- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.161
Cnm benim Allah inşallah en kısa zamanda nasip etsinEvet kızlar benim ikinci tedavimde negatifle sonuçlandı maalesefinş değer tedavide olan arkadaşlar pozitifi görürler Allah yardımcınız olsun
Günaydın cnm ben burdayım inşallahGünaydının ne kadar sessiz buralar hamile kalan gitti
Günaydın
Günaydının ne kadar sessiz buralar hamile kalan gitti
Amin Can'ım inşGünaydın canlar bende bu günler ağrılı geçiriyorum biraz annem bakıyor bana ist geldi bende burdayım kuzum yazmaya çalışıyorum takipteyimgunsa canım inş en yakinda Rabbim yüzünü güldürsun ..
InşallahCnm benim Allah inşallah en kısa zamanda nasip etsin
Hayirli olsun kocaman hamileyim yazmak nasip olsunCanim allah razı olsun. Transfer oldu. Rabbim hayırla sonuçlandırsin. 8 eylül de test tarihim:)
Saglikla giydirmeyi kullanmayi nasip etsin rabbimİyiyiz biz tatlı telaslar alışverişler başladı. Siz napıyosunuz
Günaydınlar. Ben de hastanedeyim kontrole geldikGünaydın canlar eylül un ilk günü bugün umarım herkes için güzel bir ayyy olsun mutluluk ayı olsun
İnşallah herşey yolundadir cnmGünaydınlar. Ben de hastanedeyim kontrole geldik
İnşallah cnm benim aminGünaydın canlar eylül un ilk günü bugün umarım herkes için güzel bir ayyy olsun mutluluk ayı olsun
Günaydın arkadaşlar
Gununuz aydin olsun
Günaydın canlar eylül un ilk günü bugün umarım herkes için güzel bir ayyy olsun mutluluk ayı olsun
Günaydınlar. Ben de hastanedeyim kontrole geldik
Şeker yüklemesi yaptırdım öğleden sonra çıkacak sonuç . Prenses kocaman olmuş
inşallah canımm
bakalım prenses napıyo hersye yolundadır inşallah cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?