2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydınlar. Anneler gunumuz kutlu olsun kızceler ve gözüm aydın güne kusarak başladım insan buna sevinir mi valla seviniyor ıste
Günaydın senin ve tüm herkesin anneler günü kutlu olsun bekleyenler sağlıkla kucağına alsın olanlara Rabbim güzel hayırlı ömür versin isteyenlere yine versin guldurdun beni sabah sabah insan kustuguna bile sevinebiliyorsa ne diyeyim ahhhh o güzel evlat anneyi üzme

Sen sakin ve stressiz olmaya çalış bu belirtiler değişiyor galiba boşver takılma ona bende annemi bize getirdim :))) şimdilik vakit geçiyor ama günler ilerledikçe biraz zorlanacaz galiba senin 13 üne benim de 14 olması gerekirken 16 si dediler onuncugun test yspmis olacaksın bende eşim kabul ederse onuncugun idrar testi yapıp hastanede neyle karşılaşacağimi az çok bilmek istiyorum fikrim degusmezse bakalım

Bana neden erken dedılerini anlamadım canım bende. Bir önceki de böyle oldu. Dondurulmuş olduğu için mi 5. Gün olduğu için mi bilmiyorum
Bu arada akşam erken gebelik testi yapıcam :)))

Bana neden erken dedılerini anlamadım canım bende. Bir önceki de böyle oldu. Dondurulmuş olduğu için mi 5. Gün olduğu için mi bilmiyorum
Bu arada akşam erken gebelik testi yapıcam :)))
Benimde hem dondurulmuş hem de 5.gün daha erken değil mi test için canim benim tüp bebek ilk defa yaptırıyorum hep burdan okuduklarimdan takip ediyorum süreci senin ikinci inşallah da bebisleri saglikla kucağına alarak devam eder bu sefer sen yap bakalım haber et bende perşembe bi ignem daha var onu yapınca bakarım belki

Canım su erken gebelik testlerinden yapıyorum. Gecenkinde 4. Gün çıkmıştı. Evde olsam kesin yapmıştım ama bilerek evde bıraktım testleri. Bana kan sulandırıcı vermediler bu kez. Bi düşüğüm olmasına rağmen. Sanırım korku yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…