- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.081
Canım kan verdim sonuç bekliyorumdemir6133 ne yaptın verdin mi kan? Sonuç ne zaman çıkacak?
Canım aman dikkat sanırım aynı sorunu yaşıyoruz. Toplanan yumurtaların yeri şu toplamıştı benimde hepsi 5-6 cm olmuştu ve 15-20 tane vardı böyle. Bebek büyüdükçe geçiyor. Bi yumurtalıgımın çapı 12.5 cm olmustuHerkese merhaba, yumurtalıkların da çok fazla kist varmış. Daha 8. Haftamdayim ama karnim sanki 4- 5 aylık hamile gibi sisti.benim durumunda olan var mı? Nasıl geçecek bu kistler böyle?
Çıkmadı mı dahaCanım kan verdim sonuç bekliyorum
Canım ya ben Acıbadem turgut beye yaptırdım. Turgut beyin bi topigi var burda. Memorial dan hiç memnun kalmayan arkadaşlar olmuş. Ama neye göre sevmediler bilmiyorum. Bu işin en güzel tarafı karar vermek. Kararını verdiysen hiic bulandirma kafanı.Merhaba canım bende kayserindeyim ve haziranda tüp bebek yaptıracağım inş nerde yaptırdın sen acaba ben memorial arzu hanımla görüştüm simdi doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olunca gidicem
Ben de zofran kullanıyorum.Hepinize günaydın kızlarbu sabah kusmadım midem bulanmadı doktorum D zofran dıye b ilaç verdi ve gerçekten işe yarıyor siz ne kullanıyorsunuz
Çok rahat ettim yaBen de zofran kullanıyorum.
Çıktı canim 122 yani 1 değer artmış pazardan beri şimdi özelde muayene oldum bişey göremedi doktor tekrar kan tahlili istediÇıkmadı mı daha
Ayy bu nasıl iş ya vallaÇıktı canim 122 yani 1 değer artmış pazardan beri şimdi özelde muayene oldum bişey göremedi doktor tekrar kan tahlili istedi
Arkadaşim ben seni üzmek istemiyorum lakin, betan bir süre sonra düşecekÇıktı canim 122 yani 1 değer artmış pazardan beri şimdi özelde muayene oldum bişey göremedi doktor tekrar kan tahlili istedi
Hicbirsey anlamadım canim ne oluyor herkes kese gördü kalp atışı gördü ben hala bi tık ilerleyemedim bunaldim sinir kat sayım artmaya başladı yeter valla yaaaAyy bu nasıl iş ya vallahadi bakalım inşallah bi yanlışlık vardır
Kimyasal mi diyosun yaniArkadaşim ben seni üzmek istemiyorum lakin, betan bir süre sonra düşecek
Düşerse hiçççç uzulmeyecem sinirlerim yıprandi bunaldim Allah hayirlisini versin ne diyeyim ama olmasa dediğim gibi uzulmeyecemArkadaşim ben seni üzmek istemiyorum lakin, betan bir süre sonra düşecek
Benim de aklıma kimyasal geliyor başka bişey olması imkansız gibi hayırlısı olsun ne diyeyim hep hayırlısı için dua ettim bu kadarı bile benim için guzeldiKimyasal mi diyosun yani
Cnm inss hakkında hayırlısı olsun en sorunsuz şekilde atlatirsin inssÇıktı canim 122 yani 1 değer artmış pazardan beri şimdi özelde muayene oldum bişey göremedi doktor tekrar kan tahlili istedi
Kimyasal canım. Zaten beta da gunune uygun değil. Tüp Bebek olunca geç döllenme de soz konusu değil.Benim de aklıma kimyasal geliyor başka bişey olması imkansız gibi hayırlısı olsun ne diyeyim hep hayırlısı için dua ettim bu kadarı bile benim için guzeldi
Hayırlısı olsun ne diyeyim dediğin gibi beta günümé göre uygun değil yavaş yavaş düşer bakalım ne olurKimyasal canım. Zaten beta da gunune uygun değil. Tüp Bebek olunca geç döllenme de soz konusu değil.
bende tavsiye üstüne memoriala gittim ilk görüşmemiz çok olımlu geçti çok tatlı bir kadındı bakalım hayırlısı inşallahCanım ya ben Acıbadem turgut beye yaptırdım. Turgut beyin bi topigi var burda. Memorial dan hiç memnun kalmayan arkadaşlar olmuş. Ama neye göre sevmediler bilmiyorum. Bu işin en güzel tarafı karar vermek. Kararını verdiysen hiic bulandirma kafanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?