- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.501
Ben benSelam canlar.aranizda pko olup tup bebekle hamile kalan var miiii????yada 2016da tup bebek yaptiricak olan varmi????
Ben benilk denememde oldu şükür
Kendimi bildim bileli duzensızdı. Evlenmeden önce 3 sene doğum kontrol hapı kullandım. Evlendikten sonra bıraktım. Hiç korunmadık ama olmadı 2.5 sene bi kere aşılama yapıldı. Dr nasıl olsa aynı ilaçları kullanıyorsun biraz dozu fazla olacak tüp bebek yaptır bence dedi. Gittik yaptırdık oldu. Çok şükür rabbim verdi...Ayy cnm nasil sevindim.gercekten mi?peki oncesinde asilama falan oldunmu?adetlerin nasil kendi mi gelirdi yoksa ilaclami cnm
Kendimi bildim bileli duzensızdı. Evlenmeden önce 3 sene doğum kontrol hapı kullandım. Evlendikten sonra bıraktım. Hiç korunmadık ama olmadı 2.5 sene bi kere aşılama yapıldı. Dr nasıl olsa aynı ilaçları kullanıyorsun biraz dozu fazla olacak tüp bebek yaptır bence dedi. Gittik yaptırdık oldu. Çok şükür rabbim verdi...
15 yumurta toplandı. 12 si olgun çıktı 11 i dollendı 5. Güne kadar beklettıler 8 tanesi kaldı. Tek embriyo transfer edildi. Kalanları da dondurduk. Bizim avantajımız düşük dozda çok yumurta uretmemız. Dezavantajı da yumurtalıklar aşırı hassas gebelikten sonrada büyümeye devam etmişler ve karnım şişti kocaman oldu su toplamadı ama çok çektirdi. 1.5 ay yatmak zorunda kaldım.Ins bizede nasib olur.kac yjmurtan toplandi peki cnim?kactane transfer edildi?
15 yumurta toplandı. 12 si olgun çıktı 11 i dollendı 5. Güne kadar beklettıler 8 tanesi kaldı. Tek embriyo transfer edildi. Kalanları da dondurduk. Bizim avantajımız düşük dozda çok yumurta uretmemız. Dezavantajı da yumurtalıklar aşırı hassas gebelikten sonrada büyümeye devam etmişler ve karnım şişti kocaman oldu su toplamadı ama çok çektirdi. 1.5 ay yatmak zorunda kaldım.
ayy canim, benim basimda cok agriyor. normalde migren var bende uzun zamandir agrilarim olmuyordu. nerdeyse bir haftadir hep basim agriyor. sabahlari uyandigimda siddetli baş boyun agrisitla uyaniyorumSelamlar kızlar ben bugün hiç iyi değilim geceden beri ensem ve başım da ağrı sabah kalktım tansiyonumu ölçtüm 14-7.5 çıktı sabah kahvaltı bile geç saatte ve zorla yaptım şimdiye kadar da yatmaktayım başımı kaldırmıyor durumdayım
Evet canım kalıtelıydı. Toplam 900 ünite gonal f kullandım. Bi de benim Yumurtalıklarım biraz nazlıymıs çok güzel büyüyor ama son anda bi duraklama oluyo dozu biraz artırdık. Aşılamada da öyle olmuştu. 7 tane de cetrotıde kullandım. Yani çok cektım gerçekten tedavi kusursuz ilerledi ama embriyo tutununca hormonlar değişiyor bi de kullandığım ilaçların etkisi devam edince 10 ar cmlık Yumurtalıklarım oldu. Bi de yumurtalık dönmesi ameliyatı oldum o zaman daha 7 haftalıktı kuzum. Çok şükür onu da atlattık.Hadi yakac unite igne yedin peki toplamda cnm??8tanesi kalitelimiydi peki cnim?dondurulanlar yani?
Evet canım kalıtelıydı. Toplam 900 ünite gonal f kullandım. Bi de benim Yumurtalıklarım biraz nazlıymıs çok güzel büyüyor ama son anda bi duraklama oluyo dozu biraz artırdık. Aşılamada da öyle olmuştu. 7 tane de cetrotıde kullandım. Yani çok cektım gerçekten tedavi kusursuz ilerledi ama embriyo tutununca hormonlar değişiyor bi de kullandığım ilaçların etkisi devam edince 10 ar cmlık Yumurtalıklarım oldu. Bi de yumurtalık dönmesi ameliyatı oldum o zaman daha 7 haftalıktı kuzum. Çok şükür onu da atlattık.
Puregonu hiç bilmiyorum canım ama aşılamada zaten çok yumurta istemiyor doktorlar kesinlikle 2-3 den fazla istemiyorlar. Benim tek yumurtam gelişti o da zorla oldu. Kaliteli değildi zaten tutmadı. Ben gonal f 450 bitirmiştim.Cok sukur cnm.atlatmissin.ben asilamada 3kutu puregon 30o kullandim biraz kaldi ama.2yumurtam gelisti.sence benim azmi gelismis????
Günaydınnnnn arkadadaşlarrrrrrrr[/QUOTE canım o profilindekiler senin olsun insalah
Eee ozaman darısı bizim bu grupta olanların başına insallahSeninde olsun insallah minnaklardan benimde olsun isteyen herkesin de olsun inşallah..
Bizim grup maasallah ikiz çok bizde devam ettiririz bakarsınız hayırlısıyla
Ay canım Bu dönemlerde mi böyle oluyor anlamadım ağlamaklı oluyorum Ağladıkça rahatlıyorum duygusala bağlamışım Bugün üç kez bağıra bağıra ağladım desem inanır mısın Şimdi bir banyo yaptım da öyle uzanıyorum Banyoda bile ağlaya ağlaya hıçkıra hıçkıra o şekilde çıktım hormonların değişimimi acaba bu bizim Üzerimizdekiayy canim, benim basimda cok agriyor. normalde migren var bende uzun zamandir agrilarim olmuyordu. nerdeyse bir haftadir hep basim agriyor. sabahlari uyandigimda siddetli baş boyun agrisitla uyaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?