2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canim bellj oldu mu opu gunun ? Benim doktorum henuz soylemedi cuma tekrar bakacagim dedi cuma belli olur dedi mihtemel pazar yada pazartesi dedi hemsirede

Ayyy gerçekten mi çok mutlu oldum inşallah cnm dualarınizin duacisiyim
Yarın kaçta kan vercen cnm inş inş olsun bu sefer sen uğurlu gel bizede bebeğinle

Selam kizlar,
2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda doktorumu degistirdim ve histereskopi vermisti.Dun de histereskopi oldum. Kasiklarda agrim var kanamam da ara ara oluyor.
Aramizda baska histereskopi olan var mi? Bu durum nekadar surecek
Ben geçen hafta cumartesi oldum cnm on günü geçti bana çizikte attı drum kanamam ilk gün yoğundu üçüncü günü fln çok azaldı beşinci günde tamamen bitti galiba yani en fazla bir hafta sürer galiba cnm benimde adetin. 6. Günü yapıldı
Kizlarrr ygs yerleştirme sonucu açıklandı ve eeee unv kazandım artık ben yeniden 3.unv için hazırım
Tebrik ederim bitanem oooh bu sene senin senen olacak desene hayırlı olsun bebekli olsun inş :) hangi bölüm oldu
Canim bellj oldu mu opu gunun ? Benim doktorum henuz soylemedi cuma tekrar bakacagim dedi cuma belli olur dedi mihtemel pazar yada pazartesi dedi hemsirede
Belli oldu cnm yazıcak vakit bulamadım bgn bende cuma günü opu tarihi verdi saat 10 da çatlatmayı vuruncam embriyoların durumuna göre de pzrts veya Çarşamba da transfer dedi hayırlısı artık rabbim en güzelini bilir hayırlsıyla evlatlarımıza kavuştursun emeklerimiz boşa gitmesin inş

Aminnnnnnnnnn ahha inşallah cnm ya çok istiyorum bende Allah hepimize nasip etsin dualarinizi hissediyorum çok heyecanlıyım sabah gidip veririm kanimi cnm

Aminnnnnnnnnn ahha inşallah cnm ya çok istiyorum bende Allah hepimize nasip etsin dualarinizi hissediyorum çok heyecanlıyım sabah gidip veririm kanimi cnm
Ah kuzum kan verdikten sonra veya vermeden haber et eğer müsait olursam Kuran fln okuyum inş müsait olamazsam dua ederim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…