2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ama bence pko lu olmak engel deyil gibi pko lu olduğun için pek sorun yasamadım benim tüplerde şu vardı hidrosalpinks yani o sorunda son tedavi öncesi çözüldü ve sonra tuttu ama oda gitti işte

Yani nasıl desem bekarken zaten bişey bilmiyordum ama adetlerim duzensiz deyildı evlendikten sonrada 6 yıl sonra adetlerim epey kotuledi 3 ay olmadim sonra doktora gittim ilacla oldum ondan sonra ilk tup bebeğe başladım ozamanlarda çok cahildim bu konuda yani 2009 daydi 7 yıl önce diyelim ozamanlarda doktorun ne dedigini bile anlamiyordum 5 ay boyunca surekli ilac veriyordu adet duzenleyici sonra tedaviye başladim bana glirof verdi sürekli kullan dedi hormonların icin iyi olur dedi bende ozaman dan beri kullanıyorum ve her ay adet oluyorum düzenli bide ben kiloluyumda unun içinde iyi oluyor

Nezamandir kullaniyosun gliforu peki cnm?tuplerde tikaniklik mi wardi anlamadim

Ben nisanliyken apandisitim patladı ve tüplerim zarar görmüş ve tıkanmış evlendikten 2 yıl sonrada çocuğum olmayinca rahim flimi cektirtık ve tüplerim tıkanmış baya kötüydü doktor hiç bir zaman normal yollarla çocuğun olmaz deyilce yıkıldık tabi eee zaten nisanliyken olduğum ameliyattan dolayı eşim tarafı bana hep bi uzaktı senin çocuğun olmaz diyip duydular ve dediklerinde oldu yani canım ben iki yıllık evliyken öğrendim bu durumu ben 2004 te evlendim 2006 da da bu durüku öğrenince eşim tup bebeği bir türlü kabullenemedi sonra 2009 da zar zor ikna ettim ilk tedavimize başladık ozaman dan beri gliforu kullanıyorum en son eylül 2015 te tekrar rahim flimi çektirdik allah semra hocadan razı olsun bana tüplerin bu durundayken tup bebek yapamam dedi ve ekim ayında tüplerim bağlandı yani tup bebeğe devam canim

Şimdi gittigim doktor bana senin tüplerin bu durumdayken nasıl 3 defa tup bebek yaptılar dedi ve ameliyat etti beni 4. Denemem yaptım ilk defa pozitifı gördüm mayıs ayının 3 ünde dedigim gibi oda düştu ilk deneme yaptigim doktorum bana tek karı gliforü önermesi oldu ama çokkkkkk zamanımı çaldı maddi manevi bizi mahvetti sonraki doktoru hatırlamak bile istemiyorum ama şimdiki doktordan cokkkkk memnunum rabbim iyi doktorları başımızdan eksik etmesin kötü menfaatçileride ıslah etsin kimşeyi ellerine düşürmesin

Amin cnim kimi doktor paragoz oluyor.gene olur ins moralli olmamiz lazim.bnde gunluk 2000 mg glukofen iciorum birde inofolic combi iciom bakalim.ins nasib olur cnm

Amin rabbim bizim gönlümüze göre değil kendi merhametine göre bizi versin inşallah onun merhameti kudreti sönsündur
Rabbim bir anne evladına nasıl merhametliysey rabbim kullarına kat be kat daha merhametlidir

Günaydın kızlar bütün yazışmaları okudum öncelikle

zeymuss canım çok geçmiş olsun Rabb'im kucağına almayı da nasip etsin inşaallah bu işlemi uygulayarak bebekleri birazda sağlama aldın sevindim senin adına.

lolita555 canım bende pko idim ve ilk 3 tüp bebeğimi Çapa tıp fakültesinde yaptım onlar hiç tutmadı bile ama son iki tanesini Adana Balcalı hastanesinde yaptırdım bir tanesi tuttu geçen yıl Ramazan'da keseyi görmeden kaybettim son yaptığım Mart ayındaki yani şuan Benle beraber olan bebeğim Rabbime binlerce kez şükürler olsun onun vakti zamanı şimdi imiş diyorum sende umudunu hiç kaybetme pko olanlar hamile kalamıyor diye birşey yok Benim tanıdığım çoğu Normal yolla bile hamile kalabildi

aminebusra gelelim sana canım Gerçekten çok güzel yazmışsın her zaman umutlu olman dileğiyle

bende tadini cikarmak istiyorum. haklisin sıkıntı stres iyi degil. rabbim melek değil melekler verdi şükür

Ins bizl3rde kaliriz cnm saol Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…