2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Oyyyy Maasallah cnm dedim ya her giddiginde sasiracaksin nasıl hizli buyuyolar

simdilik iyiyim ssükür. yatiyorum dinleniyorum.
ayy ne güzel canim bebegin buyumus.size yüzünü göstermis. bende cok merak ediyorum yavrularimi persembe randevum var kendi doktoruma ama belki burada ilcede doktors giderim yarin

kizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
canım dikkat et kendine kusman çoksa ilaç yazdır benimde kusmam çok... hergün değil ama çok zorlandığım günler alıyorum. Rabbim meleklerimizi korusun Ona emanetler

simdilik iyiyim ssükür. yatiyorum dinleniyorum.
ayy ne güzel canim bebegin buyumus.size yüzünü göstermis. bende cok merak ediyorum yavrularimi persembe randevum var kendi doktoruma ama belki burada ilcede doktors giderim yarin
Geçmiş olsun canım. Ya inanamadım çok büyümüş 37 mmburnu kolları ayakları he şeyi belli oluyo artık

canım dikkat et kendine kusman çoksa ilaç yazdır benimde kusmam çok... hergün değil ama çok zorlandığım günler alıyorum. Rabbim meleklerimizi korusun Ona emanetler
canim bana kusma hali sabahlari oluyor yataktan kalktiktan bir süre sonra. gün icinde sukur hic kusmadim ama sürekli bulantim var. bugun de böyle oldu iste, arada sirada agrim oluyor insallah gecer biran önce

Kızlar Günaydın. hally nasılsın arkadaşım. Dün erken gebelik testi yaptım. Silik cizgimiz var. İnşallah gün geçtikçe koyulasir değerlerimiz de güzel olur
Yasemin meslektaşız seninle. Ben de öğretmenim. Hayırlı olsun gebeliğin.Nerde yaptırdın tüpünü?Kaç embriyo konmuştu?

maşallah yarın benim de kontrolum var çok heyecanlıyım

Kayseri de yaptırdım canım. İki embriyo kondu. 3 tane kaldı. İnşallah onlar 5 yıl beklerler:) sen napiyosun hangi aşamadasınız
Aaa kayseride misin doğumu orda mi yapacsksin bende Allah nasip ederse ailem kayserideler takip için Dr bakacam pozitifi görürsem eğer sen kime gideceksin Yenidoğan falan iyi olan biryer var mı bildiğin kaç yıldır ordasin

Canım oraya tedavi için gittik biz sadece. Ama git gel öğrendim baya. Orda Cahit bey varmış çok ovuyorlar hastanesini bilmiyorum ama internetten baksan bulursun. Mustafa Başbuğ hoca var da o genelde riskli tehlikeli gébeliklerle ilgileniyor. Cahit hocayı bi araştır istersen. Huma da sanirim ya hastane ismini hatırlayamadım

Teşekkürler canim mustafa bey fakültede galiba diğerine de bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…