- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.361
hicbir sıkıntı yok canim. daha önceden de bu nedenle kaybim da yok. doktorum yapalim diyor riskli diyor. benim doktor fazla önlemci. serklaj yapalim diyor, 25 hagtadan sonra ciger gelistirici yapicaz diyor işi gücü ilac. serklaji esimde yaptiralim diyor, bende endiseliyim. haftaya randevu verdicanım serklajı neden yapacaklar? Önlem amaçlı mı yoksa bi sıkıntı mı var? Ayy sağlıklı sıhhatli kucağımıza alsaydık kuzuları
Rabbim kolaylık versin canım inşallah sıkıntısız bir süreç olurhicbir sıkıntı yok canim. daha önceden de bu nedenle kaybim da yok. doktorum yapalim diyor riskli diyor. benim doktor fazla önlemci. serklaj yapalim diyor, 25 hagtadan sonra ciger gelistirici yapicaz diyor işi gücü ilac. serklaji esimde yaptiralim diyor, bende endiseliyim. haftaya randevu verdi
Canım bence sorun yoksa yaptırma ya kıyma bebeğine.. Evet ikiz hamilelik riskli ama bizimkiler çift kese tek kesede çok risk oluyormuş..yine sen bilirsin canım ben olsam asla yaptırmam Allah bana o canı emanet etmiş ben nasıl son veririm yaşamına zaten zor kavuşmuşum 3. Kese vardı bende ve dolu olsaydı doktor böyle bir şey önerse doktorumu değiştirirdim..hicbir sıkıntı yok canim. daha önceden de bu nedenle kaybim da yok. doktorum yapalim diyor riskli diyor. benim doktor fazla önlemci. serklaj yapalim diyor, 25 hagtadan sonra ciger gelistirici yapicaz diyor işi gücü ilac. serklaji esimde yaptiralim diyor, bende endiseliyim. haftaya randevu verdi
Canım yanlış mı anlaşıldı acaba serklaj dikiş atılması açılma olmasın diye kürtaj gibi yazmışsın sankiCanım bence sorun yoksa yaptırma ya kıyma bebeğine.. Evet ikiz hamilelik riskli ama bizimkiler çift kese tek kesede çok risk oluyormuş..yine sen bilirsin canım ben olsam asla yaptırmam Allah bana o canı emanet etmiş ben nasıl son veririm yaşamına zaten zor kavuşmuşum 3. Kese vardı bende ve dolu olsaydı doktor böyle bir şey önerse doktorumu değiştirirdim..
Bende sana katılıyorum benim eşimin kuzeni ilaç tedavisiyle normal yolla 3uz hamile kaldı doktor çok ısrar etmiş sağlığın tehlikeye girer bebekler çok zorlar seni diye hiçbir şekilde kabul etmedi sonra dogurdu 3nu de hepsi erkek ve şimdi 4 yasinda lar sadece maddi ve bakımı zor olmuş 2 yardımcısı evde 2 kişi bakıyorduCanım bence sorun yoksa yaptırma ya kıyma bebeğine.. Evet ikiz hamilelik riskli ama bizimkiler çift kese tek kesede çok risk oluyormuş..yine sen bilirsin canım ben olsam asla yaptırmam Allah bana o canı emanet etmiş ben nasıl son veririm yaşamına zaten zor kavuşmuşum 3. Kese vardı bende ve dolu olsaydı doktor böyle bir şey önerse doktorumu değiştirirdim..
aynen canim bendeBen takmayı bıraktım ne zaman adet olursam artık bekliyorum ramazan ve misafirler mukabele derken gün gelip geçiyor psikolojik olarak kendimi ekime hazırlıyorum bakalım nasip
Ayyy çook özür dilerim yaa ben serklajı bi tane bebeğini aldırcak gibi sandımCanım yanlış mı anlaşıldı acaba serklaj dikiş atılması açılma olmasın diye kürtaj gibi yazmışsın sankizeymuss un yazdıklarını okuyurum genelde sonlandırma ile ilgili bişey yazmiyirdu Allahım hicbirimizo o kararla başbaşa birakmasin
Arkadaşım bi önceki yazım için özür dilerim serklajı ben bi tane bebeğini aldırcan gibi okumuşum serklaj o anlama geldiğini kafamda canlandırmışım yazdıklarım için beni affet ne olursun çok üzüldüm gerçekten.. Bunlar hep hamilelikten gerçektenhicbir sıkıntı yok canim. daha önceden de bu nedenle kaybim da yok. doktorum yapalim diyor riskli diyor. benim doktor fazla önlemci. serklaj yapalim diyor, 25 hagtadan sonra ciger gelistirici yapicaz diyor işi gücü ilac. serklaji esimde yaptiralim diyor, bende endiseliyim. haftaya randevu verdi
olsun canim benim önemli degil. insanlik hali hamilellik haliArkadaşım bi önceki yazım için özür dilerim serklajı ben bi tane bebeğini aldırcan gibi okumuşum serklaj o anlama geldiğini kafamda canlandırmışım yazdıklarım için beni affet ne olursun çok üzüldüm gerçekten.. Bunlar hep hamilelikten gerçekten
Allah seni iyi etsin senden sonra araştırdım rahim ağzını dikmek misAyyy çook özür dilerim yaa ben serklajı bi tane bebeğini aldırcak gibi sandım
hadi bakalim hayirli olsunn insallahGünaydın kızlar yarın tedavimin ilk adımını atıyoruz inss hayirlisiyla sonuclansin
Günaydın Ayyy hadi insalla güzel sonuçlar la gelirsin yeniden heyecan baslasinnnnnnGünaydın kızlar yarın tedavimin ilk adımını atıyoruz inss hayirlisiyla sonuclansin
hadi bakalim hayirli olsunn insallah
amin kızlar inşallahGünaydın Ayyy hadi insalla güzel sonuçlar la gelirsin yeniden heyecan baslasinnnnnn
Insallah canimGünaydın kızlar yarın tedavimin ilk adımını atıyoruz inss hayirlisiyla sonuclansin
Günaydın kızlar yarın tedavimin ilk adımını atıyoruz inss hayirlisiyla sonuclansin
Amin arkadasimcanım benimm kendim başlıyomuş gibi heyecanlandım..
Rabbim hayırlı sonuclar almanı nasip etsin inşallah..
işin gücün rast gitsin..
dualarımm seninleeeeeee herrrrrrr zamann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?