2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yupppiii ii çok sevindim hayırlı olsun Allahım çok şükür bize de nasip olur inşallah

Heeeee heyyyyyyy işte buuuuuu allahım hamd olsun bugün çok güzel bi gün olacak

Yemin ederim gozlerim doldu cok sevindim cok saglikla dogsunlar kac cikti peki doktoeunka konustun mu

Haydi. Halaya
Hamilemiz varrr
Coksukur. Dualarimiz kabul oldu
Coookk cokkkksevimd immm canbrnim. benimmm HAyırlı olsun.
Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah

Ayy mashallah subhannalah arkadaşım Tebrikler

Cok sevindin canım benim sonucun kaç çıktı bu kadar emek allah saglikla kucağına aldırır insallah
kızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah hepinize bolbol dua edecem rabbim sizede yaşatacak inşallah sonucum 113 çıktı

@rooooooseeeeeeeebady şükürler olsun şükürler olsun çooook sevindim mutluluktan ağzımı kapatamıyorum allahım sağlıkla tamamlasın kucağına almak nasip olsun inş çok duygulandım ya duygu manyağı oldum gülüyorum ama gözlerim doldu

Bende öyleyim canım bi değişik haldeyimm cooook mutluyum amaaa

Bende öyleyim canım bi değişik haldeyimm cooook mutluyum amaaa
Rose inş ayağını sürümüştür de bizde hayırlıyla evlatlarımızın güzel haberlerini veririz cnm ya ne güzel rabbim emeklerini boşa çıkarmadı sırayla kese kalp atışı haberlerini de duyalım inş o Zaman'da biz yeni güzel haberler veririz belkiiiii

1 - rosebady------------ HAMİLE

2 - Yavrum benim-------TEST GÜNÜ 18 AĞUSTOS

3 - ahha -----------------TEDAVİDE

4 - gunsa -----------------TEDAVİDE

5 - yasemintt------------TEDAVİDE

6 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak

7 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.

8 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..

9 - cakırfoto---------------- ?

10 - s_akaydin76 ----------- ?

arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..

ilk hamişimiz inşallah rosebady olurrr
kızlar tablo yapmak istiyorum ama bilgisayardan birtürlü yapamıyorum..programalrı kullanamıyorum..
yoksa size güzel bi tablo yapmak istiyorum.ama çözücem bu işi inş

İNŞALLAH CANIM AMİNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…