2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yeni güne uyandıran Rabbime hamd olsun
Kizlar ben surwkli bu duayi ediyorum
sizinle paylaşayım dedim sizde soyleyin Allahtan hiç bir vakit umut kesilmez
Ey Rabbim beni yanliz başima birakma
Hayirli bir evlat nasip et
Sen varislerin en hayirlisisin
Ey rabbim bana kendi yanindan lutuf ve kereminle
Tertemiz ve mubarek bir cocuk nasip et
Şuphe yokki sen duayi işitensin
Ve kabul edensin
İnşallah bizleri çok güzel günler bekliyor inanıyorum kalpten

Bir an önce bende başlamak istiyorum ama önce rahim filmi cektirecem genetik test yaptırsam mi acaba

kizlar yarın sabah rahim ağzına dikiş atılacak. benim için dua eder misiniz.
suanda riskli durumda değilim, sadece ikiz olduğu için önlem amaçlı yapılacak. doktorum yapma taraftarı eşim de öyle. ben hep kararsızdim ama eşim en baştan beri yaptıralim diyor. bende tabi sonra pisman olmak istemedim keşke demek istemiyorum. ama korkuyorum nedense

Cnm Allah yardımcınız olsun inss sorunsuz atlatirsiniz dualarım seninle

Canim benim.ALlah yardimciniz olsun insallah herşey iyi olacak.dualarım sizinle..

sağolun kızlar. iyiki varsınız. aklim sürekli yarında, biran önce geçer inşallah

Canım Rabbim şifa versin bende senin gibi düşünüyorum bu haftasonu gittiğimde konuşacağım doktorumla önlem amaçlı yaptırmak istiyorum...Ben daha perşembe günü 12 olucam daha zamanım var yani sen 14 görünüyorsun bunu yaptırdıktan sonra sürekli yatmak gerekiyor mu??Bununla ilgili bir şey söyledi mi doktorun???

yarin 13+6 oluyorum canim. belli bir süre bir hafta kadar yatip dinlenmek gerekiyormuş
dikislerin tutmasi icin. sonrs normal hayata devam.insallah senin icinde hayirlisi neyse o olsun. her doktor yspmiyor ortada bir durum yokken

yarin 13+6 oluyorum canim. belli bir süre bir hafta kadar yatip dinlenmek gerekiyormuş
dikislerin tutmasi icin. sonrs normal hayata devam.insallah senin icinde hayirlisi neyse o olsun. her doktor yspmiyor ortada bir durum yokken

Evet bende bundan tedirginim ama zorlucamm sonuçta kötü şeyler yaşamadan önlem almak daha akıllıca bence olduktan sonra bir anlamı yok...Doğacak olanı ne yapsan durduramazsın orası ayrı ama elinden geleni yap dimi....

Doktirun oyle istiyorsa yaptir canım kolay gecer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…