- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.401
Alah izin verirse ben ağustosta baslicam canım
Sağol canım hamd olsun bugün bir hafta oldu kurtaj olalı beta sonuçlarım duşmuyordu hamd olsun kurtajdan sonra kan verdim düşmüş şuan oruç tutamıyorum ona üzülüyorumHayırlısı olsunn cnm.insallah bu defa güzel sonuclar alırsın..
Şimdi nasılsın peki
Geçmiş olsun canım kürtaj korktugun kadarmiydi :) neden oruç tutmuyosun kiSağol canım hamd olsun bugün bir hafta oldu kurtaj olalı beta sonuçlarım duşmuyordu hamd olsun kurtajdan sonra kan verdim düşmüş şuan oruç tutamıyorum ona üzülüyorum
Ama kurtajdan sonra beta düşmeye başlayınca psikolojik olarak rahatladım inşallah bayramdan sonra donmuşlarim la baslicam inşallah sağol canım sorduğun icin
Canım kaç haftalik hamileydin ve bebek olusmusmuyduYok zaten tam norkozlu verdiler uyanınca 1 saat kadar karnım ağrıyordu sonrada geçti
Cumartesi kurtaj oldum pazar günü kırmızı lekelenmem olmayinca yıkanıp pazartesi salı oruç tuttum çarşamba gününden beri kırmızı lekelenmem var oyuzden tutamıyorum ağrım felan hiç bişey im yok ama lakelenmem bitmedi
10. Gün ilk kan testim 345 12. Gün 668 diCanım kaç haftalik hamileydin ve bebek olusmusmuydu
Canım boş gebelik içinde bebek olusmayan kese benim kese buyuyodu kanda gebelik artışı çok iyiydi ama bebek olusmadi normal gebelik parçası dediği kesenin bi parçasıSagol canım allah razı olsun bende tam olarak bilmiyorum ki boş gebelik nasıl bişey sadece kurtaj sonrası doktorum bana dediki aldıgim parça normal gebelik parçasıydı dedi ama boş gebelikten hiç konuşmadık aceba sorsammi yaa bari oruclarimi tutardım sen kurtajdan sonra lekelenme oldunmu canim
Çok üzüldüm canım sakın umudunu yitirmeHee bide benim tüplerim pert durumdaydı ekimde ameliyat oldum tüplerim rahime bağlantısı kesildi yani normal mümkün değil tupe devam
Benim ilk iki gün ağrım yoktu sonra sancı bel ağrısı bir Pedi dolduracak kadar kanamam oldu ramazandan önce lekelenmelerim kesildiSagol canım allah razı olsun bende tam olarak bilmiyorum ki boş gebelik nasıl bişey sadece kurtaj sonrası doktorum bana dediki aldıgim parça normal gebelik parçasıydı dedi ama boş gebelikten hiç konuşmadık aceba sorsammi yaa bari oruclarimi tutardım sen kurtajdan sonra lekelenme oldunmu canim
Iki hafta sürdü canım ultrasonda belli oldu canım bebeğin kalp atislarinin oluşması gereken haftada kese bomboştu zaten dokuz haftaya kadar bekledik bebek olusmadi ilaçları bıraktım dört gün sonra kahverengi akintim geldi sonra sancı kanama sonra kürtaj işteYani 10 gün sürmuş galiba
Canım senin boş gebelik teshisinin konması gereken haftada degildinki daha yeniydi senin ve büyük bir ihtimalle sağlıksız gebelik olduğu için vücut onu kanamayla attı senden aldığı parçayı patalojiye gonderdimiSen boş gebelik oldugunu nasıl anladın canım ne kadarlikti
Aceba bendede öyle olmuş olabilirmi
Evet ekim gibi inşallah eşim yan çizmeye başladı gerci ama bakalım tam net değil elimde 3 kutu menagön var onların kullanım tarihi geçmeden kullanmak istiyorum hemnegatif alan arkadaşlar bi daha ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyosunuz..
demir6133 bi seni biliyorum ekim gibiydi sanırım..
başka kim ne zaman başlıycak nasip olursa inşallah
Evet canim patalojiye parça gitti ama sonuç daha cikmamişCanım senin boş gebelik teshisinin konması gereken haftada degildinki daha yeniydi senin ve büyük bir ihtimalle sağlıksız gebelik olduğu için vücut onu kanamayla attı senden aldığı parçayı patalojiye gonderdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?