2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hangi sıklıkla doktora gidiyorsun.9.haftanin icindeyim.Her sey olmasi gerektigi gibi dedi.Doktor 4 hafta sonraya cagirdi
canim tedavi gördügün dokora mi devam ediyorsun. o doktorun mu 4 hafta sonra cagirdi ve hal@ kullandigin ilac var mi.
ben kontrolo en son gittigimden iki hafta sonraya cagirdi yarin gidecegim yani bakalim bir daha nezaman cagiracak

Hangi sıklıkla doktora gidiyorsun.9.haftanin icindeyim.Her sey olmasi gerektigi gibi dedi.Doktor 4 hafta sonraya cagirdi
Canım ben her hafta gidiyordum bi de benim yumurtalıgım döndü ameliyat da oldum o yüzden çok sık çağırdı beni. En son Pzt gittim şimdi normale dönüyor artık 2 hafta sonra çağırdı. Ameliyattan sonra da hep yattım hala da yatıyorum kontrolde belli olacak durum. Eğer aynı şeyi yaşıyorsak çok dikkatli ol. Çok zor acı verici bi şey anlatamam. Hiç bi şey demedi mi sana Dr acaba farklı durum mu emin olamadım. Benim Dr çok yasak koymuştu ona rağmen çok cektım

Canım ben kanamadan dolayı aynı Doktorum haftaya kontrole çağırdı Ondan sonra kendime bir doktor seçiceğim bakalım ben de bilmiyorum hangi tarihlerde gidilmesi gerektiğini gebeliğin nasıl gidiyor bir bilgi verdi mi doktorun

canim tedavi gördügün dokora mi devam ediyorsun. o doktorun mu 4 hafta sonra cagirdi ve hal@ kullandigin ilac var mi.
ben kontrolo en son gittigimden iki hafta sonraya cagirdi yarin gidecegim yani bakalim bir daha nezaman cagiracak
Hadi bakalım Yarın güzel haberlerle dönmen dileğiyle bende Pazartesi günü kontrole gideceğim

Hadi bakalım Yarın güzel haberlerle dönmen dileğiyle bende Pazartesi günü kontrole gideceğim
ay o kadar merak ediyorum ki anlatamam. bulundugum ilcede gidecektim doktora ama nezaman gitmek istesem doktor yoktu hastanede nasip iste. yarin olsada görsem fasulye yavrularimi

ay o kadar merak ediyorum ki anlatamam. bulundugum ilcede gidecektim doktora ama nezaman gitmek istesem doktor yoktu hastanede nasip iste. yarin olsada görsem fasulye yavrularimi
Nerde oturuyorsunuz benim burda kadın doğum polikliniği bile yok Hatay Erzin de oturuyorum ben o yüzden Adana'ya gidiyorum tüp bebek doktorumda zaten orada

Nerde oturuyorsunuz benim burda kadın doğum polikliniği bile yok Hatay Erzin de oturuyorum ben o yüzden Adana'ya gidiyorum tüp bebek doktorumda zaten orada
bursa dayim canim ben merkeze 1 bir saat uzaklikta bir ilcede oturuyorum. doktor var simdilik ama varligi yoklugu belli olmuyor zaten. beta hcg testi bile yapmoyorlar hastanede tahliller icin hep bursaya gitmistim

Farkli doktora gidiyorum ben.Kanamam yok bir sıkıntı da yok ama.Ne bileyim çok süre var gibi iki kontrol arası

Farkli doktora gidiyorum ben.Kanamam yok bir sıkıntı da yok ama.Ne bileyim çok süre var gibi iki kontrol arası
Hımm ben karıştırdım pardon bi arkadaş vardı yumurtalıkları büyüyen normalde 4 haftada bir oluyo zaten bi sorun yoksa canım. Duzelırsem ben de aylık kontrole donucem son aylarda 2 haftaya dusuyomus zaten

Kızlar transferime 2 gün var. Prednol verdi. Kortizonmuş. Sizede verdimi?
Tuz yasak dedi hıc tuz istemiyorum ama şiştiğimi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…