- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.981
Tesekkurler mardinden misafir im vardı bugun gonderdim iyi moral oldu bana sen nasılsınNasılsın cnm
göbegin cikmaya nasladi mi canimAnne yok kv yok ayrı sehırlerdeyız hep gerçekten böyle komşular lazım eskiden kızıyordum çok bunaltıyor beni falan diye ama şimdi anlıyorum onun da burda kimsesi yok boşuna değilmiş :) şimdi üzerimde hamile kıyafetleri var eşimi böyle karsılayacagım bakalım n yapacak
Anne yok kv yok ayrı sehırlerdeyız hep gerçekten böyle komşular lazım eskiden kızıyordum çok bunaltıyor beni falan diye ama şimdi anlıyorum onun da burda kimsesi yok boşuna değilmiş :) şimdi üzerimde hamile kıyafetleri var eşimi böyle karsılayacagım bakalım n yapacak
Tesekkurler mardinden misafir im vardı bugun gonderdim iyi moral oldu bana sen nasılsın
Canım çıktı ama bebekten değil Yumurtalıklarım çok büyük olduğu için onlar çıkardı en az 4 aylık gibiyimgöbegin cikmaya nasladi mi canim
göbegin cikmaya nasladi mi canim
Salı tekrar testim var doktorum ultrason ile bakmaz salı günü acaba ozelden muayene mi olsampazar günü cnm herkes gezmelerdedir yada temizlik derdinde..
bizde biraz dışarı çıkıp geldik cam sildim nazı uyuttum yemek koydum şimdi oturdum..
cnm bi daha test vericekmisin.
anladim canim. olsun göbegin bebisine hazirlik yapiyordurCanım çıktı ama bebekten değil Yumurtalıklarım çok büyük olduğu için onlar çıkardı en az 4 aylık gibiyim
Ne için canım muayeneSalı tekrar testim var doktorum ultrason ile bakmaz salı günü acaba ozelden muayene mi olsam
Kese için görünür mu acaba merak ediyorum değerim 2 kat artıyor ama hala değerim düşük bu da beni korkuruyorNe için canım muayene
Evet canım ama kese görünmez daha hcg değerinin daha yükselmesi gerekir. 1500 geçince vajinal 5000 geçince karından görünüyo ben de hemen görmek istemiştim de doktorum öyle demişti . Değerim 8000 lerdeyken bile küçücük görülmüştüKese için görünür mu acaba merak ediyorum değerim 2 kat artıyor ama hala değerim düşük bu da beni korkuruyor
Salı tekrar testim var doktorum ultrason ile bakmaz salı günü acaba ozelden muayene mi olsam
ilk önce istahsizlik oldu sonra birden artti canim yaaHamile arkadaşlar bulantılarınız birden mi başladı yoksa az az bulanıp öyle mi sanki benim yavaştan midem bulanır gibi oluyorda acaba psikolojik mi diyorum
Eveet çok mutlu olduHamile kiyafetimi almış cnmm ayy ne güzel..esinde cok mutlu olur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?