- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.001
Yavaş yavaş canımHamile arkadaşlar bulantılarınız birden mi başladı yoksa az az bulanıp öyle mi sanki benim yavaştan midem bulanır gibi oluyorda acaba psikolojik mi diyorum
Oley be en guzel anneler günü hediyesi ni sen almissin canım daha guzel haberlerini de duyariz insallah gozumuz aydinKizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
Kocam bana 11 yıldır alır seviyorum adamımı çok romantiktir kendileri bende babalar günü alırım oyle bizde.Zaten benim sekiz yaşında bir kedim var onunda annesi olarak hakkediyorum yani kadar oda benim yavrum cok tatlıdır kuzum teyzeleri.Kizlar şimdiden anneler günü hediyesi alan varmı
canım ya ne kadar sevindim ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah...Kizlarrrr sonucum 121.0 huhuhuhuh
Günaydın kızlar bugün yine kontrol var bakalım napıyor mınıgımız umarım iyidir güzel bi hafta olsun hepimize
inss herşey yolundadır cnm güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün yine kontrol var bakalım napıyor mınıgımız umarım iyidir güzel bi hafta olsun hepimize
cnm gözün aydın inss kandada çok güzel bir değerle karşılaşırsınKızlar Günaydın.hally nasılsın arkadaşım. Dün erken gebelik testi yaptım. Silik cizgimiz var. İnşallah gün geçtikçe koyulasir değerlerimiz de güzel olur
GünaydınKızlar Günaydın.hally nasılsın arkadaşım. Dün erken gebelik testi yaptım. Silik cizgimiz var. İnşallah gün geçtikçe koyulasir değerlerimiz de güzel olur
Tamam canım inşallah. Sen yapmican mi test:) ablamda hamile olduğunu öğrendi dogurursak beraber dogurcazGünaydın
Ayyyy maşallah çok sevindim gelsin bebislerinşallah değerin de çok güzel gelecek Allahın izniyle öpüyorum test sonucunu da bekliyorum sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?