- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.361
Kizlarrr ygs yerleştirme sonucu açıklandı ve eeee unv kazandım artık ben yeniden 3.unv için hazırım
Çok mutluyum bu yıl evde boş kalmayacam inşallah bi de bebek olsa ohhh mis olurOyy Maasallah arkadaşıma tebrik ederi
m canım
Ay çok sevindim süper bir morelle yeni tedaviye baslicaksin cnm hayırlı olsunKizlarrr ygs yerleştirme sonucu açıklandı ve eeee unv kazandım artık ben yeniden 3.unv için hazırım
İnş oda olacak cnmÇok mutluyum bu yıl evde boş kalmayacam inşallah bi de bebek olsa ohhh mis olur
Hayirli olsun canım gözün aydın inşallah bebek içinde seni tebrik edicegimiz gün gelicekKizlarrr ygs yerleştirme sonucu açıklandı ve eeee unv kazandım artık ben yeniden 3.unv için hazırım
Ne güzel tadini çıkar canımÇok teşekkür ederim kızlar bu akşam bizde ailece kutlama var
Çok mutluyum bu yıl evde boş kalmayacam inşallah bi de bebek olsa ohhh mis olur
Cem bey henuz birsy soylemedi canm ama eylul ekim gibi baslayacgiz sanirim. Tahlil sonuclari gec ciktigndan dolayi bekliyoruzCnm.şimdi ne zaman baslayabiliceksin tedaviye
Cem bey henuz birsy soylemedi canm ama eylul ekim gibi baslayacgiz sanirim. Tahlil sonuclari gec ciktigndan dolayi bekliyoruz
Canim bellj oldu mu opu gunun ? Benim doktorum henuz soylemedi cuma tekrar bakacagim dedi cuma belli olur dedi mihtemel pazar yada pazartesi dedi hemsiredeEvet cnm aynı anda en fazla bir iki gün oynar belki ben yumurtalıklarımdan iyice rahatsız olmaya başladım yarın kontrolde çatlatmayı versin hayırlısıyla diyorum cumaya opu olur o Zaman inş yrn sabahtan gitcem ben haber ederim hemen sende yaz olur mu beraber gün saydığım bir arkadaşımın olması bana destek veriyor hayırlı haberler vermeyi kısmet etsin rabbim inşallah
Canım yrn kontrolde belli olur benim ilaç durumu etrafıma da soruyorum inş bulabilirsem göndermek isterim Allah yardımcın olsun
Tatlııııım merakla ve heyecanla bekliyorum senin test gününü ama içimden bir ses oldu diyor bu sefer dua ediyorum hadi hayırlısı :)))
Yarın kaçta kan vercen cnm inş inş olsun bu sefer sen uğurlu gel bizede bebeğinleAyyy gerçekten mi çok mutlu oldum inşallah cnm dualarınizin duacisiyim
Ben geçen hafta cumartesi oldum cnm on günü geçti bana çizikte attı drum kanamam ilk gün yoğundu üçüncü günü fln çok azaldı beşinci günde tamamen bitti galiba yani en fazla bir hafta sürer galiba cnm benimde adetin. 6. Günü yapıldıSelam kizlar,
2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda doktorumu degistirdim ve histereskopi vermisti.Dun de histereskopi oldum. Kasiklarda agrim var kanamam da ara ara oluyor.
Aramizda baska histereskopi olan var mi? Bu durum nekadar surecek
Tebrik ederim bitanem oooh bu sene senin senen olacak desene hayırlı olsun bebekli olsun inş :) hangi bölüm olduKizlarrr ygs yerleştirme sonucu açıklandı ve eeee unv kazandım artık ben yeniden 3.unv için hazırım
Belli oldu cnm yazıcak vakit bulamadım bgn bende cuma günü opu tarihi verdi saat 10 da çatlatmayı vuruncam embriyoların durumuna göre de pzrts veya Çarşamba da transfer dedi hayırlısı artık rabbim en güzelini bilir hayırlsıyla evlatlarımıza kavuştursun emeklerimiz boşa gitmesin inşCanim bellj oldu mu opu gunun ? Benim doktorum henuz soylemedi cuma tekrar bakacagim dedi cuma belli olur dedi mihtemel pazar yada pazartesi dedi hemsirede
Test günü yarın hayırlısıyla p ozitifi görün insallah yalnız hamile takvimi yapmışsınız 5.haftada gozukuyoGunaydin arkadaşlar son dönemece girdim artık inss yarın burda güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
aminnnnnTest günü yarın hayırlısıyla p ozitifi görün insallah yalnız hamile takvimi yapmışsınız 5.haftada gozukuyo
Anladim yalnız hesapladiginiz gibi de çıkmayabilir , (haftası farklı cikabilir)oluyo çünkü böyle durumlar.yarın sevinç çığlıkları atın hep beraber insallah.bizde burdan okuruz.aminnnnn
İnss pozitifi gorurum cnm önce yaptım cnm adet tarihine göre hesapladim cnm
Sağol cnm teşekkürler inşallahAnladim yalnız hesapladiginiz gibi de çıkmayabilir , (haftası farklı cikabilir)oluyo çünkü böyle durumlar.yarın sevinç çığlıkları atın hep beraber insallah.bizde burdan okuruz.
Ah kuzum kan verdikten sonra veya vermeden haber et eğer müsait olursam Kuran fln okuyum inş müsait olamazsam dua ederim bol bolAminnnnnnnnnnahha inşallah cnm ya çok istiyorum bende Allah hepimize nasip etsin dualarinizi hissediyorum çok heyecanlıyım sabah gidip veririm kanimi cnm
Tmm cnm sağol Allah razı olsunAh kuzum kan verdikten sonra veya vermeden haber et eğer müsait olursam Kuran fln okuyum inş müsait olamazsam dua ederim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?