- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.041
Kızlar selam hastaneye gittik bebeğimi gördüm artık gerçek bir bebeğe benziyor elleri ayakları hareket ediyor ultrasonla bakarken bıze resmen yüzünü döndü bebegımyumurtalıgımın biri de normal boyutuna dönmüş diğeri henüz aynı 2 hafta daha yatıcam evde inşallah sonra gececekmıs zeymuss umarım iyisindir @sebanur geçmiş olsun canım
Kızlar selam hastaneye gittik bebeğimi gördüm artık gerçek bir bebeğe benziyor elleri ayakları hareket ediyor ultrasonla bakarken bıze resmen yüzünü döndü bebegımyumurtalıgımın biri de normal boyutuna dönmüş diğeri henüz aynı 2 hafta daha yatıcam evde inşallah sonra gececekmıs zeymuss umarım iyisindir @sebanur geçmiş olsun canım
canım dikkat et kendine kusman çoksa ilaç yazdır benimde kusmam çok... hergün değil ama çok zorlandığım günler alıyorum. Rabbim meleklerimizi korusun Ona emanetlerkizlar kanamam oldu dinleniyorum simdi doktorum igne yaptir dedi. sabah fszla zorlandim sanirim kusarken
Evet gerçekten inanamadım o kadar büyümesine maşallahOyyyy Maasallah cnm dedim ya her giddiginde sasiracaksin nasıl hizli buyuyolar
Geçmiş olsun canım. Ya inanamadım çok büyümüş 37 mmsimdilik iyiyim ssükür. yatiyorum dinleniyorum.
ayy ne güzel canim bebegin buyumus.size yüzünü göstermis. bende cok merak ediyorum yavrularimi persembe randevum var kendi doktoruma ama belki burada ilcede doktors giderim yarin
canim bana kusma hali sabahlari oluyor yataktan kalktiktan bir süre sonra. gün icinde sukur hic kusmadim ama sürekli bulantim var. bugun de böyle oldu iste, arada sirada agrim oluyor insallah gecer biran öncecanım dikkat et kendine kusman çoksa ilaç yazdır benimde kusmam çok... hergün değil ama çok zorlandığım günler alıyorum. Rabbim meleklerimizi korusun Ona emanetler
Yasemin meslektaşız seninle. Ben de öğretmenim. Hayırlı olsun gebeliğin.Nerde yaptırdın tüpünü?Kaç embriyo konmuştu?Kızlar Günaydın.hally nasılsın arkadaşım. Dün erken gebelik testi yaptım. Silik cizgimiz var. İnşallah gün geçtikçe koyulasir değerlerimiz de güzel olur
Ne güzel Güle güle kullan hediyene guz3l anneBen
Varım
maşallahKızlar selam hastaneye gittik bebeğimi gördüm artık gerçek bir bebeğe benziyor elleri ayakları hareket ediyor ultrasonla bakarken bıze resmen yüzünü döndü bebegımyumurtalıgımın biri de normal boyutuna dönmüş diğeri henüz aynı 2 hafta daha yatıcam evde inşallah sonra gececekmıs zeymuss umarım iyisindir @sebanur geçmiş olsun canım
Ne güzel Güle güle kullan hediyene guz3l anne
Kayseri de yaptırdım canım. İki embriyo kondu. 3 tane kaldı. İnşallah onlar 5 yıl beklerler:) sen napiyosun hangi aşamadasınızYasemin meslektaşız seninle. Ben de öğretmenim. Hayırlı olsun gebeliğin.Nerde yaptırdın tüpünü?Kaç embriyo konmuştu?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımmaşallahyarın benim de kontrolum var çok heyecanlıyım
Çok sağol canımNe güzel Güle güle kullan hediyene guz3l anne
İnşallah yükselmiştir canım hatta birden şöyle 3-4 katına çıkıp açığı kapatıversınYarın bana yine hastane yolu göründü bakalım değerim iz kaç olmuş
Aaa kayseride misin doğumu orda mi yapacsksin bende Allah nasip ederse ailem kayserideler takip için Dr bakacam pozitifi görürsem eğer sen kime gideceksin Yenidoğan falan iyi olan biryer var mı bildiğin kaç yıldır ordasinKayseri de yaptırdım canım. İki embriyo kondu. 3 tane kaldı. İnşallah onlar 5 yıl beklerler:) sen napiyosun hangi aşamadasınız
Yarın bana yine hastane yolu göründü bakalım değerim iz kaç olmuş
Canım oraya tedavi için gittik biz sadece. Ama git gel öğrendim baya. Orda Cahit bey varmış çok ovuyorlar hastanesini bilmiyorum ama internetten baksan bulursun. Mustafa Başbuğ hoca var da o genelde riskli tehlikeli gébeliklerle ilgileniyor. Cahit hocayı bi araştır istersen. Huma da sanirim ya hastane ismini hatırlayamadımAaa kayseride misin doğumu orda mi yapacsksin bende Allah nasip ederse ailem kayserideler takip için Dr bakacam pozitifi görürsem eğer sen kime gideceksin Yenidoğan falan iyi olan biryer var mı bildiğin kaç yıldır ordasin
İnşallah ağzın bal yesin inşallah daha çok yolumuz var eşim çok heyecanlı sabahları fasulye diye çağırıyor banaİnşallah yükselmiştir canım hatta birden şöyle 3-4 katına çıkıp açığı kapatıversın
Teşekkürler canim mustafa bey fakültede galiba diğerine de bakayımCanım oraya tedavi için gittik biz sadece. Ama git gel öğrendim baya. Orda Cahit bey varmış çok ovuyorlar hastanesini bilmiyorum ama internetten baksan bulursun. Mustafa Başbuğ hoca var da o genelde riskli tehlikeli gébeliklerle ilgileniyor. Cahit hocayı bi araştır istersen. Huma da sanirim ya hastane ismini hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?