2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

[QUOTerbe1, post: 46830285, member: 744057"]herkse günaydın,kızlar ne sıklıkla bebeğiniz için ultrasyona gidiyorsunuz.benm bebeğimin kalp atışı duyulduktan sonra hersey normal deyip 1 ay sonraya randevu verdı.[/QUOTE]
kalp atişı duyulduktan sonra iki hafta sonra üç ondan sonrada bir ay sonrasina randevu verdi benim doktorum

Bugün fenayım bulantılarım azalmıstı ama bugün yordu beni biraz...
ayy ben fenayim ayni sekilde devam ediyor hersey. artik hic gecmeyecek gibi geliyor. geçmezse fe yapacak bisey yok en fazla 6 ay daha gecmez
doktorum haftaya serklaj icin randevu verdi. benim de aklim karisik hem erken dogumdan korkiyorum hemde serklaj sonrasi sıkıntı yasamktan. ne yapacagimi bilemiyorum yaa

kizlar nerelerdesiniz... hamişler siz de mi oruç tutuyorsunuz
Yok canım nasıl oruç tutalım bi yandan bulantı bu yandan tüm vücudum ağrıyı hem birsürü ilaç kullanıyoruz bugün kollarum bacaklarım çok fena sizede oldu mu niye böyle oldum anlamadım

Yok canım nasıl oruç tutalım bi yandan bulantı bu yandan tüm vücudum ağrıyı hem birsürü ilaç kullanıyoruz bugün kollarum bacaklarım çok fena sizede oldu mu niye böyle oldum anlamadım
kimse olmayinca herkea oruclu heralde dedim. canim halsizlik normal. benim ilk zamnlar bel agrim da cok oluyordu arada agrilar normal canim ya

İkizler zor tabi ya allah yardımcın olsun bu arada şimdi bi şeyler bakıyodum

Eklentiler

• IMG_20160608_212134.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar.Bulantılar devam.Bebişi gördüm 2 gün önce.Doktor ikili test için başka doktora yönlerdirdi.Haftaya salı ikili testim var.Doktorum cinsiyet tahmini yapmadı

canım serklajı neden yapacaklar? Önlem amaçlı mı yoksa bi sıkıntı mı var? Ayy sağlıklı sıhhatli kucağımıza alsaydık kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…