- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.441
Kızlar dua etme sırası bende artıkRose inş ayağını sürümüştür de bizde hayırlıyla evlatlarımızın güzel haberlerini veririz cnm ya ne güzel rabbim emeklerini boşa çıkarmadı sırayla kese kalp atışı haberlerini de duyalım inş o Zaman'da biz yeni güzel haberler veririz belkiiiii
Peki ikiz mi henuz bilemeyiz degil mi ?evet dualrini bekliyiruzzz ins bizde mutlu haberi verririz burdanKızlar dua etme sırası bende artık
Hadi bakalım sıra sende aynı performansı senden bekliyoruz rabbim sanada yaşatsınAyy mashallah subhannalah arkadaşım Tebrikler
canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonuç pozitifffff
Amin cnm inşallahcanım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Trabzonlu musun ve trabzon da mı yaptırdın tedaviyi
Hayırlısı olsun cnm.RAbbim maddi manevi yardimcin olsun Insallah..tekrar baslarsin hazır olunca belkide kendiliginden gelir bebisin
Allah Razı olsun inş canım benim Bende bekliyorum ☺☺Hadi bakalım sıra sende aynı performansı senden bekliyoruz rabbim sanada yaşatsın
Allah yardımcın olsunCanım benim test günüm 20 agustos
Allah Razı olsun inş canım benim Bende bekliyorum ☺☺
Allah bi avazda kurtarsin darısı basimiza
her şey güzel gidiyor.Oğlum olacak benim.İnşallah sağ salim kucağıma alırım.Maasallah epey büyümüşsünüz canım...cinsiyet belli olmustur...saglikla vaktinde gelsin Insallah kuzu
Canım inşallah sıra sende güzel haber vermek nasip etsin rabbim dualarım seninleCanım benim test günüm 20 agustos
Allah Razı olsun inş canım benim Bende bekliyorum ☺☺
Ay cnm benim sağol amin inşallahrosebady canimmm çok sevindim. ben sende güzel haber bekliyordum zaten. sabah aklima geldin ir bakayim dedim. sonicu beklerken araya yemek felan girdi,birazda hamilelikten dolayı balik hafizali oldum. cok sükür canim bu günlere rabbim hayirli saglikli hamilelik yasatip evladina evlatlarina kavuştursun inşallah
sağol cnm teşekkürler seninde oglus olacakmis maşallahHayırlı olsun.Çok sevindim.
Allah kucaginizada almayi nasip etsin coooook sevindimKızlar sonuç pozitifffff
Amin inşaallah teşekkürlerA
Allah kucaginizada almayi nasip etsin coooook sevindim
Allahim esirgeyen ve bagislayan adinlaKızlar sonuç pozitifffff
Canım hayırlısı ile inşallah kavuşursun bebisinee inşallah herkes kavusur canım mersin de lütfen necip öztürk te deneme parana umutlarına yazık ben ilk deneme yi orda yaptım adetin 6.gününde başladı hangi dr duysa şok oluyor en fazla 4.günde başlanır nasıl başladı aklım almıyor diyor ama yine sen bilirsin rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizi insaflı doktorlala karşılaştırsın listeyi mart ayından beri takip ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallahCalisiyorum sıkıliyorum yaz ve malum ülke durumu gerildik simdi iyiyim sizleride iyi gördüm heyecanla persembeyi bekliyoruzrosebady icin allah hayirlisiyla versin hepimizi sevindirsin insallah benim tedavi karışık tekrar mersinde deniycem olmazsa oyle istanbul eylülde basliyoruz insallah.
Gözlerinaydın olsun canım rabbim kucağına almayı da sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallahhhhhKızlar sonuç pozitifffff
Bir tane canım beşinci gün embiriyosu Blast dedilerAllah yardımcın olsun
Kaç tane yuklendi sana canim kaliteleri nasıldı biliyormusun
cnm arkadaşım amin inşallah teşekkürler rabbim inşallah sanada yaşatsınR
Allahim esirgeyen ve bagislayan adinlarosebady arkadaşımIzin bebeğinide koru ve annesine babasina bagisla aminnnnn
Canım cokkkkkkk sevindim rabbbimmmm kucagina almayi nask etsinnnnnn yuppppiiiiii bugun bizim günümüz la la la lala la
amin cnm inşallah teşekkürlerGözlerinaydın olsun canım rabbim kucağına almayı da sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?