- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.881
Kafama takmıyorum Rabbime teslim oldum o ne derse kabulumHayırlı olsun canım. Olumlu düşün daha fazla artsın takma kafaya hemşirenin söylediklerini
Nolsun ilk haftalarda geriden geliyordu, şimdi haftasını yakaladı hamdolsun. Kalp atışlarını duyduk. 2 hafta sonra ikili test var. Sende ne var ne yok?Napiyosun cnm nasıl gidiyo haber ver kendinden
maaşallah canım bence bebeğin seninle sadece naz yapıyor burdan doğduğu haberlerini alacaz inşKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
İnşallah sende arkamdan hamileyim diye bagirirsinmaaşallah canım bence bebeğin seninle sadece naz yapıyor burdan doğduğu haberlerini alacaz inş
İnşallah sende arkamdan hamileyim diye bagirirsin
Nolsun ilk haftalarda geriden geliyordu, şimdi haftasını yakaladı hamdolsun. Kalp atışlarını duyduk. 2 hafta sonra ikili test var. Sende ne var ne yok?
cnm maşallah çok sevindim değerin ne guzel artmış inss sağlıklı bir gebeliktir cnm allah mucizeni sana bagislasinKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
Âyy nihayet guzel haber devamida gelsin insallah bu durumda baslayip sağlıklı ilerliyenler oldu sonucta 2 kati Yukselme de olmus demekki gelisen bir sey var bundan sonra kat kat devami geli insallahKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
Merhaba arkadaşlar olumsuz tüp bebek denemesi olan arkadaşlara sorum olacaktı, adet düzensizliğiniz nasıl oldu? Ben geçen ay yaptırdım ne yazıkki olumsuz sonuç aldım, şimdi iki gün gecikme var ve hiç belirti yok kaç gün gecikiyor acaba
Doğru söylüyorsun.Rahatladım şimdi.geçen ay aşılama yaptırmıştım da çok zorlandım bu idrar sorunu yüzünden.Ben yarım saat sonra kalktım yaptım canım ve o zman dedim ki hayatta tutmaz buama nasip kısmet işte canım. Kendini çok sıkmaktansa hemen yapman daha iyi zaten sürgü verelim diyorlar
Çok teşekkür ederim.Allah ikizlerini sağlıkla kolaylıkla doğurmanı nasip etsin.Yok canım ben hemen aldım ve 10 dk sürdü yapmam yavaş yavaş yapabildim sonra aldılar 10 dk sonra yine istedim yine yaptım ve şuan ikizlerime hamileyim bende bişi olmuş mudur diye çok düşündüm ama olmuyormuş demek ki :)
Benim ilk denememde ilk adetim gununde oldu ama sonraki aylarda 2 gun 4 gun filan gecikmeler yasadim hamileyim sandim. Ne yazikki sonuc husrandi. Nisanda 2.deneme oldu sonuc negatif bu sefer gunumu 2 gun gecince oldum. Ve bu seferki adetim cok sancili gecti normalde bu denli sanci olmazdi hafif agrilarla gecerdi. Allah guc versin maddi-manevi.Merhaba arkadaşlar olumsuz tüp bebek denemesi olan arkadaşlara sorum olacaktı, adet düzensizliğiniz nasıl oldu? Ben geçen ay yaptırdım ne yazıkki olumsuz sonuç aldım, şimdi iki gün gecikme var ve hiç belirti yok kaç gün gecikiyor acaba
cok sevindim canim senin adina insllah kat kat artar degerinKizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
Hayırlısı olsun canım benim çok sevindimmm :))Kizlar sonucum 67 çıktı iki katını geçmiş hemşire pazara tekrar kan vermem gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik olduğuna dair yorum yapamıyoruz dedi
Ben hala tam sevinmiyorum ama umutsuz da değilim inşallah hayırlısı olacakHayırlısı olsun canım benim çok sevindimmm :))
İnşallah artarcok sevindim canim senin adina insllah kat kat artar degerin
Canım benim de ağrılarım oldu hatta iki kere kahverengi lekelenmem oldu biri 7 nisanda oldu ayın 11inde kan testinde 225 çıktı. Kan testini yaptırdığım gün 13. Gündü bu arada. Sonra nisanın 14 ünde ikinci kahverengi lekelenmem oldu. Şuan ikizlerime hamileyim çok şükür. Devam etmiyorsa kafana takma olabilen durumlarmış. İnşallah sonuçların güzel olacak hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallaharkadaşlar merhaba. benim ilk denemem negatiifti. test sonucum 1.2 çıkmıştı. cok üzüldüm ama pes etmedim. ara verdim 4 ay kadar. 27 nisanda ikinci transferim oldu. iki tane birinci kalite 6.gün embriyosu transfer edildi.ilk günden beri başladım evde test yapmaya. 5.gün silikte olsa ikinci çizgiyi görmek nasip oldu. sonra gittim 7.gün kan testi yaptırdım. değerim 73,71 çıktı. 8.gün yani dün iki üç damla pembe sulu akıntım oldu. kanama gibi. ama devamı gelmedi. bugün ise 9. günüm. adet olcakmış gibi ağrım var. normalde bugün adet günüm. yarın birdaha kan testi vericem bakalım değerim yükselmişmi. ya sizde bu tarz bir kanama ve ağrı yaşadınızmı?? çok korkuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?