- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.021
Bendede çok iştahsızlık var hiç birşey yiyesim yok kaçıncı haftada başladı ben bugün 5+5 imilk önce istahsizlik oldu sonra birden artti canim yaa
Selam canı. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben de amh düşğklüğü sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm 2 embriyom var 3. Gün . Merak ettiğim kaç yumurtan oldu ve kaçı embriyo oldu?İnşallah sana ve bizim gibi amh dusuklugu yaşayan herkese umut olsun inşallah
7 tane oldu 6 si dollendi 3 tanesi 5.güne geldiSelam canı. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben de amh düşğklüğü sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm 2 embriyom var 3. Gün . Merak ettiğim kaç yumurtan oldu ve kaçı embriyo oldu?
Ayy Sağol arkadaşım inşallah. Benim ilk deneme düşük olmuştu korkuyorum o yüzden birazinss herşey yolundadır cnm güzel haberlerini bekliyoruz
cnm gözün aydın inss kandada çok güzel bir değerle karşılaşırsın
cnm geçmiş olsun inss bebislerin iyidir allah korusun bol bol dinlen cnmkizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
Cnm seni çok iyi anlıyorum iki defa yaşadım allah inss bu sefer sağlıkla devam ettirsin inş cnmAyy Sağol arkadaşım inşallah. Benim ilk deneme düşük olmuştu korkuyorum o yüzden biraz
insallah iyilerdir canim. dinleniyorum simdilik. önceki hameligimde de kanama yasamistim. allahim tekrar ayni seyleri yasatmaz insallahcnm gecmis olsun inss bebislerin iyidir allah korusun bol bol dinlen cnm
Geçmiş olsun canım hemen yaptursaydin igneyi kanama lekelenme gibi mi daha fazla normal kan gibi sürekli mi geliyor yatış falan yapalım demedi mi drunkizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
Ooo maşallah ne güzel abla kardes sağlıkla dogurursunuz hatta bende size yetisirim dogururyz inşallah benim test yok evde eşimde erken diye almaz cuma gününe doğru çıkıpalırım belki pazartesi zaten test günü hayırlı sonuçlar alırız inşallahTamam canım inşallah. Sen yapmican mi test:) ablamda hamile olduğunu öğrendi dogurursak beraber dogurcaz
sagolasin canim. normal akinti seklinde geldi canim.bir daha kirmizi gelmedi hafif kahve seklinde geliyor. doktorum devam etmezse kahveye dönerse sıkınti olmaz. tekrar kanama olirsa igne yaptir dedi, dinleniyorum simdi. daha öncede kanama yasamistim sakin kalmaya calisiyorum simdilikGeçmiş olsun canım hemen yaptursaydin igneyi kanama lekelenme gibi mi daha fazla normal kan gibi sürekli mi geliyor yatış falan yapalım demedi mi drunsebanur arkadaşımız yatiyurdu hastanede bugün belli olacaktı inşallah evine çıkmıştır
aminnnninsallah iyilerdir canim. dinleniyorum simdilik. önceki hameligimde de kanama yasamistim. allahim tekrar ayni seyleri yasatmaz insallah
Canım kanaman ne renkti benim geçen hafta pazar günü itibariyle geliyordu tam kesildi cumartesi pazar hastanedeyken gelmedi pazar gecesi gene yoğun bir kahverengi sümükümsü bir şekilde geldi ama doktorum düşük riskim devam ediyor hastane çok hijyen değil yapmamız gereken herşeyi yaptık bu ilaçlara devam edeceksin Geçen hafta pazartesiden beri iğne vuruluyor dum bugün iğneyi kesti kanamam artarsa Tekrar başlarız dedi hastaneden çıktım şimdi evde yatıyorum senin kanamanın rengi neydi?kizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
Evet arkadaşım çıktım Bugün eve O da gene doktorum evde istirahat verdi Her an bir şey olursa hemen Hastaneye gelmemi söyledi �nşallah olmayacakGeçmiş olsun canım hemen yaptursaydin igneyi kanama lekelenme gibi mi daha fazla normal kan gibi sürekli mi geliyor yatış falan yapalım demedi mi drunsebanur arkadaşımız yatiyurdu hastanede bugün belli olacaktı inşallah evine çıkmıştır
kirmizi renkte akinti seklinde hatta adet kanina bile benziyordu. elim büyüklügündeki alani doldurur yani. suan sükür kesildiCanım kanaman ne renkti benim geçen hafta pazar günü itibariyle geliyordu tam kesildi cumartesi pazar hastanedeyken gelmedi pazar gecesi gene yoğun bir kahverengi sümükümsü bir şekilde geldi ama doktorum düşük riskim devam ediyor hastane çok hijyen değil yapmamız gereken herşeyi yaptık bu ilaçlara devam edeceksin Geçen hafta pazartesiden beri iğne vuruluyor dum bugün iğneyi kesti kanamam artarsa Tekrar başlarız dedi hastaneden çıktım şimdi evde yatıyorum senin kanamanın rengi neydi?
kizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
sagolasin canim. biran önce gecer insallah. rabbim korusun yavrularimizi. ne kadar dikkat etsekte olacagi varsa oluyor yaniCanim benim çok gecmis olsun..dinlen cnm güzelce..insallah geçecek..ALlah bebislerini korusun..
sagolasin canim. biran önce gecer insallah. rabbim korusun yavrularimizi. ne kadar dikkat etsekte olacagi varsa oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?