2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hayırlısı olsunn cnm.insallah bu defa güzel sonuclar alırsın..
Şimdi nasılsın peki
Sağol canım hamd olsun bugün bir hafta oldu kurtaj olalı beta sonuçlarım duşmuyordu hamd olsun kurtajdan sonra kan verdim düşmüş şuan oruç tutamıyorum ona üzülüyorum
Ama kurtajdan sonra beta düşmeye başlayınca psikolojik olarak rahatladım inşallah bayramdan sonra donmuşlarim la baslicam inşallah sağol canım sorduğun icin

Geçmiş olsun canım kürtaj korktugun kadarmiydi :) neden oruç tutmuyosun ki

Yok zaten tam norkozlu verdiler uyanınca 1 saat kadar karnım ağrıyordu sonrada geçti
Cumartesi kurtaj oldum pazar günü kırmızı lekelenmem olmayinca yıkanıp pazartesi salı oruç tuttum çarşamba gününden beri kırmızı lekelenmem var oyuzden tutamıyorum ağrım felan hiç bişey im yok ama lakelenmem bitmedi

Canım kaç haftalik hamileydin ve bebek olusmusmuydu

Bende 20 mayısta kürtaj oldum diyanetin sitesinde araştırdım bebek olusmamissa ve boş gebelikse lohusa sayilmiyo gelen kanda Özür kanidir namaz bile kılınır yaziyodu

Canım kaç haftalik hamileydin ve bebek olusmusmuydu
10. Gün ilk kan testim 345 12. Gün 668 di
1 hafta sonrada kanama oldum düştu doktorla konuştum 5 bucuk haftalikti dedi 7. Haftadada kalp atışını dinlicektik ama olmadı düşükten sonra beta değerime baktılar 2250 idi sonra 600 lerde takıldı kaldı 10 gün içindi sürekli kan verdim ama hep 20 şer 20 şer yükseldi doktor muayene etti parça kalmış dedi kurtaj yapıcam eğer halen kan değerlerin düşmezse dış gebelik olabilir dedi neyse işte kurtaj oldum sonrasında kan verdim hamd olsun 13e kadar düşmüş değerim yarın belki yine tekrarlarım 0 olması gerekir dedi doktor öyle yani canım bu benim 4. Denememdi ve ilk defa pozitif sonuç almıştım kısmetim değilmiş yaa varya zaten doktor bana dış gebelikten şuphelendigini söylediğinde ben pek umut vermedim kimse belki inanmıyor bana ama ben bebeğin düştüğünü gordum kanla beraber beyaz ince kıvrımlı bişey vardı ve bence o bebekti

Kürtaj sonrası yumurtaliklar güçlenir dedi doktorum inş normal yolla kalırsın canım bide ikidebir kan verme zaten kürtaj oldun yeni adet olana kadar gebelik hormonu kanında durur adet olunca sifirlanir

Sagol canım allah razı olsun bende tam olarak bilmiyorum ki boş gebelik nasıl bişey sadece kurtaj sonrası doktorum bana dediki aldıgim parça normal gebelik parçasıydı dedi ama boş gebelikten hiç konuşmadık aceba sorsammi yaa bari oruclarimi tutardım sen kurtajdan sonra lekelenme oldunmu canim

Hee bide benim tüplerim pert durumdaydı ekimde ameliyat oldum tüplerim rahime bağlantısı kesildi yani normal mümkün değil tupe devam

Canım boş gebelik içinde bebek olusmayan kese benim kese buyuyodu kanda gebelik artışı çok iyiydi ama bebek olusmadi normal gebelik parçası dediği kesenin bi parçası

Benim ilk iki gün ağrım yoktu sonra sancı bel ağrısı bir Pedi dolduracak kadar kanamam oldu ramazandan önce lekelenmelerim kesildi

Sen boş gebelik oldugunu nasıl anladın canım ne kadarlikti
Aceba bendede öyle olmuş olabilirmi

Yani 10 gün sürmuş galiba
Iki hafta sürdü canım ultrasonda belli oldu canım bebeğin kalp atislarinin oluşması gereken haftada kese bomboştu zaten dokuz haftaya kadar bekledik bebek olusmadi ilaçları bıraktım dört gün sonra kahverengi akintim geldi sonra sancı kanama sonra kürtaj işte

Sen boş gebelik oldugunu nasıl anladın canım ne kadarlikti
Aceba bendede öyle olmuş olabilirmi
Canım senin boş gebelik teshisinin konması gereken haftada degildinki daha yeniydi senin ve büyük bir ihtimalle sağlıksız gebelik olduğu için vücut onu kanamayla attı senden aldığı parçayı patalojiye gonderdimi

negatif alan arkadaşlar bi daha ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyosunuz..
demir6133 bi seni biliyorum ekim gibiydi sanırım..
başka kim ne zaman başlıycak nasip olursa inşallah
Evet ekim gibi inşallah eşim yan çizmeye başladı gerci ama bakalım tam net değil elimde 3 kutu menagön var onların kullanım tarihi geçmeden kullanmak istiyorum hem

Evet
Evet canim patalojiye parça gitti ama sonuç daha cikmamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…