2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

flzask2003 canim listede kendimi hamile yazınca o kadar mutlu oldum ki bu bile yeter bana ama korkular hiç bitmiyor muş gerçekten yarın yeni testim var Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Birden cokkk duygulandimm yaa cnmm.Rabbim.Sanada insallah bu güzel duyguyu tattırsın emeklerinin karşılığı yer bulsun..sağlıklı hayirli evlatlar versin yarın değerin yükselmiştir insallah
Allahim isteyen herkese anneliği tattirsin..evlatsizlik çok zor yaa ne kadar cocugum olsada 10 sene bekledim yasadiklarimi unutmadim.

Merhaba kızlar Nasılsıniz ben bebisleri aldım geldim iki tane çözüldü çok şükür ikiside transfer oldu 16 sına test günüm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım dualarinizi bekliyorum

Hadi cnm hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsunlar insallah

Canım oldun mu transferi nasıl geçti?
Ewettt oldu transfer güzel geçti idrara sıkışık istiyorlar ya baya guzel doldurmusum yukarıdan ultrasonla bastirmalari dışında olmadı saolsun drum Besmele ile yerleştirdi bende ekranda gördüm inşallah sonucumuz da güzel olur sen nasılsın nasıl hissediyorsun

Merhaba kızlar Nasılsıniz ben bebisleri aldım geldim iki tane çözüldü çok şükür ikiside transfer oldu 16 sına test günüm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım dualarinizi bekliyorum
Hayırlısı olsun canım :))) inşallah güzel haberlerini alırız :)

Benimde oldu canım. Salı günü. Normalde canım tatlı degildir de bu kez çok acılı oldu. İdrar da zorladı baya. 13 Mayıs test tarihim hayırlısı bakalım

Kızlar bulantıdan hiç bi şey yapamıyorum midem boğazımda duruyor sanki var mı doğal bi çözümü olan

ahh ya bizim hamişlerin hep zor geçiyo ilk zamanları..çabucak geçsinde 3 aydan sonra düzelir inşallah da keyfini çıkarırsınız canım hamileliğin istediğinizi yersınız.

Ya kızlar transfer sırasında idrara sıkışık oluyoruz ya, e iki saat boyunca da dinleneceğiz transferin ardından.E peki çişimizi ne zaman yapıyoruz Hep bunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…