2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlar şimdiden anneler günü hediyesi alan varmı
Kocam bana 11 yıldır alır seviyorum adamımı çok romantiktir kendileri bende babalar günü alırım oyle bizde.Zaten benim sekiz yaşında bir kedim var onunda annesi olarak hakkediyorum yani kadar oda benim yavrum cok tatlıdır kuzum teyzeleri.

Kizlar bir sey de ben sorsam bu adetimin bitiminden beri kasiklarim tedavideki gibi ağrıyor.tekrar adet olacakmis gibi belirtiler var.bas agrisi,bas donmesi,vucut ısım yuksek,neler oluyor anlamadım. onemsemelimiyim doktorada gitmek istemiyorum bunun icin zaten tedavide yeterince yoruluyoruz

Her tahlilde iki katına çıkarsa ancak benimki cumartesi 1000 ı aşar korkuyorum yaaa ya gelişim geriliği olursa bi de beklemek beni çok yordu Ha bugün Ha yarın affff Allahım Affff

Günaydın kızlar bugün yine kontrol var bakalım napıyor mınıgımız umarım iyidir güzel bi hafta olsun hepimize
inss herşey yolundadır cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar Günaydın. hally nasılsın arkadaşım. Dün erken gebelik testi yaptım. Silik cizgimiz var. İnşallah gün geçtikçe koyulasir değerlerimiz de güzel olur
cnm gözün aydın inss kandada çok güzel bir değerle karşılaşırsın

Kızlar Günaydın. hally nasılsın arkadaşım. Dün erken gebelik testi yaptım. Silik cizgimiz var. İnşallah gün geçtikçe koyulasir değerlerimiz de güzel olur
Günaydın
Ayyyy maşallah çok sevindim gelsin bebisler inşallah değerin de çok güzel gelecek Allahın izniyle öpüyorum test sonucunu da bekliyorum sabırsızlıkla

Günaydın
Ayyyy maşallah çok sevindim gelsin bebisler inşallah değerin de çok güzel gelecek Allahın izniyle öpüyorum test sonucunu da bekliyorum sabırsızlıkla
Tamam canım inşallah. Sen yapmican mi test:) ablamda hamile olduğunu öğrendi dogurursak beraber dogurcaz

günaydın kizlar... sabah biraz kusma geldi yine.
sonrasinda halsizlik ve fenA halde kasik agrisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…