2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Aynen benim de çok zor geçti ohss oldum ameliyat oldum yattım. 4 . Aydan sonra tadını çıkarmaya başladım. Benimki tektı canım bi kızımız olacak inşallah. Geçen hafta 1200 gr benimki boyu 35 cmdı. Buyumuslerdır şimdi tabi. Benim de şimdi sadece şeker sorunum var yükleme yaptırdım yarın gorusucem doktorla sonuçlar için inşallah diyetle kurtulurum.

Canım sende kötü günler geçirmişsin yaa valla bi hayırlısıyla doğursak ismi ne bebisin in benim oğlum ilter kızım elisa hazırlıkların bitti mi

Canım sende kötü günler geçirmişsin yaa valla bi hayırlısıyla doğursak ismi ne bebisin in benim oğlum ilter kızım elisa hazırlıkların bitti mi
Evet her şeyimiz hazır bizim de. Heyecanla bekliyoruz. Adını zeynep sena koyucaz. Babası kız olmasını çok istiyordu zeynep de babasının kıymetlisi demek sena da övgüye layık olan. Ayyy çok tatlı telaslarmıs bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

cnm inşallah fazla yüksek değildir diyetle atlatirsin inşallah maşallah prenses adıyla yasasin ismide çok güzelmiş
maşallah cnm çok iyisin başta zorluk yasamissin ama inşallah bundan sonra sağlıkla devam etsin rahat bir gebelik yaşarsin kuzucuklarda adıyla yasasin isimleri çok güzel
Ben daha yolun başındayim cinsiyet için erken benimde ikizlerim olacak inşallah saglikla devam etsin haftaya kontrolumuz var cnm

Canım yolunbasindayim diye üzülme inan nasıl geçiyo zaman anlamıyorsun nasıl yolun sonuna geldiğini anlamıyorsun bile inanki çok güzel ya ikiz annesi olmak ayrıcalıktır çünkü biz duble anneyiz hahahahhaa

Evet cnm çok güzel bir duygu Allah sagsalim kucağımiza aldirsin inşallah

Merhaba kızlar bende Mart ayında tuğ bebek transferi ile hamile kaldım. 19haftaya kadar herşey normalde. 22hafta detaylıca suyunun bittiği bebeğimin 2haftA gelişiminin oldugunu öğrendim şuanda 25haftadayım ama bebişimin sadece kalbi atıyor gelişmiyor suyum da çoğalması Dr ölmesini bekliyor. Suyunun çoğalması için ne yapabilirim İnşallah kızım yasar

Cnm çok üzüldüm inşallah rabbim kolaylık versin ama dediğin konuda hiç bilgim yok cnm inşallah suyun düzelir bebisin sağlığına kavuşur cnm

Hiç mi bilgisi olan yok teşekkür ederim
canim cok uzuldum rabbim sifa versin. insallah duzelir. suyu tamamen mi bitmis yolsa azalmis mi? benimde bebeklerimden birinin digerine gore suyu az ama sinirin üstünde dedi doktorum. takip edicez suyu azalirsa doguma aliriz dedi. suyunun artmasinin yeme icmeyle alakasi yok diyorlar. ama sen yine de bol su ic. birde havuc suyunun iyi geldigini soyleyenler var. rabbim yavrularimizi korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…