- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.941
Şimdi kan vermeye gidiyorum yine çok heyecanliyim Allahım sana teslim oldum ne dersen kabulüm varsa var yoksa yok hayırlısı ancak sendenCanım ne zaman yaptiracaksin test hemen yaz kalbim senle inş güzel olcak hersey
Senin de kutlu olsun sonucu hemen yaz mutlaka. İnşallah yükselmiştir canımHayirli sabahlar anneler ve anne adayları ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Saol seninde Anneler günün kutlu olsun inşallah Rabbim hakkında hayirlisini versin yüzünü güldürsün güzel haberler alasınHayirli sabahlar anneler ve anne adayları ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Hayırlı sabahlar maşallah erkencisin ben normalde haftasonu çok uyurdum ama bugun uyuyamadimHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın senin ve tüm herkesin anneler günü kutlu olsunGünaydınlar. Anneler gunumuz kutlu olsun kızcelerve gözüm aydın güne kusarak başladım insan buna sevinir mi valla seviniyor ıste
Sen sakin ve stressiz olmaya çalış bu belirtiler değişiyor galiba boşver takılma ona bende annemi bize getirdim :))) şimdilik vakit geçiyor ama günler ilerledikçe biraz zorlanacaz galiba senin 13 üne benim de 14 olması gerekirken 16 si dediler onuncugun test yspmis olacaksın bende eşim kabul ederse onuncugun idrar testi yapıp hastanede neyle karşılaşacağimi az çok bilmek istiyorum fikrim degusmezse bakalımAynen canim. Ogretmenim bu haftayı raporlu geçirdim. Bi oncekinde normal gecirmistim ama bu kez annemde yattım. İlk iki gün kasiklarimda keskin kramplar vardı şimdi yok o moralimi bozuyor. Benim ilkinde tutma belirtileri oydu sanki. Aslında şu güne kadar sakindim de bugun bi korku saldı. Sen nasılsın
Bana neden erken dedılerini anlamadım canım bende. Bir önceki de böyle oldu. Dondurulmuş olduğu için mi 5. Gün olduğu için mi bilmiyorumSen sakin ve stressiz olmaya çalış bu belirtiler değişiyor galiba boşver takılma ona bende annemi bize getirdim :))) şimdilik vakit geçiyor ama günler ilerledikçe biraz zorlanacaz galiba senin 13 üne benim de 14 olması gerekirken 16 si dediler onuncugun test yspmis olacaksın bende eşim kabul ederse onuncugun idrar testi yapıp hastanede neyle karşılaşacağimi az çok bilmek istiyorum fikrim degusmezse bakalım
Hastanede olunca sabah 6 da kalkıyorsun yoksa ben de hafta sonu uyurum geç saatlere kadarHayırlı sabahlar maşallah erkencisin ben normalde haftasonu çok uyurdum ama bugun uyuyamadim
Benimde hem dondurulmuş hem de 5.gün daha erken değil mi test için canim benim tüp bebek ilk defa yaptırıyorum hep burdan okuduklarimdan takip ediyorum süreci senin ikinci inşallah da bebisleri saglikla kucağına alarak devam eder bu sefer sen yap bakalım haber et bende perşembe bi ignem daha var onu yapınca bakarım belkiBana neden erken dedılerini anlamadım canım bende. Bir önceki de böyle oldu. Dondurulmuş olduğu için mi 5. Gün olduğu için mi bilmiyorum
Bu arada akşam erken gebelik testi yapıcam :)))
Kusura bakma geçmiş olsun kacirmisim ben o yazıları neden yatoyirdun ne zaman cikacagin belli mi pekiHastanede olunca sabah 6 da kalkıyorsun yoksa ben de hafta sonu uyurum geç saatlere kadar
Canım su erken gebelik testlerinden yapıyorum. Gecenkinde 4. Gün çıkmıştı. Evde olsam kesin yapmıştım ama bilerek evde bıraktım testleri. Bana kan sulandırıcı vermediler bu kez. Bi düşüğüm olmasına rağmen. Sanırım korku yahuBenimde hem dondurulmuş hem de 5.gün daha erken değil mi test için canim benim tüp bebek ilk defa yaptırıyorum hep burdan okuduklarimdan takip ediyorum süreci senin ikinci inşallah da bebisleri saglikla kucağına alarak devam eder bu sefer sen yap bakalım haber et bende perşembe bi ignem daha var onu yapınca bakarım belki
Kizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
Canım bu kaçıncı gün olmuş oluyoKizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
19.gunCanım bu kaçıncı gün olmuş oluyo
Maşallah yavruna anneler günü hediyesi ne güzelKizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?