2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canım benim iki tedavidede aynı ilaçlar verildiği için bende aynı ilaçları aylar öncesinden burdaki arkadaşlardan topladım ilaç raporun yoksa ilaçlar 1500 2000 arası tutuyor ben burdan 600 e bütün ilaçlarımı aldım canım ama doktor başka ilaç verirse eczaneden alırım bunlarıda satarım diye düşündüm çünkü zaten çok masraflı tedavi süreci bu sefer ben böyle yaptım zaten dozlarını doktor belirliyor sen ona göre vuruyorsun mesela gonal f 450 den 600 ünite ilaç çıkıyor doktor ne kadar derse o kadar vuruyorsun kendine..doktor sana hangi ilacı verirse en azından bir kutusunu alırsın eczaneden sonrakileri burdan tamamlarsın elindeki ilaç bitene kadar diğeri gelmiş olur eline biliyorsun bizde tese olduğu için daha masraflı tedavimiz.. Hayırlısı olsun tedavin canım bu arada

Hayırlısı belki böyleydi canım bak benim tazede tutmadı dondurulmuşla hamile kaldım embriyoskopu sordun mu canım
sormadım canım yaaa unuttum perşembe gidicem bu sefer sorucam :):) canım bu arada incir yediğini söylemişssin incir prolaktini yükseltiyo senin zaten prolaktin sorunun var inciri yeme

incir ,, havuç ,,çilek ,,beyaz üzüm ,,kereviz ,,bal kabağı, sumak ,,dere otu ,,kıvırcık salata yeme canım prolaktini tetikliyoen başta da incir ...
Çoğuda yediğim şeyler kereviz çorbası yapıyorum sumaklı soğan yiyorum çilek yiyorum şuanda ilaçla değerim 0 a inmiş ama yemeyimde yükselmesin canım senin tsh kaç baktırdın mı hiç

Çoğuda yediğim şeyler kereviz çorbası yapıyorum sumaklı soğan yiyorum çilek yiyorum şuanda ilaçla değerim 0 a inmiş ama yemeyimde yükselmesin canım senin tsh kaç baktırdın mı hiç
yaaa canım yok baktırmadım 2 oldu gidiyorum özellikle de soruyorum kan almıcakmısınız diye yok gerek yok diyo ben anlamadım bu işten bişi,,,yarın da gidicem sadece E2 VE prolaktin bakçakmış,,,,gerek yok demesini anlamıyorum yani unuttu desem hatırlatıyorum neden bakmıyosun da diyemiyorum neticede bilerek bakmıyo unuttuğu için falan değil anlamadım,,

Belki transferden önce bakcak canım bilmiyorum ki çünkü tsh ı 2.5 altı olması lazımmış ama prolaktin için ilaç içtik ya o otomatik düşürüyor tshı belkide ondan bakmıyordur bakmazsada bence yumurta toplama filan bitince o aralıkta sağlık ocağında baktır ben öyle yapcam

İnşallah buarada ben pko lıyum eşiminde sperm sayısında sıkıntı var.ilk denememizden bir kızım var.1 senedir dondurulmus embiriyolarımla 3 deneme yaptım.
inss bu son tedavin olsun cnm kızına kardeş gelsin benimde doğal yoldan bir tane oğlum var iki dusugum var iki negatifim şimdi yine inss sıfırdan tedaviye baslicaz bizde sorun bende tupumun biri alındı diğeride sorunlu inss mart ayı hepimize uğurlu gelir cnm

Arkadaşlar ben dün ilk iğnemle başladım şubat sonu eşim microtese olacak sperm bulunursa inşallah tedavim devam edecek martta da hayalim transfer tabi Allah hepimize yardımcı olsun
Hayırlı olsun cnm inss herşey guzel olsun hayalin önce gobisinde sonrada inss sağlıkla kucağında olsun

Insallah olur canim ! Ben anlamiyorum ya bi kere tutmus sonucta bi daha neden tutmuyo ki ? Ilginc bi is bu tup bebek :)
ah bi anlasam canım ya.inşallah olucak buz bebişlerim

allah bağişlasın canım.benimkilerde sok kalan buz bebişletim hepsi 5.gün iyi kaliyede rmbiriyo

Slm kozlarbnm ekesimde varikosel vardi ameliyat oldu 5 ay oldi haladuzlmedi doktor ttüpbbbk diyo amlyttan oönce1 2 di spermi sşuanda2 3 oldu cçokddüşükdderdi doktor bu durumda oon varmi

Slm kozlarbnm ekesimde varikosel vardi ameliyat oldu 5 ay oldi haladuzlmedi doktor ttüpbbbk diyo amlyttan oönce1 2 di spermi sşuanda2 3 oldu cçokddüşükdderdi doktor bu durumda oon varmi
Canım senin gibi Yavrum benim var onunla konuşabilirsin bu konuyu benim eşimdede 2 3 sperm yıkamalı testte 50 sperm çıkıyor bizim durumunuzdakiler mecburen tüp bebek yapıyoruz yinede çıkış var şükretmelisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…