2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ben belki 100 lira anca harcamısımdır. Her şeyi gorumcemler aldı ben sadece seçtim
ohooo sen iyisin valla bizimde karyola besiklerimizi annem aldi sadece. besikleri ageldikten sonra odaya perde hali felan alicam gerisi oturdugum yerden netten hallederim. saglik olsun da hepsi oluyor. ama disarida cok dolasamiyorum artik biran once halletmek istiyorum agirlasiyorym artik

Amin cnm inşallah teşekkürler
İnşallah sende 36 lara kadar sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına alırsın miniklerini

Evet ben bile zorlandım seninki bi de ikiz bi an önce bıtırmekte fayda var gecelıgımı pıjamamı da aldım. Bakım ürünleri kaldı sadece onları da marketten alır dururum artık. Şimdi büyük bi heyecanla kıyafetlerini yıkayıp utulemeyı bekliyorum

Ben hala kusuyorum Bir şeyler almaya başladim ben de bir ay önce.Giyecek alıyorum.Ama çoğu duruyor beşik almayacağım zaten sallanabilen park yataklardan alacağım.Bakıyorum internetten fikrim olsun diye

iyiyiz cok şükür bu günlere geldik. minnaklar kıpır kıpır artik. sen nasilsin tedaviye ne zman baslayacaksin

Maşallah cnm onlara büyüdüler tabi dururlarmi artık pat pat vururlar
Iyiyim cnm günleri geçiriyoruz bi an önce geçsinde baslamak istiyorum.ya eylul ya ekim gibi cnm..hayırlısı bakalım neler olcak

1 - rosebady------------ HAMİLE(İKİZ)

2 - Yavrum benim-------HAMİLE

3 - ahha -----------------27 AĞUSTOS TEST GÜNÜ

4 - gunsa -----------------NEGATİF

5 - yasemintt------------29 AĞUSTOS TRANSFER GÜNÜ

6 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak

7 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..

8 - cakırfoto---------------- ?

9 - s_akaydin76 ----------- ?

arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…