2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Herkese merhaba, yumurtalıkların da çok fazla kist varmış. Daha 8. Haftamdayim ama karnim sanki 4- 5 aylık hamile gibi sisti.benim durumunda olan var mı? Nasıl geçecek bu kistler böyle?

Herkese merhaba, yumurtalıkların da çok fazla kist varmış. Daha 8. Haftamdayim ama karnim sanki 4- 5 aylık hamile gibi sisti.benim durumunda olan var mı? Nasıl geçecek bu kistler böyle?
Canım aman dikkat sanırım aynı sorunu yaşıyoruz. Toplanan yumurtaların yeri şu toplamıştı benimde hepsi 5-6 cm olmuştu ve 15-20 tane vardı böyle. Bebek büyüdükçe geçiyor. Bi yumurtalıgımın çapı 12.5 cm olmustu

Merhaba canım bende kayserindeyim ve haziranda tüp bebek yaptıracağım inş nerde yaptırdın sen acaba ben memorial arzu hanımla görüştüm simdi doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olunca gidicem
Canım ya ben Acıbadem turgut beye yaptırdım. Turgut beyin bi topigi var burda. Memorial dan hiç memnun kalmayan arkadaşlar olmuş. Ama neye göre sevmediler bilmiyorum. Bu işin en güzel tarafı karar vermek. Kararını verdiysen hiic bulandirma kafanı.

bende tavsiye üstüne memoriala gittim ilk görüşmemiz çok olımlu geçti çok tatlı bir kadındı bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…