2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba , benimde 8,10 ve 11 mm boyutlarinda 6 yumurtam vardi 4 gun daha igneye devam ettim 18,19 ve 21 mm olmuslardi.canini skma ,iyi beslen ve stresten uzak dur.daha 4 gun var buyurler hayirlisiyla

Merak etme canım büyümeye devam ediyorlar. Rahat ol

İlaç iyi geldi.Mecbur kaldım 1 haftada 2 kiloya yakın verince.Su bile durmuyordu midemde.
canim ne güzel gecmis. benim de kötü midem sürekli bulanoyor. sabahlari kusma geliyor ama mode bos olunca berbat oldugumla kaliyorum insallah gecer biran önce derdim yemek degil de su icemiyorum, hamilelikte su önemli

Kızlar ben sabah kalkınca midem bir tuhaf bulantı oluyor ama çıkartmadım şimdiye kadar acıkıyorum sabah kahvaltı yapınca rahatlıyorum ama gün içinde hoşuma gitmeyen bir koku geldimi burnuma bir tuhaf oluyorum onun dışında daha istifra etmedim bu arada ben daha hastanedeyim kanamam bugün yok ama sancı olduğu için takip altındayım.

Bu arada bayanlar dün drum muayene ettiğinde ikinci keseyide gördü ama çok küçük dedi kaybolur dedi ama bilmiyorum burda yatan diğer hastalarla konuştum onlarda diyor ki biz iki aydan sonra ikiz olduğunu öğrendik ne bilem artık

canim ne güzel gecmis. benim de kötü midem sürekli bulanoyor. sabahlari kusma geliyor ama mode bos olunca berbat oldugumla kaliyorum insallah gecer biran önce derdim yemek degil de su icemiyorum, hamilelikte su önemli
aslında geçmedi.ilacin etkisiyle bir seyler yiyebiliyorum.Ben 1 haftadır doğru dürüst bi sey yiyemedim içemedim.Yiyip ictiklerim de geri geldi Buna şükür diyorum mutluyum sebze yiyebildim

Allahım hepimize kolaylik versin yaa miden bulansa yiyip icmiyir sun ama bulanmasa içinde korku vqr bebis e bişey mi oldu diye her an hsber alınabilecek cihaz icat etseler iyi olacsk :)) kızlar benimde transfer in 4.günü ayaklarım buz kesiliyor çorap üstüne patikle donuyor termofor koydum şimdi sizlerde de oldu mu yoksa havaların soğuk olduğu döneme mi geldik

E Eylulde_gel nasıl geçiyor günlerin arkadaşım ben istirahat halindeyim drum normal hayatına donebiliirsin dedi ama insan temkinli davranmak zorunda hissediyor

Canım valla eşime diyorum ki bi ultrasyon aletide biz mi eve alsak acaba canımız istedimi bebişe bakarız ayakların havadan dolayı üşüyordur aman dikkat et sıcak tut kendini

E Eylulde_gel nasıl geçiyor günlerin arkadaşım ben istirahat halindeyim drum normal hayatına donebiliirsin dedi ama insan temkinli davranmak zorunda hissediyor
Aynen canim. Ogretmenim bu haftayı raporlu geçirdim. Bi oncekinde normal gecirmistim ama bu kez annemde yattım. İlk iki gün kasiklarimda keskin kramplar vardı şimdi yok o moralimi bozuyor. Benim ilkinde tutma belirtileri oydu sanki. Aslında şu güne kadar sakindim de bugun bi korku saldı. Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…