2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Selam canı. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben de amh düşğklüğü sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm 2 embriyom var 3. Gün . Merak ettiğim kaç yumurtan oldu ve kaçı embriyo oldu?
7 tane oldu 6 si dollendi 3 tanesi 5.güne geldi

Çok iyi Can'ım seninki maşallah benim 5 toplandı 3 döllendi 2 si3. Güne ulaştı. İnşallah tutar o da. Çok paniğim transfer sürecine gireceğim.

kizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
Geçmiş olsun canım hemen yaptursaydin igneyi kanama lekelenme gibi mi daha fazla normal kan gibi sürekli mi geliyor yatış falan yapalım demedi mi drun sebanur arkadaşımız yatiyurdu hastanede bugün belli olacaktı inşallah evine çıkmıştır

Tamam canım inşallah. Sen yapmican mi test:) ablamda hamile olduğunu öğrendi dogurursak beraber dogurcaz
Ooo maşallah ne güzel abla kardes sağlıkla dogurursunuz hatta bende size yetisirim dogururyz inşallah benim test yok evde eşimde erken diye almaz cuma gününe doğru çıkıpalırım belki pazartesi zaten test günü hayırlı sonuçlar alırız inşallah

sagolasin canim. normal akinti seklinde geldi canim.bir daha kirmizi gelmedi hafif kahve seklinde geliyor. doktorum devam etmezse kahveye dönerse sıkınti olmaz. tekrar kanama olirsa igne yaptir dedi, dinleniyorum simdi. daha öncede kanama yasamistim sakin kalmaya calisiyorum simdilik

insallah iyilerdir canim. dinleniyorum simdilik. önceki hameligimde de kanama yasamistim. allahim tekrar ayni seyleri yasatmaz insallah
aminnnn
allah korusun cnm yavrularını her hamilelik farklıdır cnm eskiyi unut inss sağlıkla kucağına alacaksın ikizlerde olabiliyor böyle durumlar cnm

kizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
Canım kanaman ne renkti benim geçen hafta pazar günü itibariyle geliyordu tam kesildi cumartesi pazar hastanedeyken gelmedi pazar gecesi gene yoğun bir kahverengi sümükümsü bir şekilde geldi ama doktorum düşük riskim devam ediyor hastane çok hijyen değil yapmamız gereken herşeyi yaptık bu ilaçlara devam edeceksin Geçen hafta pazartesiden beri iğne vuruluyor dum bugün iğneyi kesti kanamam artarsa Tekrar başlarız dedi hastaneden çıktım şimdi evde yatıyorum senin kanamanın rengi neydi?

Evet arkadaşım çıktım Bugün eve O da gene doktorum evde istirahat verdi Her an bir şey olursa hemen Hastaneye gelmemi söyledi �nşallah olmayacak

kirmizi renkte akinti seklinde hatta adet kanina bile benziyordu. elim büyüklügündeki alani doldurur yani. suan sükür kesildi

sagolasin canim. biran önce gecer insallah. rabbim korusun yavrularimizi. ne kadar dikkat etsekte olacagi varsa oluyor yani

Amin cnm
Aynen dikkat etsekte yine olur.bude ikiz gebelikler biraz daha riskli olabiliyo.ama dinlenip dikkat edince gececektir Insallah

Kızlar selam hastaneye gittik bebeğimi gördüm artık gerçek bir bebeğe benziyor elleri ayakları hareket ediyor ultrasonla bakarken bıze resmen yüzünü döndü bebegım yumurtalıgımın biri de normal boyutuna dönmüş diğeri henüz aynı 2 hafta daha yatıcam evde inşallah sonra gececekmıs zeymuss umarım iyisindir sebanur geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…