2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar dua etme sırası bende artık

rosebady canimmm çok sevindim. ben sende güzel haber bekliyordum zaten. sabah aklima geldin ir bakayim dedim. sonicu beklerken araya yemek felan girdi,birazda hamilelikten dolayı balik hafizali oldum. cok sükür canim bu günlere rabbim hayirli saglikli hamilelik yasatip evladina evlatlarina kavuştursun inşallah

Canım benim test günüm 20 agustos

Allah Razı olsun inş canım benim Bende bekliyorum ☺☺
Canım inşallah sıra sende güzel haber vermek nasip etsin rabbim dualarım seninle
Ay cnm benim sağol amin inşallah
Hayırlı olsun.Çok sevindim.
sağol cnm teşekkürler seninde oglus olacakmis maşallah

R
Kızlar sonuç pozitifffff
Allahim esirgeyen ve bagislayan adinla rosebady arkadaşımIzin bebeğinide koru ve annesine babasina bagisla aminnnnn
Canım cokkkkkkk sevindim rabbbimmmm kucagina almayi nask etsinnnnnn yuppppiiiiii bugun bizim günümüz la la la la la la

Canım hayırlısı ile inşallah kavuşursun bebisinee inşallah herkes kavusur canım mersin de lütfen necip öztürk te deneme parana umutlarına yazık ben ilk deneme yi orda yaptım adetin 6.gününde başladı hangi dr duysa şok oluyor en fazla 4.günde başlanır nasıl başladı aklım almıyor diyor ama yine sen bilirsin rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizi insaflı doktorlala karşılaştırsın listeyi mart ayından beri takip ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah

cnm arkadaşım amin inşallah teşekkürler rabbim inşallah sanada yaşatsın

Gözlerinaydın olsun canım rabbim kucağına almayı da sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallahhhhh
amin cnm inşallah teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…