- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.101
hayirlisi canim. allahim biran önce yüzünü güldürür insallah. belirsizlik cok zor. benimde ilk tedavimde ilk degerim 23 ile baslamisti, kimyasal olabilor demislerdi, sürekli test yaptirmistim artmisti ama yavrum 8.haftada birakmisti beni.rabbim hayirlisiyla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallahBenim de aklıma kimyasal geliyor başka bişey olması imkansız gibi hayırlısı olsun ne diyeyim hep hayırlısı için dua ettim bu kadarı bile benim için guzeldi
Saatler içinde mi degıstı bu kadar??Arkadaşlar şimdiki değerim 95 çıktı yani ya kimyasal ya dış gebelik dedi doktor şiddetli ağrın olursa gel dedi
Evet zaten hafif hafif lekelenmem varSaatler içinde mi degıstı bu kadar??
peki acıbademde fiyat nasıl cnmCanım ya ben Acıbadem turgut beye yaptırdım. Turgut beyin bi topigi var burda. Memorial dan hiç memnun kalmayan arkadaşlar olmuş. Ama neye göre sevmediler bilmiyorum. Bu işin en güzel tarafı karar vermek. Kararını verdiysen hiic bulandirma kafanı.
Canım biz 2015 de Besmele çekmiştik 4750 ydi. Çider diye bi dernek var oraya üye oldum 4000 e düştü tedavi ( bu Derneği muhakkak araştırın anlaşmalı hastanelere indirim sağlıyorlar) bu yılki fiyat 5450. Benim ki dondurulmuş olduğu için 1305 tl ödedikpeki acıbademde fiyat nasıl cnm
Hayırlısı olsun artık canım rabbim yardım etsinEvet zaten hafif hafif lekelenmem var
memorial 4850 dedi bakalım inş doğru bir karar vermişimdir zaten esşim erkek dr istemiyor o yüzden arzu hanım hakkında iyi şeyler duyunca ona gittim hemenCanım biz 2015 de Besmele çekmiştik 4750 ydi. Çider diye bi dernek var oraya üye oldum 4000 e düştü tedavi ( bu Derneği muhakkak araştırın anlaşmalı hastanelere indirim sağlıyorlar) bu yılki fiyat 5450. Benim ki dondurulmuş olduğu için 1305 tl ödedik
Canım ben de çok dikkat ettim doktor konusuna kadın olsun rahat ederim dedim amamemorial 4850 dedi bakalım inş doğru bir karar vermişimdir zaten esşim erkek dr istemiyor o yüzden arzu hanım hakkında iyi şeyler duyunca ona gittim hemen
Cnm inss kimyasaldır dış gebelik cok yıpratıcı allah korusunArkadaşlar şimdiki değerim 95 çıktı yani ya kimyasal ya dış gebelik dedi doktor şiddetli ağrın olursa gel dedi
Evet zaten hafif hafif lekelenmem var
yani biliyorum o zamanlarda erkek olacak ama dediğin gibi muaynede rahat ederim hemde eşimin içi rahat etsin bnm bir oğlum var 5 yaşında ikinciyi 1 senedir istiyoruz olmuyo pko var bende 3 kez klomen kullandım olmadı 3.de yumurtada gelişmedi drum klomene direbç sağlamış vücüdun iğne tedavisne başlayalım aşılama yapalım dedi bende aşılama düşünmüyorum direk tüp bebek yaptırmak istedim adetimi bekliyorum bakalımCanım ben de çok dikkat ettim doktor konusuna kadın olsun rahat ederim dedim amaopuda transferde hepsi geliyo zaten anestezi uzmanı erkekti embrıyolog erkekti ama en azından muayenede . Ettim
ayy bende tedaviye baslarken kadin olsun dedim. sonra bir tane buldum o da kılın tekiydi. sinra dedim erkek olsun iyi olsun farketmez dedim. sonuc olarak doktorum erkek. ama dedogin gibi islem sirasinda bir sürü kisi dolusuyor odaya neyseki benim digerleri kadindiCanım ben de çok dikkat ettim doktor konusuna kadın olsun rahat ederim dedim amaopuda transferde hepsi geliyo zaten anestezi uzmanı erkekti embrıyolog erkekti ama en azından muayenede . Ettim
İnşallah allah gönlüne göre versin canım . Ben de pkoluyum klomen bende de ise yaramadı tüp bebekte ilk denemede oldu şüküryani biliyorum o zamanlarda erkek olacak ama dediğin gibi muaynede rahat ederim hemde eşimin içi rahat etsin bnm bir oğlum var 5 yaşında ikinciyi 1 senedir istiyoruz olmuyo pko var bende 3 kez klomen kullandım olmadı 3.de yumurtada gelişmedi drum klomene direbç sağlamış vücüdun iğne tedavisne başlayalım aşılama yapalım dedi bende aşılama düşünmüyorum direk tüp bebek yaptırmak istedim adetimi bekliyorum bakalım
çok sağol cnm inşallah sağlıkla kucağına al inşallahİnşallah allah gönlüne göre versin canım . Ben de pkoluyum klomen bende de ise yaramadı tüp bebekte ilk denemede oldu şükürdarısı basına
Senin tam tersi olmuş canımayy bende tedaviye baslarken kadin olsun dedim. sonra bir tane buldum o da kılın tekiydi. sinra dedim erkek olsun iyi olsun farketmez dedim. sonuc olarak doktorum erkek. ama dedogin gibi islem sirasinda bir sürü kisi dolusuyor odaya neyseki benim digerleri kadindi
Evet ben.Günaydın arkadaşlar Tup bebek denemesi acibadem fulya da yaptıracak olan var mi
3 gün yattım canım yemek ve tuvalet dışında. Sonra normal hayata döndüm zaten çalışmıyorum zorlamadım kendimi fazla. Temizlik de yaptım utu de. Kafan tabi olsun yeter. Hastanede de 2 saat yatmıstım sonra kalktım kendim yürüdümKızlar transfer sonrası ne kadar istirahat ettiniz?
canim ben hoc yatmadim. mesela ertesi gün kahvaltimi kendim hazirladim ufak tefek islerimi yaptim kendimi yormadan. doktorum yatma dedi kan dolasimi olmasi lazim dedi. zaten nasip kismet canim ne kadar yatarsan yat. ben transfer sabahi grip oldum üc gün boyunca hapsirdim. transfer sonrasi bir saat yol geldim. transfer sonrasi da yarim saat sonra kalktim. allaha sükür miniklerim benimleKızlar transfer sonrası ne kadar istirahat ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?