- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.921
Merhaba , benimde 8,10 ve 11 mm boyutlarinda 6 yumurtam vardi 4 gun daha igneye devam ettim 18,19 ve 21 mm olmuslardi.canini skma ,iyi beslen ve stresten uzak dur.daha 4 gun var buyurler hayirlisiylaKızlar iyi akşamlar hepinize.Bugün iğnelerimin 6. günüydü ve kontrolüm vardı.Geldiğimden beri aklımı kurcalıyor.9 yumurtam varmış.Bunlar 12mm, 11mm,10mm ve 8mm'likler.Bu boyutlar bana 6. gün için küçük geldi.Daha 4 gün var iğnelerin bitmesine .Sizce gelişirler mi?Sizinkilerin gelişimi nasıldı?Cevaplarsanız çok sevinirim. Offf
İnşallah.Teşekkür ederim.Merhaba , benimde 8,10 ve 11 mm boyutlarinda 6 yumurtam vardi 4 gun daha igneye devam ettim 18,19 ve 21 mm olmuslardi.canini skma ,iyi beslen ve stresten uzak dur.daha 4 gun var buyurler hayirlisiyla
Merak etme canım büyümeye devam ediyorlar. Rahat olKızlar yumurtalarım 8. gün 17 16 15 14 mm ye ulaştı.9 yumurta.2 gün daha ilaçları kullanacağım.çarşamba opu var.merak ettiğim konu ilaçları keseceğim gün olan pazartesiden opu ya kadar yumurtalar büyümelerini sürdürüyor mu acaba?yoksa ilaçlalrı kestikten sonra büyümeleri opu'ya kadar duruyor mu?
Benim midem de geçti çok şükür 2 gündür rahatım pazartesi de kontrolum var tırsıyorum bi yandan da. İlaç rahatlattı mi bırazSelam kızlar ben midem için ilaca başladım.İyiyim bugün.Bu hafta kontrolum var
Çok kötü oluyo yaa benim de birden kesildi şimdi de korkuyorum inşallah bi şey olmamıştırİlaç iyi geldi.Mecbur kaldım 1 haftada 2 kiloya yakın verince.Su bile durmuyordu midemde.
canim ne güzel gecmis. benim de kötü midem sürekli bulanoyor. sabahlari kusma geliyor ama mode bos olunca berbat oldugumla kaliyorumİlaç iyi geldi.Mecbur kaldım 1 haftada 2 kiloya yakın verince.Su bile durmuyordu midemde.
Çok kötü oluyo yaa benim de birden kesildi şimdi de korkuyorum inşallah bi şey olmamıştır
İnşallah canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin içinBir şey olmamıştır inşallah.Güzel haberlerini alırız pazartesi.
aslında geçmedi.ilacin etkisiyle bir seyler yiyebiliyorum.Ben 1 haftadır doğru dürüst bi sey yiyemedim içemedim.Yiyip ictiklerim de geri geldicanim ne güzel gecmis. benim de kötü midem sürekli bulanoyor. sabahlari kusma geliyor ama mode bos olunca berbat oldugumla kaliyoruminsallah gecer biran önce derdim yemek degil de su icemiyorum, hamilelikte su önemli
Canım valla eşime diyorum ki bi ultrasyon aletide biz mi eve alsak acaba canımız istedimi bebişe bakarız ayakların havadan dolayı üşüyordur aman dikkat et sıcak tut kendiniAllahım hepimize kolaylik versin yaa miden bulansa yiyip icmiyir sun ama bulanmasa içinde korku vqr bebis e bişey mi oldu diye her an hsber alınabilecek cihaz icat etseler iyi olacsk :)) kızlar benimde transfer in 4.günü ayaklarım buz kesiliyor çorap üstüne patikle donuyor termofor koydum şimdi sizlerde de oldu mu yoksa havaların soğuk olduğu döneme mi geldik
Aynen canim. Ogretmenim bu haftayı raporlu geçirdim. Bi oncekinde normal gecirmistim ama bu kez annemde yattım. İlk iki gün kasiklarimda keskin kramplar vardı şimdi yok o moralimi bozuyor. Benim ilkinde tutma belirtileri oydu sanki. Aslında şu güne kadar sakindim de bugun bi korku saldı. Sen nasılsınE Eylulde_gel nasıl geçiyor günlerin arkadaşım ben istirahat halindeyim drum normal hayatına donebiliirsin dedi ama insan temkinli davranmak zorunda hissediyor
Canım ne zaman yaptiracaksin test hemen yaz kalbim senle inş güzel olcak herseyYarın sabah benim yine testim var bakalım Rabbim yarın ne diyecek bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?