- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.341
amin cnm inss hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arada uğra lütfen dertler paylaştıkça azalırCalisiyorum sıkıliyorum yaz ve malum ülke durumu gerildik simdi iyiyim sizleride iyi gördüm heyecanla persembeyi bekliyoruzrosebady icin allah hayirlisiyla versin hepimizi sevindirsin insallah benim tedavi karışık tekrar mersinde deniycem olmazsa oyle istanbul eylülde basliyoruz insallah.
günaydın cnm amin inşaallahGunaydinnnn hafta ortası verosebady yarın test günü hadi hayırlara çıka insallah
Tum yuregjmle aminnnnnnnn.Gunaydin arkadaşlar son dönemece girdim artık inss yarın burda güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
Gunaydin arkadaşlar son dönemece girdim artık inss yarın burda güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
Günaydın canım yarın inş çok güzel haber verirsin rabbim hayirlisini nasip etsin ins duamdasinGunaydin arkadaşlar son dönemece girdim artık inss yarın burda güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
Gecmis olsun canim sana da.Canim geçmiş olsun. Ben de geCen ay oldum. Adetin 6. Günüydü. Sonra çok kanama oldu. Tiraslama yapılmış cokukluk düzeltilmiş. O yogun kanama 4 5 gün sürdü. Histereskopi sonrası toplam kanama 10 günü buldu. Bana birde cyclo progynova diye bi ilaç verdi (21 günlük) o bitince adet oldum. Şimdi de üçüncü tedaviye başlıyorum inşallah
Bana tanisal histereskopi yapildi. Patoloji icin parcada alinmis.Gecmis olsun canim sana da.
Bana da antbiotik ve agri kesici verdi ben kendi doktoruma yaptirmadim unv hastanesinde yaptirdim.
Selam kizlar,
2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda doktorumu degistirdim ve histereskopi vermisti.Dun de histereskopi oldum. Kasiklarda agrim var kanamam da ara ara oluyor.
Aramizda baska histereskopi olan var mi? Bu durum nekadar surecek
Ins sonuna kadar da sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirir çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok aminnnnnnnnn
1 - rosebady------------ 11 AĞUSTOS TEST GÜNÜ
2 - Yavrum benim-------TEST GÜNÜ 18 AĞUSTOS
3 - ahha -----------------Tedavide
4 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak
5 - gunsa -----------------TEDAVİDE
6 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.
7 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..
8 - cakırfoto---------------- ?
9 - s_akaydin76 ----------- ?
arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..
ilk hamişimiz inşallah rosebady olurrr il sırada o var çunkü
kızlar tablo yapmak istiyorum ama bilgisayardan birtürlü yapamıyorum..programalrı kullanamıyorum..
yoksa size güzel bi tablo yapmak istiyorum.ama çözücem bu işi inş
Cok sagol canimgeçmiş olsun cnm
Cok sagol canim
Amin cnm inşallahIns sonuna kadar da sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirir çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok aminnnnnnnnn
Amin canım inşallah yüzümüzü guldursun rabbim inşallahamin cnm inss hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arada uğra lütfen dertler paylaştıkça azalır
günaydın cnm amin inşaallah
Amin canım inşallah yüzümüzü guldursun rabbim inşallahamin cnm inss hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arada uğra lütfen dertler paylaştıkça azalır
günaydın cnm amin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?