2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Mayıs ayında tekrar başladım oda negatif oldu maalesef üçüncüyü yapmayı şuan düşünmüyorum ne maddi açıdan nede psikolojik olarak.

Amin canım çok dua ediyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah.

Canim simdi kismetse 5. Tedavi olucam ama adam akıllı araştırma banada yapmadılar sağolsun burda kızlar şu test bu test diyince bende ogreniyorum
Neler yapılmalı acaba tahlil vs yapıldı yani hormon testleri, rahim filmi çekildi tutmamasının nedeni ne olabilir bilsek onun tedavisi yada teşisini yaptırsak bilemiyorum ayrıca eşimde morfoloji bozuklu var ama sayımız yüksek ok da düğük değil morfoloji % 3 bu şekilde normal gebelik bile oluyor off bilmiyorum

Evet cnm aynı anda en fazla bir iki gün oynar belki ben yumurtalıklarımdan iyice rahatsız olmaya başladım yarın kontrolde çatlatmayı versin hayırlısıyla diyorum cumaya opu olur o Zaman inş yrn sabahtan gitcem ben haber ederim hemen sende yaz olur mu beraber gün saydığım bir arkadaşımın olması bana destek veriyor hayırlı haberler vermeyi kısmet etsin rabbim inşallah

Canım yrn kontrolde belli olur benim ilaç durumu etrafıma da soruyorum inş bulabilirsem göndermek isterim Allah yardımcın olsun
Perşembe günü cnm sen bide bana sor karmakarışık haldeyim
Tatlııııım merakla ve heyecanla bekliyorum senin test gününü ama içimden bir ses oldu diyor bu sefer dua ediyorum hadi hayırlısı :)))

Ayyy gerçekten mi çok mutlu oldum inşallah cnm dualarınizin duacisiyim

Mayıs ayında tekrar başladım oda negatif oldu maalesef üçüncüyü yapmayı şuan düşünmüyorum ne maddi açıdan nede psikolojik olarak.

Hayırlısı olsun cnm.RAbbim maddi manevi yardimcin olsun Insallah..tekrar baslarsin hazır olunca belkide kendiliginden gelir bebisin

Selam kizlar,
2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda doktorumu degistirdim ve histereskopi vermisti.Dun de histereskopi oldum. Kasiklarda agrim var kanamam da ara ara oluyor.
Aramizda baska histereskopi olan var mi? Bu durum nekadar surecek

Belk kendiliginden kalirsin hamile insalllah

Calisiyorum sıkıliyorum yaz ve malum ülke durumu gerildik simdi iyiyim sizleride iyi gördüm heyecanla persembeyi bekliyoruz rosebady icin allah hayirlisiyla versin hepimizi sevindirsin insallah benim tedavi karışık tekrar mersinde deniycem olmazsa oyle istanbul eylülde basliyoruz insallah.

Bu arada liste hazırlamışsin benide unutmamissin Teşekkürler tek tek pozitif doldur insallah orayı

Canım gel yine arada ozletme kendini.burda azsa olsa sıkıntımız unutuyoruZ..bi umutla.tedaviye başlamayı bekliyoruz..Insallah RAbbim.arkadasimin yüzünü güldürür perşembe günü nasıl heyecanla bekleyecem bilmiyorum..
Bende eylul ekim gibi insallah basliycam..
Listemizde hep hamile olur insallah

Selam kizlar,
2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda doktorumu degistirdim ve histereskopi vermisti.Dun de histereskopi oldum. Kasiklarda agrim var kanamam da ara ara oluyor.
Aramizda baska histereskopi olan var mi? Bu durum nekadar surecek
Canim geçmiş olsun. Ben de geCen ay oldum. Adetin 6. Günüydü. Sonra çok kanama oldu. Tiraslama yapılmış cokukluk düzeltilmiş. O yogun kanama 4 5 gün sürdü. Histereskopi sonrası toplam kanama 10 günü buldu. Bana birde cyclo progynova diye bi ilaç verdi (21 günlük) o bitince adet oldum. Şimdi de üçüncü tedaviye başlıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…