- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.321
@safiskus
@asklarinenguzeli
@the--banking öğrendiğime göree arkadaşımız transfer süresinceymiş..inşallah olumlu sonuçlanır..
Anna Karenina
NazC
@mirmoon81
@misilleme
@firuzem75
@fundyyyy
@Karamel79
@muckdudu
@nisbushinka
@zeynep bal
@funmeh
@yasemintt
@kent35
negatif alan arkadaşlardanda tedaviye başlayacak olan varmııı
ilk deememdi bu ikinci olacak canım,Canım bi silkelen tekrardan heyecanla basla Insallah tedavine.Allah izin verirse bu defa guzel haberlerini alırıZ Insallah...bu kaçıncı denemendi bu arada cnm. Allah yardimcimiz olsun
Amin canım çok dua ediyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah.Çarşamba bana da gel dedi son kontrol galiba sonra ya Çarşamba akşamı ya perşembe akşamı çatlatma vericek gibi bende yumurta fln hiç sormadım cnm önemli olan son iki ve tutması zaten 20 embriyon olsa da fayda yok ikisi dışında hayırlısıyla beraber Hakkı'mızda hayırlı olan güZel haberler veririz inşallah
Hayırlı olsun cnm şimdiden inş rabbim gönlüne göre versin benim de üçüncü tedavim diğer ikisinde de hep süper embriyolar çok kaliteli falan falan ne laflar ikinci olmayınca üçüncüye başlamadan sorduk embriyolarla ilgili fazla bilgi almadık diye iki tedavi de de saydığı embriyolardan ilkinde üçüncü gün biri 9 biri 8 hücreli gerisi hep 7 ikincide birisi 8 geri kalanı hep 7 hücreliydi yani öyle bize dedikleri gibi pembe tablo fln yoktu ortada drlar moral olsun diye çok gerçekçi davranmıyor bize ama böyle daha kötü oluyor sanki ha illa kaliteli embriyo herşey mi tabii ki hayır önemli olan kısmet tabii o yüzden bol bol dua et cnm kalbinden umudunu hiç kesme rabbim elbet açılan elleri geri çevirmez
Neler yapılmalı acaba tahlil vs yapıldı yani hormon testleri, rahim filmi çekildi tutmamasının nedeni ne olabilir bilsek onun tedavisi yada teşisini yaptırsak bilemiyorumCanim simdi kismetse 5. Tedavi olucam ama adam akıllı araştırma banada yapmadılar sağolsun burda kızlar şu test bu test diyince bende ogreniyorum
Trabzonlu musun ve trabzon da mı yaptırdın tedaviyiMayıs ayında tekrar başladım oda negatif oldu maalesefüçüncüyü yapmayı şuan düşünmüyorum ne maddi açıdan nede psikolojik olarak.
Evet cnm aynı anda en fazla bir iki gün oynar belki ben yumurtalıklarımdan iyice rahatsız olmaya başladım yarın kontrolde çatlatmayı versin hayırlısıyla diyorum cumaya opu olur o Zaman inş yrn sabahtan gitcem ben haber ederim hemen sende yaz olur mu beraber gün saydığım bir arkadaşımın olması bana destek veriyor hayırlı haberler vermeyi kısmet etsin rabbim inşallahAa qyni snda sonuc alacagiz .ins hayirli sonuclsr olur.benim ilk tedavimde sekiz hucreli idi ama hic oyle super kesin olcak falan demediler doktoruma sordugumda da kalitesi kotudur dedi zaten senle ilgili sorunumuz o diyor neyseki hic bir seyi abartmiyor ne ise soyluyor beklenti icinede sokmuyorlar Allah hayirlisini versin sabirla sonucu bekliycez
Canım yrn kontrolde belli olur benim ilaç durumu etrafıma da soruyorum inş bulabilirsem göndermek isterim Allah yardımcın olsunTamam canım çok sağolasın ilaç verip vermemen önemli değil ben dua ederim sana Herkese ediyorum Rabbim yardmcın olsun cnm
İstanbuldayım ama İstanbul tüp bebek merkezi kapatıldı doktorum henüz başlamadı biyerde dırum karışık biraz onu bekliyorum o arada da ameliyat olup ilaçları toparlayıp eylül ekim gibi başlamayı düşünüyorum tedaviye
Tatlııııım merakla ve heyecanla bekliyorum senin test gününü ama içimden bir ses oldu diyor bu sefer dua ediyorum hadi hayırlısı :)))Perşembe günü cnm sen bide bana sor karmakarışık haldeyim
Ayyy gerçekten mi çok mutlu oldum inşallah cnm dualarınizin duacisiyimEvet cnm aynı anda en fazla bir iki gün oynar belki ben yumurtalıklarımdan iyice rahatsız olmaya başladım yarın kontrolde çatlatmayı versin hayırlısıyla diyorum cumaya opu olur o Zaman inş yrn sabahtan gitcem ben haber ederim hemen sende yaz olur mu beraber gün saydığım bir arkadaşımın olması bana destek veriyor hayırlı haberler vermeyi kısmet etsin rabbim inşallah
Canım yrn kontrolde belli olur benim ilaç durumu etrafıma da soruyorum inş bulabilirsem göndermek isterim Allah yardımcın olsun
Tatlııııım merakla ve heyecanla bekliyorum senin test gününü ama içimden bir ses oldu diyor bu sefer dua ediyorum hadi hayırlısı :)))
Mayıs ayında tekrar başladım oda negatif oldu maalesefüçüncüyü yapmayı şuan düşünmüyorum ne maddi açıdan nede psikolojik olarak.
sonrasında oldum cnm
maşallah size kızlar kolay gelsin mis gibi evde ayrı güzel oluyor ay temizlik yapmayı özlemişim delimiyim neyim
ilk deememdi bu ikinci olacak canım,
Neler yapılmalı acaba tahlil vs yapıldı yani hormon testleri, rahim filmi çekildi tutmamasının nedeni ne olabilir bilsek onun tedavisi yada teşisini yaptırsak bilemiyorumayrıca eşimde morfoloji bozuklu var ama sayımız yüksek ok da düğük değil morfoloji % 3 bu şekilde normal gebelik bile oluyor off bilmiyorum
Amin cnm inşallahSağol canim benim..senn şimdilik temizlik yapmayı filan unutt
bebisler seninledir insallah...
Ah canım yaaa ozledim sizleri vallahi
Aminnnnn inşallahrosebady cok temkinli cok kaptirmak istemiyorsun degil mi bu swfer bende oyleyim cok kendimi dinlersem olmayacakmis gibi hissediyorum Allahim ins yuzumuzu guldurur
Ah canım yaaa ozledim sizleri vallahi
Calisiyorum sıkıliyorum yaz ve malum ülke durumu gerildik simdi iyiyim sizleride iyi gördüm heyecanla persembeyi bekliyoruzrosebady icin allah hayirlisiyla versin hepimizi sevindirsin insallah benim tedavi karışık tekrar mersinde deniycem olmazsa oyle istanbul eylülde basliyoruz insallah.
Bu arada liste hazırlamışsin benide unutmamissin Teşekkürler tek tek pozitif doldur insallah orayı
Canim geçmiş olsun. Ben de geCen ay oldum. Adetin 6. Günüydü. Sonra çok kanama oldu. Tiraslama yapılmış cokukluk düzeltilmiş. O yogun kanama 4 5 gün sürdü. Histereskopi sonrası toplam kanama 10 günü buldu. Bana birde cyclo progynova diye bi ilaç verdi (21 günlük) o bitince adet oldum. Şimdi de üçüncü tedaviye başlıyorum inşallahSelam kizlar,
2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda doktorumu degistirdim ve histereskopi vermisti.Dun de histereskopi oldum. Kasiklarda agrim var kanamam da ara ara oluyor.
Aramizda baska histereskopi olan var mi? Bu durum nekadar surecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?