- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.461
Rabbim kolaylik versin inşallah hiç canın yanmadan yapılsın haber edersin yarına nasıl geçtiğinikizlar yarın sabah rahim ağzına dikiş atılacak. benim için dua eder misiniz.
suanda riskli durumda değilim, sadece ikiz olduğu için önlem amaçlı yapılacak. doktorum yapma taraftarı eşim de öyle. ben hep kararsızdim ama eşim en baştan beri yaptıralim diyor. bende tabi sonra pisman olmak istemedim keşke demek istemiyorum. ama korkuyorum nedense
sagolasin canim. tabiki de haber veririm hayirlisiyla atlatayimdaRabbim kolaylik versin inşallah hiç canın yanmadan yapılsın haber edersin yarına nasıl geçtiğini
kizlar eve geldim şükür. biraz ağrım var ama bir kkaç güne dinlen gecer dediler. genel anesteziyle oldu islem. bir saat kadar yatıp çıktım hastaneden. çok sağolun kizlar iyiki varsınız
sagol canim. insallah hepimizi güzel günler yaşarizÇok geçmiş olsun canım en kötü günün bu olsun guzel günler bekliyor inşallah seni
çok şükür cnm geçmiş olsun inss güzel günler önündekizlar eve geldim şükür. biraz ağrım var ama bir kkaç güne dinlen gecer dediler. genel anesteziyle oldu islem. bir saat kadar yatıp çıktım hastaneden. çok sağolun kizlar iyiki varsınız
Çok geçmiş olsun canımkizlar eve geldim şükür. biraz ağrım var ama bir kkaç güne dinlen gecer dediler. genel anesteziyle oldu islem. bir saat kadar yatıp çıktım hastaneden. çok sağolun kizlar iyiki varsınız
kizlar eve geldim şükür. biraz ağrım var ama bir kkaç güne dinlen gecer dediler. genel anesteziyle oldu islem. bir saat kadar yatıp çıktım hastaneden. çok sağolun kizlar iyiki varsınız
olsun canim benim. dünden desteğinizi aldim ya o bile yettiçokk geçmiş olsunn canımm
bugün evde yoktum girip bakamadımda sana ..
sagolasin tatlim. zor kısmı gecti insallah en kisa zamanda agrilarim da gecerÇok geçmiş olsun canım
Canım bu da gecti allah yrdimci olsun ağrılarında hemen geçer allah korusun hamislerimizi ve bebislerimiziolsun canim benim. dünden desteğinizi aldim ya o bile yetti
Canim bende var 4. Denemede kaldım ama düştü mayıs ayında ama allah izin verirse ağustosta yine baslicam donmuşlarlaSelam canlar.aranizda pko olup tup bebekle hamile kalan var miiii????yada 2016da tup bebek yaptiricak olan varmi????
Canim bende var 4. Denemede kaldım ama düştü mayıs ayında ama allah izin verirse ağustosta yine baslicam donmuşlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?