozu nasıl?
Merhaba kızlarNasılsıniz ben bebisleri aldım geldim iki tane çözüldü çok şükür ikiside transfer oldu 16 sına test günüm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım dualarinizi bekliyorum
Canım oldun mu transferi nasıl geçti?Aminnn canım inşallah Rabbim senin ve tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin
Canım 28 den sonra bir daha olcturmedin demiflzask2003 canim listede kendimi hamile yazınca o kadar mutlu oldum ki bu bile yeter bana ama korkular hiç bitmiyor muş gerçekten yarın yeni testim var Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ewettt oldu transfer güzel geçti idrara sıkışık istiyorlar ya baya guzel doldurmusum yukarıdan ultrasonla bastirmalari dışında olmadı saolsun drum Besmele ile yerleştirdi bende ekranda gördüm inşallah sonucumuz da güzel olur sen nasılsın nasıl hissediyorsunCanım oldun mu transferi nasıl geçti?
Hayırlısı olsun canım :))) inşallah güzel haberlerini alırız :)Merhaba kızlarNasılsıniz ben bebisleri aldım geldim iki tane çözüldü çok şükür ikiside transfer oldu 16 sına test günüm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım dualarinizi bekliyorum
Aminnn inşallah canim seninde hayırlı olsun ikizler geliyormuş ikiz duyunca ayrı bir heyecanlaniyorum Rabbim hayırlısıyla kucağiniza Almayı nasip etsin ssba ve hepimizeHayırlısı olsun canım :))) inşallah güzel haberlerini alırız :)
Benimde oldu canım. Salı günü. Normalde canım tatlı degildir de bu kez çok acılı oldu. İdrar da zorladı baya. 13 Mayıs test tarihim hayırlısı bakalımEwettt oldu transfer güzel geçti idrara sıkışık istiyorlar ya baya guzel doldurmusum yukarıdan ultrasonla bastirmalari dışında olmadı saolsun drum Besmele ile yerleştirdi bende ekranda gördüm inşallah sonucumuz da güzel olur sen nasılsın nasıl hissediyorsun
Canım çok kötüyüm ben bugün işe bile gidemedim sürekli bulantı istifra
Canım çok kötüyüm ben bugün işe bile gidemedim sürekli bulantı istifrasalı günü acildeydim serum taktılar doktora ilaç verdi almayayım dedim ama aldım artık o biraz rahatlattı ama biraz bu zamanlar bi geçse de rahat rahat yemek yiyebilsem artık
Hayirlis olsun canim bebislerin sana sıkı tutunsunMerhaba kızlarNasılsıniz ben bebisleri aldım geldim iki tane çözüldü çok şükür ikiside transfer oldu 16 sına test günüm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?