- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.381
Günaydın herkese kızlar nasılsınız görüşmeyeli bizde bugün kontrole gideceğiz teyzoşlar bugün 2li test ve ensemizi ölçücek doktor amca birde annemlere ben poz verecem bakalım nekadar büyümüşüm
rosebady canım hadi bakalım böyle hayırlı ve bol dualı günlerde sende güzel haberle bu darlıktan çıkarsın inşallah.
Amin cnm inss sağol dualarının duacisiyim inss sağlıkla kucağına aldirsin rabbim yavrunuGünaydın herkese kızlar nasılsınız görüşmeyeli bizde bugün kontrole gideceğiz teyzoşlar bugün 2li test ve ensemizi ölçücek doktor amca birde annemlere ben poz verecem bakalım nekadar büyümüşüm
rosebady canım hadi bakalım böyle hayırlı ve bol dualı günlerde sende güzel haberle bu darlıktan çıkarsın inşallah.
Hayırlıolsun tedavin Allahım güzel haberlerini duymayi nasip etsinKızlar bugün Dr gittim uzun protokol başladık tedaviye inss hayırlı olur doğum kontrol ilacı verdi şimdilik
Amin cnm inss hepimiz duyalim güzel haberler alıp verelimHayırlıolsun tedavin Allahım güzel haberlerini duymayi nasip etsin
evet amin cnm inss geç olsun güç olmasınTemmuzda transferin yani allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Ayyyy heyecanlandımKızlar bugün Dr gittim uzun protokol başladık tedaviye inss hayırlı olur doğum kontrol ilacı verdi şimdilik
Aaa bu vesile ile ramazanı da tutacaksın rahat rahatKızlar bugün Dr gittim uzun protokol başladık tedaviye inss hayırlı olur doğum kontrol ilacı verdi şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?