- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.201
Amin canım inşallah sağlıcakla doğar bebislerimizMaşallah ne kadar güzel Allahım aglikla kucağımiza almak nasip olsun inş ☺
Aynen benim de çok zor geçti ohss oldum ameliyat oldum yattım. 4 . Aydan sonra tadını çıkarmaya başladım. Benimki tektı canım bi kızımız olacak inşallah. Geçen hafta 1200 gr benimki boyu 35 cmdı. Buyumuslerdır şimdi tabi. Benim de şimdi sadece şeker sorunum var yükleme yaptırdım yarın gorusucem doktorla sonuçlar için inşallah diyetle kurtulurum.Burdayım canim cok zor zamanlar geçirdim düşük tehlikesi vardı ilk zaman ilk 3 ay annemde hiç kalkmadan yattim 4 ve 5. Ay güzel geçti hatta tatile bile gittim eşimle şimdi de erken doğum riski yüzünden yatıyorum yata yata dogurcam heralde zor günler geçirdim inan psikolojik olarak yatmaktan bezdim geçen hafta 4 gün hastanede yattım rahim kısalmam varmış şimdi düzeldi ilaç kullanıyorum adalat ismi ama doktor kalkmiycaksin diyo bebişlerin herşey lerini hazırladım nolur nolmaz diye şuan Doğuma hazırım ama tabi doktor 34 den önce dolarlarsa küveze girerler diyo oyuzden disini sık biraz diyo sen nasılsın neler yaptın ikiz mi senin de benim 26 haftamda 900 er gram boyları 36 cm di 28.haftamda muayenem var bakalim 1 er kiloyu geçmişlerdir
Canım sende kötü günler geçirmişsin yaa valla bi hayırlısıyla doğursak ismi ne bebisin in benim oğlum ilter kızım elisa hazırlıkların bitti miAynen benim de çok zor geçti ohss oldum ameliyat oldum yattım. 4 . Aydan sonra tadını çıkarmaya başladım. Benimki tektı canım bi kızımız olacak inşallah. Geçen hafta 1200 gr benimki boyu 35 cmdı. Buyumuslerdır şimdi tabi. Benim de şimdi sadece şeker sorunum var yükleme yaptırdım yarın gorusucem doktorla sonuçlar için inşallah diyetle kurtulurum.
Evet her şeyimiz hazır bizim de. Heyecanla bekliyoruz. Adını zeynep sena koyucaz. Babası kız olmasını çok istiyordu zeynep de babasının kıymetlisi demekCanım sende kötü günler geçirmişsin yaa valla bi hayırlısıyla doğursak ismi ne bebisin in benim oğlum ilter kızım elisa hazırlıkların bitti mi
28 Şubat canımSon adet tarihin ne senin canim merak etme diyetle düzeliyor şeker
AA benle aynısın bende en son 28 Şubat adet tarihim aynen canim cok tatli telaslar ama valla zormuş yada ben ikiz olduğu için daha çok zorlandim28 Şubat canım
İkiz daha zor tabi ki ben de çok istiyordum ama sımdı fikrim değişti. Ama onlar da çok tatlı olur be bi kız bi erkekAA benle aynısın bende en son 28 Şubat adet tarihim aynen canim cok tatli telaslar ama valla zormuş yada ben ikiz olduğu için daha çok zorlandim
cnm inşallah fazla yüksek değildir diyetle atlatirsin inşallah maşallah prenses adıyla yasasin ismide çok güzelmişAynen benim de çok zor geçti ohss oldum ameliyat oldum yattım. 4 . Aydan sonra tadını çıkarmaya başladım. Benimki tektı canım bi kızımız olacak inşallah. Geçen hafta 1200 gr benimki boyu 35 cmdı. Buyumuslerdır şimdi tabi. Benim de şimdi sadece şeker sorunum var yükleme yaptırdım yarın gorusucem doktorla sonuçlar için inşallah diyetle kurtulurum.
maşallah cnm çok iyisin başta zorluk yasamissin ama inşallah bundan sonra sağlıkla devam etsin rahat bir gebelik yaşarsin kuzucuklarda adıyla yasasin isimleri çok güzelGünaydın canim bende seni hatırladım ben 58 le hamile kaldım şuan 66 yim 7.aya girdim bebislerim 26.haftamda 900 er gram di şimdi 28.haftamda tekrar muayenem var 1 er kiloyu geçmişlerdir biri kız biri oğlan sen öğrendin mi cinsiyet hayırlı olsun çok sevindim Allah herkese versin valla çok güzel bi duygu
Evet bende geldim nasılsın canim ya özlemişim valla naptın bakim sen tedaviye devam ettin miAaaa kimler gelmisPRENSES 1989 hosgeldin gecmisler olsun sağlıkla kucağına al.
Canım yolunbasindayim diye üzülme inan nasıl geçiyo zaman anlamıyorsun nasıl yolun sonuna geldiğini anlamıyorsun bile inanki çok güzel ya ikiz annesi olmak ayrıcalıktır çünkü biz duble anneyiz hahahahhaacnm inşallah fazla yüksek değildir diyetle atlatirsin inşallah maşallah prenses adıyla yasasin ismide çok güzelmiş
maşallah cnm çok iyisin başta zorluk yasamissin ama inşallah bundan sonra sağlıkla devam etsin rahat bir gebelik yaşarsin kuzucuklarda adıyla yasasin isimleri çok güzel
Ben daha yolun başındayim cinsiyet için erken benimde ikizlerim olacak inşallah saglikla devam etsin haftaya kontrolumuz var cnm
Evet cnm çok güzel bir duygu Allah sagsalim kucağımiza aldirsin inşallahCanım yolunbasindayim diye üzülme inan nasıl geçiyo zaman anlamıyorsun nasıl yolun sonuna geldiğini anlamıyorsun bile inanki çok güzel ya ikiz annesi olmak ayrıcalıktır çünkü biz duble anneyiz hahahahhaa
Cnm çok üzüldüm inşallah rabbim kolaylık versin ama dediğin konuda hiç bilgim yok cnm inşallah suyun düzelir bebisin sağlığına kavuşur cnmMerhaba kızlar bende Mart ayında tuğ bebek transferi ile hamile kaldım. 19haftaya kadar herşey normalde. 22hafta detaylıca suyunun bittiği bebeğimin 2haftA gelişiminin oldugunu öğrendim şuanda 25haftadayım ama bebişimin sadece kalbi atıyor gelişmiyor suyum da çoğalması Dr ölmesini bekliyor. Suyunun çoğalması için ne yapabilirim İnşallah kızım yasar
canim cok uzuldum rabbim sifa versin. insallah duzelir. suyu tamamen mi bitmis yolsa azalmis mi? benimde bebeklerimden birinin digerine gore suyu az ama sinirin üstünde dedi doktorum. takip edicez suyu azalirsa doguma aliriz dedi. suyunun artmasinin yeme icmeyle alakasi yok diyorlar. ama sen yine de bol su ic. birde havuc suyunun iyi geldigini soyleyenler var. rabbim yavrularimizi korusun insallahHiç mi bilgisi olan yok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?