- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.121
Canim benim inş bir mucize olur üzüldüm Kıyamam canim ne olur toparlanan kendini üzmeHayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah . Benim olmadı yine bhcg 10 kimyasal oldu yine
Allah Razı olsun bitanem inş kuzu inşCanimm cokk sevindimmm. Gozunaydın darisi kalpatislarini duymaya Insallah
Yapacak bir yok cnm Allah'a tevekkülüz zaten kısmeti yokmuş rabbim senin yavrunu sana bağışlasın inşallahCanim benim inş bir mucize olur üzüldüm Kıyamam canim ne olur toparlanan kendini üzme
Allah senin yavrunuda bağışlasın cnm ikincide yakın zmanda nasip etsin daldım seninleYapacak bir yok cnm Allah'a tevekkülüz zaten kısmeti yokmuş rabbim senin yavrunu sana bağışlasın inşallah
Amin cnm herkesin evladıyla inşAllah senin yavrunuda bağışlasın cnm ikincide yakın zmanda nasip etsin daldım seninle
İyiyiz biz tatlı telaslar alışverişler başladı. Siz napıyosunuzselam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalim
bende iyiyim şükür. aynen alisverisler basladi hersey cift ciftİyiyiz biz tatlı telaslar alışverişler başladı. Siz napıyosunuz
Ne tatlı di mibende iyiyim şükür. aynen alisverisler basladi hersey cift cift
Slm cnm iyiyim çok şükür bu hafta keselerimizi gördük çok şükür 7 eylülde inşallah kalp atışına gideceğiz inşallah bende sağlıkla devam ettirim maşallah sen büyüttün sağlıkla kucağına aldirsin rabbimselam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalim
Canım günaydın kızımız yüzünü gösterdi babası kılıklı bi şey 1044 gr olmuş sıpadün alışveriş de yaptık arabasını besıgını aldık bi eksiği kalmadı herhalde çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki artık
Hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah . Benim olmadı yine bhcg 10 kimyasal oldu yine
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalim
Bana kalsa her şeyi son anda alacaktım ama alındı işte her şeyi. Şimdi 3 ay nasıl geçer bilmiyorumOyy Maasallah büyümüş artık prenses..
Maşallah bitirmissiniz alışverişi benim son.ana kadar biseyler aldim bitmek bilmedi...sen erken den halletmissin
Hepsini saglikla iyi gunlerde kullansin Insallah.
canim cok sevindim. desene senden ds ikizler geliyor. rabbim saglikla hayirla kavustursun insallah yavrularina.Slm cnm iyiyim çok şükür bu hafta keselerimizi gördük çok şükür 7 eylülde inşallah kalp atışına gideceğiz inşallah bende sağlıkla devam ettirim maşallah sen büyüttün sağlıkla kucağına aldirsin rabbim
iyiyiz cok şükür bu günlere geldik. minnaklar kıpır kıpır artik. sen nasilsin tedaviye ne zman baslayacaksinIyiyiz cnm.çok şükür siz nasılsınız minnaklar napiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?