- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.961
Maşallah maşallah çok sevindim cnm inss sağlıkla devam etsinKizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
Canım burdayim nasilsinnn transfer günümü bekliyorum heyecanla salı büyük ihtimalle dua edelim inşallah rabbim hepimize nasip etsin anne olmayi
Canım burdayım
Canım burdayim nasilsinnn transfer günümü bekliyorum heyecanla salı büyük ihtimalle dua edelim inşallah rabbim hepimize nasip etsin anne olmayi
Valla canım düşük riskim var o yüzden yatıyorum inşallah yarın drum güzel haber verir de eve geçer dinlenmeye devam ederimKusura bakma geçmiş olsun kacirmisim ben o yazıları neden yatoyirdun ne zaman cikacagin belli mi peki
Canım nasıl mutlu oldum anlatamam sana bebeğin anneler günü hediyesi verdi inanıyorum sağlıkla doğacakKizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
masallah masallah ne güzel haber. bebisin annesine hediye verdi bugun. cooookkKizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
İnşallah sana ve bizim gibi amh dusuklugu yaşayan herkese umut olsun inşallahCanım nasıl mutlu oldum anlatamam sana bebeğin anneler günü hediyesi verdi inanıyorum sağlıkla doğacak
Ayyy bende çok sevindim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma aldığımı da gosterirmasallah masallah ne güzel haber. bebisin annesine hediye verdi bugun. cooookksevindim canim
Çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
İnşallah allahım isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsinÇok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ben komsumdayım bana anneler günü hediyesi almış çok duygulandım bu arada cok sevindim canımKizlarrr nerdesiniz
Kizlarrr nerdesiniz
Benimde 13 Mayıs test günüm. Lakin akşam erken gebelik testi yapıcam
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE (İKİZ)
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk
30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 HAMİLE
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - dondurulmuşlarla deneyecek.
45- hally- 16 MAYIS TEST GÜNÜ
46- rosebady-Haziranda başlıycak
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Ben komsumdayım bana anneler günü hediyesi almış çok duygulandım bu arada cok sevindim canım
Sağolsun herkesten çok ilgilendi her zamanne güzel cnm öyle düşünceli komsuların var.
banada 4-5 sene önce komşumun cocukları yazı yazmışlardı zarfın içinde verdiler bi gülle çok duygulanmıştım mutlu olmuştum daha çoçuğum filan yok..ağlamıştım..
Sağolsun herkesten çok ilgilendi her zaman
Anne yok kv yok ayrı sehırlerdeyız hep gerçekten böyle komşular lazım eskiden kızıyordum çok bunaltıyor beni falan diye ama şimdi anlıyorum onun da burda kimsesi yok boşuna değilmiş :) şimdi üzerimde hamile kıyafetleri var eşimi böyle karsılayacagım bakalım n yapacaköyle birilerinin yanında olması güzel canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?