- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.101
Yarın cnm artık sona geldik dua et çok çok eğer tedavinde bir aksama olmadıysa hamileliğini de son adet tarihinden hesaplıyorsun cnm çünkü tedaviyide normal siklusa göre ayarlıyorlarGünaydın güllerahha test günün ne zman di cnmmm
Beceremedim cnm ya o takvimi yapmaya çalıştım da yarin doktora gidicem inş keseye görürsem hemen yapıcamSen de hamilelik takvimi yapsan guzel olur ben olsam hemn yapardim:) hrm orda hemen hemen belli olur ne kadarsin bence bes hafataliksin
Günaydın bitanem inş Musmutlu bir gün olurGünaydın arkadaşlar
ahha cnm arkadaşım inşallah bugün pozitiffffff sonucunu yazacaksin dualarımız seninle
Yavrum benim cnm seninde bugün Dr günün inşallah bugün miniginle karşılaşırsın güzel haberlerini bekliyoruz cnm
İnşallah cnm benim olacak Allahın izniyleGünaydın bitanem inş Musmutlu bir gün olurahha da bende sevindiririz bende çok stresliyim inş güzel olur hersey
Canım soyledi ama unuttum 14 müydü oyle birseydi 12 de olabilirDikkat et inşallah dış gebelik değildir rahim duvarı kalınlığı ne kadar mis doktor bişey dedi mi
Hayırlı haberlerle gel insallahGünaydın canlar
Yarın cnm artık sona geldik dua et çok çok eğer tedavinde bir aksama olmadıysa hamileliğini de son adet tarihinden hesaplıyorsun cnm çünkü tedaviyide normal siklusa göre ayarlıyorlar
Hadi inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruzKan verdim bekliyorum Can'larım rabbim hayırlılara çıkartsınYavrum benim sen saat kaçta gitçen kuzum hastaneye benim sonucun çıkmasına daha çok var
Canım günaydın kızımız yüzünü gösterdi babası kılıklı bi şey 1044 gr olmuş sıpaNe yaptınız da yoruldunuz cnm alisverismi..
Yarın bakalim prenses ne yapiyo bizede yaz cnm.herşey yolundadır ins
Bende iyiyim.cnm annemdeydim bu aksam geldim hiçbirşey yapasim yok takiliyom
Ayy hadi inşallah canımKan verdim bekliyorum Can'larım rabbim hayırlılara çıkartsınYavrum benim sen saat kaçta gitçen kuzum hastaneye benim sonucun çıkmasına daha çok var
Hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah . Benim olmadı yine bhcg 10 kimyasal oldu yineMinik bir fasulye gördüm sanki kızlar ben keseyiii gördümAllahım her isteyene nasip etsin çok farklı bir duygu inş kalp atışında görmek nasip olur Allahın izniyle ...
Minik bir fasulye gördüm sanki kızlar ben keseyiii gördümAllahım her isteyene nasip etsin çok farklı bir duygu inş kalp atışında görmek nasip olur Allahın izniyle ...
maşallah Allah sağlıkla kucağına aldirsin cnmCanım günaydın kızımız yüzünü gösterdi babası kılıklı bi şey 1044 gr olmuş sıpadün alışveriş de yaptık arabasını besıgını aldık bi eksiği kalmadı herhalde çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki artık
gözün aydın canım maşallahMinik bir fasulye gördüm sanki kızlar ben keseyiii gördümAllahım her isteyene nasip etsin çok farklı bir duygu inş kalp atışında görmek nasip olur Allahın izniyle ...
cnm inşallah bir mucize olsun değerin birden artsın sağlıklaHayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah . Benim olmadı yine bhcg 10 kimyasal oldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?