- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.381
Ayy evet kuran okumayı bilenler müsayit olursa okuyalım hep beraber olmadı bolllll dua ederiz insallahAh kuzum kan verdikten sonra veya vermeden haber et eğer müsait olursam Kuran fln okuyum inş müsait olamazsam dua ederim bol bol
Ay kızlar sağolun çok duygulandim hepinizden Allah razı olsun dualarınızin duacisiyimAyy evet kuran okumayı bilenler müsayit olursa okuyalım hep beraber olmadı bolllll dua ederiz insallah
Sen mutlu ol muradına er allahin izniyle hamile kal hamilelerin duası kabul olur sende bize edersin insallhAy kızlar sağolun çok duygulandim hepinizden Allah razı olsun dualarınızin duacisiyim
Tarih öğretmeniyim aslında 5 yıl öğretmenlik yaptım unv okurken sosyal hizmet okudum 2 yıllık onu 4 yıla çıkarmaya çalışıyordum bu yıl ygs ye de girdim aynı zamanda okul öncesi yazmak için ama nasip sosyal hizmet oldu yineNe güzel tadini çıkar canım
Bu arada ne okuyosun
Trabzon'da yaşıyorsun degilmi canım hayirli olsun bu aksam nasıl geçti keyifler nasilTarih öğretmeniyim aslında 5 yıl öğretmenlik yaptım unv okurken sosyal hizmet okudum 2 yıllık onu 4 yıla çıkarmaya çalışıyordum bu yıl ygs ye de girdim aynı zamanda okul öncesi yazmak için ama nasip sosyal hizmet oldu yine
Evet çok guzelDi zaten ailemin olduğu heryer güzelTrabzon'da yaşıyorsun degilmi canım hayirli olsun bu aksam nasıl geçti keyifler nasil
Eşinin ailesi de varmiydiEvet çok guzelDi zaten ailemin olduğu heryer güzel
Yok sadece benim ailem biz zaten kalabalığız enişte torun torba birlesince baya kalabalıktı k.v.tarafı biraz uzak o yüzden yoktu.hem onlar ne anlar okumaktan ailede bi eşim okumuşEşinin ailesi de varmiydi
Yok sadece benim ailem biz zaten kalabalığız enişte torun torba birlesince baya kalabalıktı k.v.tarafı biraz uzak o yüzden yoktu.hem onlar ne anlar okumaktan ailede bi eşim okumuş
Esinde ogretmenmi
Canim benim ins senin icin en hayirli sonuc olur Allah gonlune gore versin dort gozle dualarla seni bekleyecegim ..tekrar soyluyorum hayirlisi ne ise o olsun iyi gckerAy kızlar sağolun çok duygulandim hepinizden Allah razı olsun dualarınızin duacisiyim
Anladım canımYok mühendis
Hep öyle olur sıkma canını belki hamilesindir belli mi olur yeter ki Allah ol desin.sen nerelisin mesleğin var miAnladım canım
Yaa bende adet olmadim sinir oldum şansa baslicaktim bu ay 6 gündür günüm geçti
Yani tabi herşeyi rabbim bilir ama benimki imkansız benim ekimde iki tüpümde baglandi ben aşk kurbani olaraktan 18 yaşında evlendim 12 yıllık evliyim meslek sahibi olamadim ben haciç butun kardeşlerim meslek sahibi hee bide kiz kardesimle meslektaşsiniz oda ilk okul ogretmeni ben doguluyum canım annem babamla istanbulda evlenmiş çok seneler olmuş İstanbula göç edeliHep öyle olur sıkma canını belki hamilesindir belli mi olur yeter ki Allah ol desin.sen nerelisin mesleğin var mi
Amin canim ins guzel haberleerle donersinKızlar günaydın çok heyecanlıyım 9.5 gibi kan vermeye gidecem inss güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
Kızlar günaydın çok heyecanlıyım 9.5 gibi kan vermeye gidecem inss güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşKızlar günaydın çok heyecanlıyım 9.5 gibi kan vermeye gidecem inss güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?