2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kızlar çok heyecanlıyım ya sizlerin hamilelik takvimlerini gördükçe dahada hevesleniyorum inşallah tüm hamileler sağlıkla kucaklarına alır bebişlerini isteyen herkesede rabbim verir inşşş

merhaba arkadaşlar bugün transferim yapıldı 2 tane dondurulmus 5. gün embriyosu kondu inşallah 3. denememde pozitif sonucu görürüm dua edelim insallah

cnm bende şimdi sana yazacaktım..hadi inşallah sıkı sıkı tuutnurlarr..hamileyim haberini verirsin cnm hayırlısile.
test günün ne zaman

kirmizi renkte akinti seklinde hatta adet kanina bile benziyordu. elim büyüklügündeki alani doldurur yani. suan sükür kesildi
Canım nasılsın iyi misin inşallah kanaman gelmedi bir daha benim gece uyandığımda yoğun kahverengi kanamam oluyor gündüz de lekelenme şeklinde devam ediyor iki gecedir

Canım nasılsın iyi misin inşallah kanaman gelmedi bir daha benim gece uyandığımda yoğun kahverengi kanamam oluyor gündüz de lekelenme şeklinde devam ediyor iki gecedir
iyiyim canim buna sükür. kahverengi lekelenme seklinde geliyor. allaha sükür dünden sonra hic kirmizi kanama olmadi. canim doktorlar kahverengi olani pek umursamiyor sende cok takilma. cünkü yeni kanama kirmizi oluyor digerleri birikip sonradan gelenler oluyor. persembe randevum var miniklerimi görsem daha iyi olacagim

Valla bende Miniğimi en son Cuma günü gördüm Ondan sonra muayene olmadım bir daha Pazartesi hastaneden çıktım Bugün de doktorumu aradım aynısını o da bana söyledi dinleyeceksin dedi kahverengi olduktan sonra Kafana takma dedi ama işte gel de onu bana anlat yoğun geldiği zaman o kahverengi Bir tedirgin oluyorum olur olmaz inşallah bunlarda geçer gider yavrularımızı kucağımıza aldığımız zaman bu korkularımızla bitecek

insallah canim gececek bunlarda. ben daha öncede kanama yasamistim sonra igneler oldum 3 haftaya yakin yattim ama gelisimi durmustu, bende o zaman cok panik olmustum ama bu sefer daha sakinim cok kafaya takmiyorum kötü tecrübe bana sakinlik olarak geri döndü allahim bir daha yasatmasin ayni seyleri. agri hissettigim zaman hemen dizlerimi dikip yatiyorum bana iyi geliyor canim

Haklısın canım bize şu an moral çok önemli ben arada bir ayaklarımın altında yastık bırakıyorum ama genelde ayak altım boş drumda ve hemsirelerim demişti ayaklarını tavana diksen eğer olumsuz bir şey olacak ise bunu engellemez rahat olacaksın kasmıyacaksın kendini oluruna bırak dedi ben de şu an öyle yapıyorum oluruna bıraktım dinleniyorum sadece

Canim nasılsın
Bisey sorucam kızınin tuvalet egitimi nasıl alistimi kolay oldumu.neler yaptın
İyim Can'ım çok şükür sen nasılsın Yok Can'ım hiç kolay değil 10 gün oluyor daha yeni yeni haber vermeye başladı oda evde kimse olmazsa misafir olunca hep altına yapıyor zaten genelde herkes 1 ayda anca alışır diyorlar bakalım sabrediyorum inşallah tamamen haber vermeye başlıycak sende mi başlamayı düşünüyorsun Can'ım

Bende iyiyim cnm ..yaa 10 gun demek oyy sabir istiyo bu iş..bende basliycam cnm artik naz 27 aylik bu yaz ogreticem Insallah
..kuzucuklar çabuk ogrenirler Insallah..hadi sen epey yolu yariladin.
Sıra bizde Insallah..kontrolun ne zaman cnm..

Bende iyiyim cnm ..yaa 10 gun demek oyy sabir istiyo bu iş..bende basliycam cnm artik naz 27 aylik bu yaz ogreticem Insallah
..kuzucuklar çabuk ogrenirler Insallah..hadi sen epey yolu yariladin.
Sıra bizde Insallah..kontrolun ne zaman cnm..
Allah kolaylık versin Can'ım herşeyi öğreniyorlarda tuvaletlerini haber vermek hiç işlerine gelmiyor inşallah sen çabuk öğretirsin hafta ya salı kontrolüm bakalım hayırlısı inşallah güzel şeyler söyler dr

Insallah cnm benim bi arkadasim 3 gunde ogretmis yani kızı öğrenmiş..nazinda hiç cabuk ogrencekmis gibi değil ama bakalım kolay olur Insallah gece ne yapiyosun peki kaldırmak gerekiyomus 2-3 kez..
İnsallah güzel şeyler duyarsin cnm kontrolde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…