2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canım serklajı neden yapacaklar? Önlem amaçlı mı yoksa bi sıkıntı mı var? Ayy sağlıklı sıhhatli kucağımıza alsaydık kuzuları
hicbir sıkıntı yok canim. daha önceden de bu nedenle kaybim da yok. doktorum yapalim diyor riskli diyor. benim doktor fazla önlemci. serklaj yapalim diyor, 25 hagtadan sonra ciger gelistirici yapicaz diyor işi gücü ilac. serklaji esimde yaptiralim diyor, bende endiseliyim. haftaya randevu verdi

Rabbim kolaylık versin canım inşallah sıkıntısız bir süreç olur

Canım bence sorun yoksa yaptırma ya kıyma bebeğine.. Evet ikiz hamilelik riskli ama bizimkiler çift kese tek kesede çok risk oluyormuş..yine sen bilirsin canım ben olsam asla yaptırmam Allah bana o canı emanet etmiş ben nasıl son veririm yaşamına zaten zor kavuşmuşum 3. Kese vardı bende ve dolu olsaydı doktor böyle bir şey önerse doktorumu değiştirirdim..

Canım yanlış mı anlaşıldı acaba serklaj dikiş atılması açılma olmasın diye kürtaj gibi yazmışsın sanki zeymuss un yazdıklarını okuyurum genelde sonlandırma ile ilgili bişey yazmiyirdu Allahım hicbirimizo o kararla başbaşa birakmasin

Bende sana katılıyorum benim eşimin kuzeni ilaç tedavisiyle normal yolla 3uz hamile kaldı doktor çok ısrar etmiş sağlığın tehlikeye girer bebekler çok zorlar seni diye hiçbir şekilde kabul etmedi sonra dogurdu 3nu de hepsi erkek ve şimdi 4 yasinda lar sadece maddi ve bakımı zor olmuş 2 yardımcısı evde 2 kişi bakıyordu

Ayyy çook özür dilerim yaa ben serklajı bi tane bebeğini aldırcak gibi sandım

Arkadaşım bi önceki yazım için özür dilerim serklajı ben bi tane bebeğini aldırcan gibi okumuşum serklaj o anlama geldiğini kafamda canlandırmışım yazdıklarım için beni affet ne olursun çok üzüldüm gerçekten.. Bunlar hep hamilelikten gerçekten

olsun canim benim önemli degil. insanlik hali hamilellik hali
bende herkes anlamini biliyor gibi dikiş yazmak yerine o kelimeyi kullanmisim. azicik bende düsünmeden yazmisım..

Günaydın kızlar yarın tedavimin ilk adımını atıyoruz inss hayirlisiyla sonuclansin

canım benimm kendim başlıyomuş gibi heyecanlandım..
Rabbim hayırlı sonuclar almanı nasip etsin inşallah..
işin gücün rast gitsin..
dualarımm seninleeeeeee herrrrrrr zamann..

Günaydın herkese kızlar nasılsınız görüşmeyeli bizde bugün kontrole gideceğiz teyzoşlar bugün 2li test ve ensemizi ölçücek doktor amca birde annemlere ben poz verecem bakalım nekadar büyümüşüm

rosebady canım hadi bakalım böyle hayırlı ve bol dualı günlerde sende güzel haberle bu darlıktan çıkarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…