- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.481
Aaa senden mi sirvanlisin ☺İkinci deneme kuzu ilkini devlete denedim ucuncu gun embiryosuydu olmadı şimdiki özelde oldu bir embriyo oldu ilerler ilk günden beşinci gün tam istenilen gibi oldu dediler transfer oldum elhamdullah Rabbimde gelen herseye Razıyım ..inş nasip olur çok umutlanip yıkılması istemiyorum galiba kuzuYaaa bende sirvanliyim
Nasıl umudum yok dersin allah var gam yok sıkıntı yok ona sığın ona güven o istersen herşey olur sonsüz merhameti ve kudretiyle sana nasip etsin inşallah
Hem embriyo kalitesi 5. Gün olucak inşallah kaçıncı denemen
Tabiki kendini şartlama bakalım rabbim ne sunucak önümüzeAaa senden mi sirvanlisin ☺İkinci deneme kuzu ilkini devlete denedim ucuncu gun embiryosuydu olmadı şimdiki özelde oldu bir embriyo oldu ilerler ilk günden beşinci gün tam istenilen gibi oldu dediler transfer oldum elhamdullah Rabbimde gelen herseye Razıyım ..inş nasip olur çok umutlanip yıkılması istemiyorum galiba kuzu
Canim benim Hikayem de pek iç açıcı değil evliliğini ilk altı ayı karar verdik evlat sahibi olmaya Baltık olmuyor ben doktora gittim hersey normal snra altı ay snra yine olmadı snra eşime dedim sende bir test ver doktor istememisti bile kendim teklif ettim ve eşinin Sperm sayısı 0 çıktı bir sene böyle hersey normaldi çok yıpranmış snra varsikole olduk Sperm çıkmaya başladı iki yılda böyle şimdi üçüncü yılımiz denemeler başladık elhamdullah şimdi taneylede olsa Sperm sayısı var denemeye devam kuzu Rabbim hepimızı yardımcısı olsun inşTabiki kendini şartlama bakalım rabbim ne sunucak önümüze
Ben ilk evli oldugüm yıllarda tup bebeğin ne olduğunu bile bilmiyordum iki sene çocuğum olmayinca nişantaşında özel bi kliniğe gittim hemen rahim flmi istedi ve bana taaa ozamanlar senin çocuğun olmaz deyil ce dünyam yıkıldı anca tup bebek dedi ben eşim alsa kabul etmez dedim bir kaç gün geçti eşim bana dediki tabi oda çok üzgün ama tup bebek olursa onu sen emdirmessinki dedi o kadar bilmiyorduk tup bebeği sene 2006 çünkü etrafımda böyle bi durumla hiç karşilaşmamiştim sonra eşim razı oldu ben zaten ilk denemede kesin olucak dedim od olmadı hamd olsun dedik bu zamana kadar geldik şimdi 5. Denememi yaptiricam adet olmayı bekliyorum ve 1 haftam geçti olmadim olunca baslicam inşallah hayirlisiyla
Amin canım inşallah kaç yasindasinCanim benim Hikayem de pek iç açıcı değil evliliğini ilk altı ayı karar verdik evlat sahibi olmaya Baltık olmuyor ben doktora gittim hersey normal snra altı ay snra yine olmadı snra eşime dedim sende bir test ver doktor istememisti bile kendim teklif ettim ve eşinin Sperm sayısı 0 çıktı bir sene böyle hersey normaldi çok yıpranmış snra varsikole olduk Sperm çıkmaya başladı iki yılda böyle şimdi üçüncü yılımiz denemeler başladık elhamdullah şimdi taneylede olsa Sperm sayısı var denemeye devam kuzu Rabbim hepimızı yardımcısı olsun inş
27 gircem canım senAmin canım inşallah kaç yasindasin
Hımm daha yasin küçükmüş ben 31 oldum 12 yıllık evliyim27 gircem canım sen
Canım merhaba yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum çünkü bu tedavi de beni de 6. Günde başlattılar daha doğrusu uzun protokol oldu adetim 21. Günü lucrinle başladım 5. Güne kadar 10 yaptım sonra 6. Gün histeroskopi yapıp çizik attı rahme lucrini 5 e düşürüp puregonla 6. Gün devam ettim yani yumurta geliştirici iğnelere 6. Gün başlamış oldum seninki de uzun protokolmuydu kafam çok karıştıCanım hayırlısı ile inşallah kavuşursun bebisinee inşallah herkes kavusur canım mersin de lütfen necip öztürk te deneme parana umutlarına yazık ben ilk deneme yi orda yaptım adetin 6.gününde başladı hangi dr duysa şok oluyor en fazla 4.günde başlanır nasıl başladı aklım almıyor diyor ama yine sen bilirsin rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizi insaflı doktorlala karşılaştırsın listeyi mart ayından beri takip ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah
Canım benim korkma uzun protokol ise benim ki kısa protokoldu 12 gün içinde yumurta toplandı uzun protokol nasıl oluyor bilmiyorum ama kısa olanda en geç 4.gün dedi bana 2 3 tane dra sordum hepsi de dilim varmıyor ama kazıklanmıssınız dedi rabbim emeğinizin karşılığınıboş bırakmasın inşallah evladına kardes nasip olur canım benimCanım merhaba yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum çünkü bu tedavi de beni de 6. Günde başlattılar daha doğrusu uzun protokol oldu adetim 21. Günü lucrinle başladım 5. Güne kadar 10 yaptım sonra 6. Gün histeroskopi yapıp çizik attı rahme lucrini 5 e düşürüp puregonla 6. Gün devam ettim yani yumurta geliştirici iğnelere 6. Gün başlamış oldum seninki de uzun protokolmuydu kafam çok karıştı
tesekkur ederim cnm inss sağlıkla kucagimda gorurumrosebady canim gozun aydın ...okuyunca çok duygulandım çok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.
cnm bende olmadı bugün Dr şöyle prolaktinin yükselmiş olabilir hemen ilaç veririler inş önemli değildir cnm inss bugün bolbol yumi toplanır kaliteli embiriyoların olur cnm dualarım seninleKızlar bir de şimdi afedersiniz banyoya girmiştim göğsüm sızladı ve çok az süt geldi normal mi sizce bu kadar yumurtlama ilacı kullanırken yoksa zaten ilaçların etkisi mi başına gelen var mı
Yrn sabah opu olcam içimde bir tedirginlik var Allah hayra getirsin
Bence kafana takma benim ki de o civarda toplanmıştı. Sende rezerv azlığı varmiydi belki o yüzden yavaş büyümüş olabilir moral çok önemli iyi düşün iyi olsunKizlar gunaydin bende doktordayim muayene etti kan sonuclarina bakalim ama muhtemel pazartesi topluycaz dedi.daha iki gun varpazartsi toplarsa 12 gun olcak gecen sefer yedi gunde toplanmisti bu iyi bisey mi bilmiyorum
günaydın cnm hiç stres yapma benim de bu sefer uzun sürdü ama bak sonu güzel oldu inşallah seninde öyle olacakKizlar gunaydin bende doktordayim muayene etti kan sonuclarina bakalim ama muhtemel pazartesi topluycaz dedi.daha iki gun varpazartsi toplarsa 12 gun olcak gecen sefer yedi gunde toplanmisti bu iyi bisey mi bilmiyorum
evet rezerv azligi var ama dozlarim cok yuksek degil hayirlisi stres yapmamaya calisiyorum ama surec cok uzun geldi.Bence kafana takma benim ki de o civarda toplanmıştı. Sende rezerv azlığı varmiydi belki o yüzden yavaş büyümüş olabilir moral çok önemli iyi düşün iyi olsun
ayy evet haklisin uzun olshn ama sonu guzel olsun sen emin adimlarla ilerledin darisi bana ve diger arkadaslarin basina sendeki sorun ne idi unuttum dagünaydın cnm hiç stres yapma benim de bu sefer uzun sürdü ama bak sonu güzel oldu inşallah seninde öyle olacak
evet rezerv azligi var ama dozlarim cok yuksek degil hayirlisi stres yapmamaya calisiyorum ama surec cok uzun geldi.
Hayrli olsun inşallah güzel sonuca ulaşırsın cnm yumurta rezervin kaç
ayy evet haklisin uzun olshn ama sonu guzel olsun sen emin adimlarla ilerledin darisi bana ve diger arkadaslarin basina sendeki sorun ne idi unuttum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?