- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.421
Yupppiii ii çok sevindim hayırlı olsun Allahım çok şükür bize de nasip olur inşallahKızlar sonuç pozitifffff
Heeeee heyyyyyyy işte buuuuuu allahım hamd olsun bugün çok güzel bi gün olacakKızlar sonuç pozitifffff
Yemin ederim gozlerim doldu cok sevindim cok saglikla dogsunlar kac cikti peki doktoeunka konustun muKızlar sonuç pozitifffff
Ayy mashallah subhannalah arkadaşım TebriklerKızlar sonuç pozitifffff
Cok sevindin canım benim sonucun kaç çıktı bu kadar emek allah saglikla kucağına aldırır insallahKızlar sonuç pozitifffff
Yupppiii ii çok sevindim hayırlı olsun Allahım çok şükür bize de nasip olur inşallah
Heeeee heyyyyyyy işte buuuuuu allahım hamd olsun bugün çok güzel bi gün olacak
Yemin ederim gozlerim doldu cok sevindim cok saglikla dogsunlar kac cikti peki doktoeunka konustun mu
Haydi. Halaya
Hamilemiz varrr
Coksukur. Dualarimiz kabul oldu
Coookk cokkkksevimd immm canbrnim. benimmm HAyırlı olsun.
Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ayy mashallah subhannalah arkadaşım Tebrikler
kızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah hepinize bolbol dua edecem rabbim sizede yaşatacak inşallah sonucum 113 çıktıCok sevindin canım benim sonucun kaç çıktı bu kadar emek allah saglikla kucağına aldırır insallah
@rooooooseeeeeeeebady şükürler olsun şükürler olsun çooook sevindim mutluluktan ağzımı kapatamıyorum allahım sağlıkla tamamlasın kucağına almak nasip olsun inş çok duygulandım ya duygu manyağı oldum gülüyorum ama gözlerim doldu
Çok şükür Yarabbi rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli gebelik geçirirsin hayırlı evlatlar olurlar inşKızlar sonuç pozitifffff
Rose inş ayağını sürümüştür de bizde hayırlıyla evlatlarımızın güzel haberlerini veririz cnm ya ne güzel rabbim emeklerini boşa çıkarmadı sırayla kese kalp atışı haberlerini de duyalım inş o Zaman'da biz yeni güzel haberler veririz belkiiiiiBende öyleyim canım bi değişik haldeyimmcooook mutluyum amaaa
Rose inş ayağını sürümüştür de bizde hayırlıyla evlatlarımızın güzel haberlerini veririz cnm ya ne güzel rabbim emeklerini boşa çıkarmadı sırayla kese kalp atışı haberlerini de duyalım inş o Zaman'da biz yeni güzel haberler veririz belkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?