2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Rabbim kolaylik versin inşallah hiç canın yanmadan yapılsın haber edersin yarına nasıl geçtiğini

İyi akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür iki bebişiminde gelişimi çok iyi dedi doktor biri 1 gün diğeri 4 gün ilerde :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah mide bulantım çok var doktor 2 haftaya geçer dedi inşallah geçer çünkü hiç iştahım yok doğru düzgün yemek yiyemiyorum

Çok geçmiş olsun canım en kötü günün bu olsun guzel günler bekliyor inşallah seni

kizlar eve geldim şükür. biraz ağrım var ama bir kkaç güne dinlen gecer dediler. genel anesteziyle oldu islem. bir saat kadar yatıp çıktım hastaneden. çok sağolun kizlar iyiki varsınız

çokk geçmiş olsunn canımm
bugün evde yoktum girip bakamadımda sana ..

zeymuss canim pozitif ol inşallah herşey çok güzel olacak Rabbim sana bi melek verdi inşallah o meleğin yüzü suyu hürmetine evinize nur bereket gelecek...bunları düşün ve anın tadını çıkar endişeler ile yorma minnoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…