- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.481
Evet canim
Yani nasıl desem bekarken zaten bişey bilmiyordum ama adetlerim duzensiz deyildı evlendikten sonrada 6 yıl sonra adetlerim epey kotuledi 3 ay olmadim sonra doktora gittim ilacla oldum ondan sonra ilk tup bebeğe başladım ozamanlarda çok cahildim bu konuda yani 2009 daydi 7 yıl önce diyelim ozamanlarda doktorun ne dedigini bile anlamiyordum 5 ay boyunca surekli ilac veriyordu adet duzenleyici sonra tedaviye başladim bana glirof verdi sürekli kullan dedi hormonların icin iyi olur dedi bende ozaman dan beri kullanıyorum ve her ay adet oluyorum düzenli bide ben kiloluyumda unun içinde iyi oluyor
Şimdi gittigim doktor bana senin tüplerin bu durumdayken nasıl 3 defa tup bebek yaptılar dedi ve ameliyat etti beni 4. Denemem yaptım ilk defa pozitifı gördüm mayıs ayının 3 ünde dedigim gibi oda düştu ilk deneme yaptigim doktorum bana tek karı gliforü önermesi oldu ama çokkkkkk zamanımı çaldı maddi manevi bizi mahvetti sonraki doktoru hatırlamak bile istemiyorum ama şimdiki doktordan cokkkkk memnunum rabbim iyi doktorları başımızdan eksik etmesin kötü menfaatçileride ıslah etsin kimşeyi ellerine düşürmesin
Bı gün olucak inanıyorum çünkü allaha güveniyorum o bize yeter
zeymuss canim pozitif ol inşallah herşey çok güzel olacak Rabbim sana bi melek verdi inşallah o meleğin yüzü suyu hürmetine evinize nur bereket gelecek...bunları düşün ve anın tadını çıkar endişeler ile yorma minnoşu
Günaydın cnm avatarin çok güzel olmuş çok beğendimGünaydınnnnn arkadadaşlarrrrrrrr
Günaydın kızlar bütün yazışmaları okudum öncelikle
zeymuss canım çok geçmiş olsun Rabb'im kucağına almayı da nasip etsin inşaallah bu işlemi uygulayarak bebekleri birazda sağlama aldın sevindim senin adına.
lolita555 canım bende pko idim ve ilk 3 tüp bebeğimi Çapa tıp fakültesinde yaptım onlar hiç tutmadı bile ama son iki tanesini Adana Balcalı hastanesinde yaptırdım bir tanesi tuttu geçen yıl Ramazan'da keseyi görmeden kaybettim son yaptığım Mart ayındaki yani şuan Benle beraber olan bebeğim Rabbime binlerce kez şükürler olsun onun vakti zamanı şimdi imiş diyorum sende umudunu hiç kaybetme pko olanlar hamile kalamıyor diye birşey yok Benim tanıdığım çoğu Normal yolla bile hamile kalabildi
aminebusra gelelim sana canım Gerçekten çok güzel yazmışsın her zaman umutlu olman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?