- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.461
Canim herhangi bir belirtin oldumu ağrı sizi merak ettimcnm arkadaşım amin inşallah teşekkürler rabbim inşallah sanada yaşatsın
amin cnm inşallah teşekkürler
Tebrikler, işte aklımdaydınız anca okudum çok mutlu oldum bir hamile daha allah kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlereKızlar sonuç pozitifffff
Amin cnm inşallah sağol teşekkürlerTebrikler, işte aklımdaydınız anca okudum çok mutlu oldum bir hamile daha allah kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere
Cnm transferden sonra ilk 4 gün yoğun kasik ağrısı oldu sonraki günler okadar belirgin olmadı göğüslerim sonlara doğru sizlamaya başladı bide son iki gün agzimin tadı değişti ve baş ağrısı oldu bunlar hala var inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm dualarımız seninleCanim herhangi bir belirtin oldumu ağrı sizi merak ettim
Amin kuzummm inş bende sevinçli haber verebilirim inşCnm transferden sonra ilk 4 gün yoğun kasik ağrısı oldu sonraki günler okadar belirgin olmadı göğüslerim sonlara doğru sizlamaya başladı bide son iki gün agzimin tadı değişti ve baş ağrısı oldu bunlar hala var inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm dualarımız seninle
İnşallah bi halayda senin için çekerizAmin kuzummm inş bende sevinçli haber verebilirim inş
İnşallah bi halayda senin için çekeriz
ayıptır söylemesi çok severimde
Amin kuzummm inş bende sevinçli haber verebilirim inş
Kız ben siirt liyimNereliydin cnm halayci seni
Kız ben siirt liyim
Ay evet bütün komşularım neydeyse Gümüşhane li sürekli düğün lerine giderim ohhh kurtlarimi dökerim .Seversiniz sizde halayi bizde cok severiz..gumushaneliyiz eşim ordulu onlarda öyle hep tey teyyyy
Bide en yakın kız arkadaşım orduluAy evet bütün komşularım neydeyse Gümüşhane li sürekli düğün lerine giderim ohhh kurtlarimi dökerim .
Siirtliler candirKız ben siirt liyim
Siirtliler candir can Gümüşhane'de tabi ☺inş kuzu ya bende Galaya bayılırım biraz beceremem ama illa kalkcam ☺İnşallah bi halayda senin için çekeriz
ayıptır söylemesi çok severimde
Siirtliler candir
Siirtliler candir can Gümüşhane'de tabi ☺inş kuzu ya bende Galaya bayılırım biraz beceremem ama illa kalkcam ☺
Ben Çerkez im kuzu ☺benimde yakın arkadasim siirt Şirvan lisağol canım sen nerelisin
Yaaa bende sirvanliyimBen Çerkez im kuzu ☺benimde yakın arkadasim siirt Şirvan liinş balım ama hiç umudum yok inan olsun ...
Ay evet bütün komşularım neydeyse Gümüşhane li sürekli düğün lerine giderim ohhh kurtlarimi dökerim .
İstanbul dayım şişli de oturuyorumNerde oturuyodun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?