- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.141
ay ne guzel herseyi almissin bende biran once tamamlamak istiyorum ama bu ayki limitler doldu biraz :) buyuk seyleri hallettik sayilir. ama alinacak cookkk sey var dahaBana kalsa her şeyi son anda alacaktım ama alındı işte her şeyi. Şimdi 3 ay nasıl geçer bilmiyorum
Ben belki 100 lira anca harcamısımdır. Her şeyi gorumcemler aldı ben sadece seçtimay ne guzel herseyi almissin bende biran once tamamlamak istiyorum ama bu ayki limitler doldu biraz :) buyuk seyleri hallettik sayilir. ama alinacak cookkk sey var daha
ohooo sen iyisin valla bizimde karyola besiklerimizi annem aldi sadece. besikleri ageldikten sonra odaya perde hali felan alicam gerisi oturdugum yerden netten hallederim. saglik olsun da hepsi oluyor. ama disarida cok dolasamiyorum artik biran once halletmek istiyorum agirlasiyorym artikBen belki 100 lira anca harcamısımdır. Her şeyi gorumcemler aldı ben sadece seçtim
Amin cnm inşallah teşekkürlercanim cok sevindim. desene senden ds ikizler geliyor. rabbim saglikla hayirla kavustursun insallah yavrularina.
bende buyuttum cok şükür. alisveislere basladik. endiselerde beraberinde oluyor tabi. hayirlisiyla 30 lu haftalara gelseydim. daha iyu olucam insallah
Evet ben bile zorlandım seninki bi de ikiz bi an önce bıtırmekte fayda var gecelıgımı pıjamamı da aldım. Bakım ürünleri kaldı sadece onları da marketten alır dururum artık. Şimdi büyük bi heyecanla kıyafetlerini yıkayıp utulemeyı bekliyorumohooo sen iyisin valla bizimde karyola besiklerimizi annem aldi sadece. besikleri ageldikten sonra odaya perde hali felan alicam gerisi oturdugum yerden netten hallederim. saglik olsun da hepsi oluyor. ama disarida cok dolasamiyorum artik biran once halletmek istiyorum agirlasiyorym artik
iyiyiz cok şükür bu günlere geldik. minnaklar kıpır kıpır artik. sen nasilsin tedaviye ne zman baslayacaksin
Günaydın canımKızlar günaydın
Canim allah razı olsun. Transfer oldu. Rabbim hayırla sonuçlandırsin. 8 eylül de test tarihim:)
Cnm hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersinCanim allah razı olsun. Transfer oldu. Rabbim hayırla sonuçlandırsin. 8 eylül de test tarihim:)
Canim allah razı olsun. Transfer oldu. Rabbim hayırla sonuçlandırsin. 8 eylül de test tarihim:)
RABBİM mucizeni nasip etsin cnmCanim allah razı olsun. Transfer oldu. Rabbim hayırla sonuçlandırsin. 8 eylül de test tarihim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?