- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.341
Bugün fenayım bulantılarım azalmıstı ama bugün yordu beni biraz...kizlar nerelerdesiniz... hamişler siz de mi oruç tutuyorsunuz
ayy ben fenayim ayni sekilde devam ediyor hersey. artik hic gecmeyecek gibi geliyor. geçmezse fe yapacak bisey yok en fazla 6 ay daha gecmezBugün fenayım bulantılarım azalmıstı ama bugün yordu beni biraz...
Yok canım nasıl oruç tutalım bi yandan bulantı bu yandan tüm vücudum ağrıyı hem birsürü ilaç kullanıyoruz bugün kollarum bacaklarım çok fena sizede oldu mu niye böyle oldum anlamadımkizlar nerelerdesiniz... hamişler siz de mi oruç tutuyorsunuz
kimse olmayinca herkea oruclu heralde dedim. canim halsizlik normal. benim ilk zamnlar bel agrim da cok oluyordu arada agrilar normal canim yaYok canım nasıl oruç tutalım bi yandan bulantı bu yandan tüm vücudum ağrıyı hem birsürü ilaç kullanıyoruz bugün kollarum bacaklarım çok fena sizede oldu mu niye böyle oldum anlamadım
Ben takmayı bıraktım ne zaman adet olursam artık bekliyorum ramazan ve misafirler mukabele derken gün gelip geçiyor psikolojik olarak kendimi ekime hazırlıyorum bakalım nasipnapim canim oyle simdilik ara verdim kendimi toparlamam lazim sen nasilsin canim
İkizler zor tabi ya allah yardımcın olsun bu arada şimdi bi şeyler bakıyodumayy ben fenayim ayni sekilde devam ediyor hersey. artik hic gecmeyecek gibi geliyor. geçmezse fe yapacak bisey yok en fazla 6 ay daha gecmez
doktorum haftaya serklaj icin randevu verdi. benim de aklim karisik hem erken dogumdan korkiyorum hemde serklaj sonrasi sıkıntı yasamktan. ne yapacagimi bilemiyorum yaa
Merhaba bende bu ay gitmeyi düşünüyorum nasıl gecti görüştünüz müBende Hakan Kayadan randevu aldım çok tavsiye ettiler insallah iyi haberler alirim
benim doktorda söylemedi canim yaa. biraz daha kesinlessin birdaha ki geliste dediSelam kızlar.Bulantılar devam.Bebişi gördüm 2 gün önce.Doktor ikili test için başka doktora yönlerdirdi.Haftaya salı ikili testim var.Doktorum cinsiyet tahmini yapmadı
canım serklajı neden yapacaklar? Önlem amaçlı mı yoksa bi sıkıntı mı var? Ayy sağlıklı sıhhatli kucağımıza alsaydık kuzularıayy ben fenayim ayni sekilde devam ediyor hersey. artik hic gecmeyecek gibi geliyor. geçmezse fe yapacak bisey yok en fazla 6 ay daha gecmez
doktorum haftaya serklaj icin randevu verdi. benim de aklim karisik hem erken dogumdan korkiyorum hemde serklaj sonrasi sıkıntı yasamktan. ne yapacagimi bilemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?