- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.441
Kız senin citlenbik kocaman olmuş yaaa[/QUOTE kocaman oldu teyzesi darısı başına inşallah
Evet cnm degistir gönlümüzdeki kucagimizda olsun Allah hepimizin muradıni versin inss çifter cifterayyrosebady cım profil resmini değiştirmişsin çok güzel olmuşşşş. inşallah gelsin böyle bebişler..
bende değiştireyim
Cnm Allah yardımcınız olsun inss sorunsuz atlatirsiniz dualarım seninlekizlar yarın sabah rahim ağzına dikiş atılacak. benim için dua eder misiniz.
suanda riskli durumda değilim, sadece ikiz olduğu için önlem amaçlı yapılacak. doktorum yapma taraftarı eşim de öyle. ben hep kararsızdim ama eşim en baştan beri yaptıralim diyor. bende tabi sonra pisman olmak istemedim keşke demek istemiyorum. ama korkuyorum nedense
insallah canim insallahCnm Allah yardımcınız olsun inss sorunsuz atlatirsiniz dualarım seninle
kizlar yarın sabah rahim ağzına dikiş atılacak. benim için dua eder misiniz.
suanda riskli durumda değilim, sadece ikiz olduğu için önlem amaçlı yapılacak. doktorum yapma taraftarı eşim de öyle. ben hep kararsızdim ama eşim en baştan beri yaptıralim diyor. bende tabi sonra pisman olmak istemedim keşke demek istemiyorum. ama korkuyorum nedense
sağolun kızlar. iyiki varsınız. aklim sürekli yarında, biran önce geçer inşallah
yarin 13+6 oluyorum canim. belli bir süre bir hafta kadar yatip dinlenmek gerekiyormuşCanım Rabbim şifa versin bende senin gibi düşünüyorum bu haftasonu gittiğimde konuşacağım doktorumla önlem amaçlı yaptırmak istiyorum...Ben daha perşembe günü 12 olucam daha zamanım var yani sen 14 görünüyorsun bunu yaptırdıktan sonra sürekli yatmak gerekiyor mu??Bununla ilgili bir şey söyledi mi doktorun???
yarin 13+6 oluyorum canim. belli bir süre bir hafta kadar yatip dinlenmek gerekiyormuş
dikislerin tutmasi icin. sonrs normal hayata devam.insallah senin icinde hayirlisi neyse o olsun. her doktor yspmiyor ortada bir durum yokken
Doktirun oyle istiyorsa yaptir canım kolay gecer inşallahkizlar yarın sabah rahim ağzına dikiş atılacak. benim için dua eder misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?