- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.241
Sende bel ağrısı filan oluyomu canim arada bende oluyoyarin kontrolo gidecegim bende merak ediyorum ne kadar oldukalrini. en son kizim 560 oglum 520 civariydi. 23 haftalikkendi sanirim
ayakta kalirsan kemdimi yorarsam okuyor canim. veya yamuk yumuk oturursam onun disinda iyiyim sükürSende bel ağrısı filan oluyomu canim arada bende oluyo
Çok şükür canim bende sağlık ocağına gittim geldim kan ve idrar sonucumu aldık annemle kanimi düşürmüş veletler idrar temiz bol su dedi doktor kalp atışlarını dinledik şükür kızım 128 oğlum 126 atıyo kalpleri ben hep yatıyorum canim doktor kalkmiycaksin dedi hiç bişe yapmıyom herşeyimi annemle eşimin annesi yapiyo evide kadına temizleniyorum şimdi doğuma yakın halıları mi vericem hazırlıklar bitti miayakta kalirsan kemdimi yorarsam okuyor canim. veya yamuk yumuk oturursam onun disinda iyiyim sükür
masallah kuzularina. benimde jan degerim yukselmiyor 9 cikiyor. ilaci ikiye yukseltti. benim hazirliklarin yarisindan fazlasi bitti odalarinda perde hali eksik. ufak tefek alinacak bir cok sey var daha. ama bu ay tamamlicam insallah. bu ay ki kart limitleri doldu zaman gecsin diye bakiyorum sonra devam yine :)Çok şükür canim bende sağlık ocağına gittim geldim kan ve idrar sonucumu aldık annemle kanimi düşürmüş veletler idrar temiz bol su dedi doktor kalp atışlarını dinledik şükür kızım 128 oğlum 126 atıyo kalpleri ben hep yatıyorum canim doktor kalkmiycaksin dedi hiç bişe yapmıyom herşeyimi annemle eşimin annesi yapiyo evide kadına temizleniyorum şimdi doğuma yakın halıları mi vericem hazırlıklar bitti mi
Sorma canim ya iki bebek iki masraf hiç bişe bitmiyo benim bitti sayılır bebek arabamız kaldi oda almanyadan gelicek eşimin abisi alıcak bende kan ilacını sabah akşam alıyorum artık benimde 9 ay düşmüş ikiz bebekler de herşeyin etkisi daha çok oluyomasallah kuzularina. benimde jan degerim yukselmiyor 9 cikiyor. ilaci ikiye yukseltti. benim hazirliklarin yarisindan fazlasi bitti odalarinda perde hali eksik. ufak tefek alinacak bir cok sey var daha. ama bu ay tamamlicam insallah. bu ay ki kart limitleri doldu zaman gecsin diye bakiyorum sonra devam yine :)
Kızlar bugün Dr kontrolumuz vardı maşallah miniklerimin kalp atışını gorduk çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah
Ay canım benim allah razı olsun. Sabah okula gitmeden halledecem inşallah güzel haberlerle uyandiririm sizi:)
amin cnm inşallah Allah bütün isteyenlere ozelliklede arkadaşlarıma da nasip etsin inşallahmaaşallah minişlereeeeee gözünaydın canımm.
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar 164.75 çıktı :))
Maşallah cnm gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı olsunKızlar 164.75 çıktı :))
Gözün aydin allah kucağına da almayi nasip etsinKızlar 164.75 çıktı :))
Maşallah sağlıkla devam etsin inş tebrik ederimKızlar 164.75 çıktı :))
Maaşallah Can'ım hep böyle devam etsin inşKızlar 164.75 çıktı :))
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin. Maşallah sayfamız şenlendi darısı bekleyenlereKızlar 164.75 çıktı :))
Kızlar 164.75 çıktı :))
Canimm sen şu listeye bi el at istersen baksana durumlar hayırlı hayırlı değişiyor inşallahAaaayy super cnmm cok.sevindim..
Bi hamilemz.daha oldu cok sukur
Gözün aydın cnm RAbbim saglikla tamamina erdirsin Insallah
Darısı biz bekleyenlere Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?