2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın bitanem inş Musmutlu bir gün olur ahha da bende sevindiririz bende çok stresliyim inş güzel olur hersey

Günaydınnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr
bugünn ahha cığımın test günü inşallahhhh kocaman hamileyimmmmmmmm yazacakkkkk Allahın izniyle

Ne yaptınız da yoruldunuz cnm alisverismi..
Yarın bakalim prenses ne yapiyo bizede yaz cnm.herşey yolundadır ins
Bende iyiyim.cnm annemdeydim bu aksam geldim hiçbirşey yapasim yok takiliyom
Canım günaydın kızımız yüzünü gösterdi babası kılıklı bi şey 1044 gr olmuş sıpa dün alışveriş de yaptık arabasını besıgını aldık bi eksiği kalmadı herhalde çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki artık

Minik bir fasulye gördüm sanki kızlar ben keseyiii gördüm Allahım her isteyene nasip etsin çok farklı bir duygu inş kalp atışında görmek nasip olur Allahın izniyle ...
Hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah . Benim olmadı yine bhcg 10 kimyasal oldu yine

maşallah Allah sağlıkla kucağına aldirsin cnm

Minik bir fasulye gördüm sanki kızlar ben keseyiii gördüm Allahım her isteyene nasip etsin çok farklı bir duygu inş kalp atışında görmek nasip olur Allahın izniyle ...
gözün aydın canım maşallah

Hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah . Benim olmadı yine bhcg 10 kimyasal oldu yine
cnm inşallah bir mucize olsun değerin birden artsın sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…