- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Canım benim iki tedavidede aynı ilaçlar verildiği için bende aynı ilaçları aylar öncesinden burdaki arkadaşlardan topladım ilaç raporun yoksa ilaçlar 1500 2000 arası tutuyor ben burdan 600 e bütün ilaçlarımı aldım canım ama doktor başka ilaç verirse eczaneden alırım bunlarıda satarım diye düşündüm çünkü zaten çok masraflı tedavi süreci bu sefer ben böyle yaptım zaten dozlarını doktor belirliyor sen ona göre vuruyorsun mesela gonal f 450 den 600 ünite ilaç çıkıyor doktor ne kadar derse o kadar vuruyorsun kendine..doktor sana hangi ilacı verirse en azından bir kutusunu alırsın eczaneden sonrakileri burdan tamamlarsın elindeki ilaç bitene kadar diğeri gelmiş olur eline biliyorsun bizde tese olduğu için daha masraflı tedavimiz.. Hayırlısı olsun tedavin canım bu aradaArkadaşlar cahilliğimi bağışlayın. Bişey sormak istiyorum. Burada bir topikte tüp bebek tedavisi için iğne satıyor elinde olanlar ancak zaten tedavi başlar başlamaz iğneler kullanılmıyor mu? Adetin ikinci günü muayene sonra başlıyor diye biliyorum. Eğer öyleyse satan kişi Nasıl ulaştırıyor kısa sürede. Eğer önceden alınıyorsa dozlar ve hangi ilaç olduğu bilinmeden Nasıl alınıyor. Bir de bu ilaçları açıkcası eczaneden almak istiyorum uygun fiyata almam için bir öneriniz var mı? Şimdiden çok sağolun. Yarın adet günüm acil yardım gerekli....
sormadım canım yaaaHayırlısı belki böyleydi canım bak benim tazede tutmadı dondurulmuşla hamile kaldım embriyoskopu sordun mu canım
Aaa bilmiyordum canım onu bi kere yedim daha zaten yemeyim o zaman :)sormadım canım yaaaunuttum perşembe gidicem bu sefer sorucam :):) canım bu arada incir yediğini söylemişssin incir prolaktini yükseltiyo senin zaten prolaktin sorunun var inciri yeme
incir ,, havuç ,,çilek ,,beyaz üzüm ,,kereviz ,,bal kabağı, sumak ,,dere otu ,,kıvırcık salata yeme canım prolaktini tetikliyoen başta da incir ...Aaa bilmiyordum canım onu bi kere yedim daha zaten yemeyim o zaman :)
Çoğuda yediğim şeyler kereviz çorbası yapıyorum sumaklı soğan yiyorum çilek yiyorum şuanda ilaçla değerim 0 a inmiş ama yemeyimde yükselmesin canım senin tsh kaç baktırdın mı hiçincir ,, havuç ,,çilek ,,beyaz üzüm ,,kereviz ,,bal kabağı, sumak ,,dere otu ,,kıvırcık salata yeme canım prolaktini tetikliyoen başta da incir ...
yaaa canım yok baktırmadım 2 oldu gidiyorum özellikle de soruyorum kan almıcakmısınız diye yok gerek yok diyo ben anlamadım bu işten bişi,,,yarın da gidicem sadece E2 VE prolaktin bakçakmış,,,,gerek yok demesini anlamıyorum yani unuttu desem hatırlatıyorum neden bakmıyosun da diyemiyorum neticede bilerek bakmıyo unuttuğu için falan değil anlamadım,,Çoğuda yediğim şeyler kereviz çorbası yapıyorum sumaklı soğan yiyorum çilek yiyorum şuanda ilaçla değerim 0 a inmiş ama yemeyimde yükselmesin canım senin tsh kaç baktırdın mı hiç
Belki transferden önce bakcak canım bilmiyorum ki çünkü tsh ı 2.5 altı olması lazımmış ama prolaktin için ilaç içtik ya o otomatik düşürüyor tshı belkide ondan bakmıyordur bakmazsada bence yumurta toplama filan bitince o aralıkta sağlık ocağında baktır ben öyle yapcamyaaa canım yok baktırmadım 2 oldu gidiyorum özellikle de soruyorum kan almıcakmısınız diye yok gerek yok diyo ben anlamadım bu işten bişi,,,yarın da gidicem sadece E2 VE prolaktin bakçakmış,,,,gerek yok demesini anlamıyorum yani unuttu desem hatırlatıyorum neden bakmıyosun da diyemiyorum neticede bilerek bakmıyo unuttuğu için falan değil anlamadım,,
Hayırlı olur inş cnmmerhaba kızlar 3 martta transferım var ınsallahh
İnşallah buarada ben pko lıyum eşiminde sperm sayısında sıkıntı var.ilk denememizden bir kızım var.1 senedir dondurulmus embiriyolarımla 3 deneme yaptım.Hayırlı olur inş cnm
Insallah olur canim ! Ben anlamiyorum ya bi kere tutmus sonucta bi daha neden tutmuyo ki ? Ilginc bi is bu tup bebek :)İnşallah buarada ben pko lıyum eşiminde sperm sayısında sıkıntı var.ilk denememizden bir kızım var.1 senedir dondurulmus embiriyolarımla 3 deneme yaptım.
inss bu son tedavin olsun cnm kızına kardeş gelsin benimde doğal yoldan bir tane oğlum var iki dusugum var iki negatifim şimdi yine inss sıfırdan tedaviye baslicaz bizde sorun bende tupumun biri alındı diğeride sorunlu inss mart ayı hepimize uğurlu gelir cnmİnşallah buarada ben pko lıyum eşiminde sperm sayısında sıkıntı var.ilk denememizden bir kızım var.1 senedir dondurulmus embiriyolarımla 3 deneme yaptım.
Aynen cnm bende anlamıyorum Dr bile anlamıyor allahın takdiri inss son tedavilerimiz olsun bebislerimiz kucağımizda olsun artık hamile kalmaylada bitmiyorInsallah olur canim ! Ben anlamiyorum ya bi kere tutmus sonucta bi daha neden tutmuyo ki ? Ilginc bi is bu tup bebek :)
Hayırlı olsun cnm inss herşey guzel olsun hayalin önce gobisinde sonrada inss sağlıkla kucağında olsunArkadaşlar ben dün ilk iğnemle başladım şubat sonu eşim microtese olacak sperm bulunursa inşallah tedavim devam edecek martta da hayalim transfer tabi Allah hepimize yardımcı olsun
ah bi anlasam canım ya.inşallah olucak buz bebişlerimInsallah olur canim ! Ben anlamiyorum ya bi kere tutmus sonucta bi daha neden tutmuyo ki ? Ilginc bi is bu tup bebek :)
allah bağişlasın canım.benimkilerde sok kalan buz bebişletim hepsi 5.gün iyi kaliyede rmbiriyoinss bu son tedavin olsun cnm kızına kardeş gelsin benimde doğal yoldan bir tane oğlum var iki dusugum var iki negatifim şimdi yine inss sıfırdan tedaviye baslicaz bizde sorun bende tupumun biri alındı diğeride sorunlu inss mart ayı hepimize uğurlu gelir cnm
hayırlı olsun yumurta henüz toplanmadı degil mi ?banada ıkı tane hormon ilacı verdi adetimin 2. gunu gel dedi o kadarzaman yavas geciyor.ins hersey yolund gider guzel haberlerını alırızmerhaba kızlar 3 martta transferım var ınsallahh
Yo dondurulmus embiriyom var benim 3 tane.inşallah canımhayırlı olsun yumurta henüz toplanmadı degil mi ?banada ıkı tane hormon ilacı verdi adetimin 2. gunu gel dedi o kadarzaman yavas geciyor.ins hersey yolund gider guzel haberlerını alırız
Canım senin gibiSlm kozlarbnm ekesimde varikosel vardi ameliyat oldu 5 ay oldi haladuzlmedi doktor ttüpbbbk diyo amlyttan oönce1 2 di spermi sşuanda2 3 oldu cçokddüşükdderdi doktor bu durumda oon varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?