2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ne güzel tadini çıkar canım
Bu arada ne okuyosun
Tarih öğretmeniyim aslında 5 yıl öğretmenlik yaptım unv okurken sosyal hizmet okudum 2 yıllık onu 4 yıla çıkarmaya çalışıyordum bu yıl ygs ye de girdim aynı zamanda okul öncesi yazmak için ama nasip sosyal hizmet oldu yine

Trabzon'da yaşıyorsun degilmi canım hayirli olsun bu aksam nasıl geçti keyifler nasil

Ay kızlar sağolun çok duygulandim hepinizden Allah razı olsun dualarınızin duacisiyim
Canim benim ins senin icin en hayirli sonuc olur Allah gonlune gore versin dort gozle dualarla seni bekleyecegim ..tekrar soyluyorum hayirlisi ne ise o olsun iyi gcker

Hep öyle olur sıkma canını belki hamilesindir belli mi olur yeter ki Allah ol desin.sen nerelisin mesleğin var mi
Yani tabi herşeyi rabbim bilir ama benimki imkansız benim ekimde iki tüpümde baglandi ben aşk kurbani olaraktan 18 yaşında evlendim 12 yıllık evliyim meslek sahibi olamadim ben haciç butun kardeşlerim meslek sahibi hee bide kiz kardesimle meslektaşsiniz oda ilk okul ogretmeni ben doguluyum canım annem babamla istanbulda evlenmiş çok seneler olmuş İstanbula göç edeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…