- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.221
canim nasilsin. sekerin yuksek cikmis sanirim. kaç gr lik yükleme yapildi. degerlerin kac ciktiGünaydın kızlar
sen nerelerdeydin yaa.. okidum yasadikalrini. rabbim kolaylik versin epey yolun sonuna dogru geldik. benim de bir kizim bir oglum olacak insallahCanım yolunbasindayim diye üzülme inan nasıl geçiyo zaman anlamıyorsun nasıl yolun sonuna geldiğini anlamıyorsun bile inanki çok güzel ya ikiz annesi olmak ayrıcalıktır çünkü biz duble anneyiz hahahahhaa
Canım 50 yuklenmıstı yüksek çıktı sonra 100 yukledıler o normal çıktı şimdi aldım haberi çok mutlu oldum valla. Kara kara düşünüyordum. Ama yine de dikkat et yediklerine dedi. Hiç sormadım kaç çıktığınıcanim nasilsin. sekerin yuksek cikmis sanirim. kaç gr lik yükleme yapildi. degerlerin kac cikti
Gözün aydın cnmCanım 50 yuklenmıstı yüksek çıktı sonra 100 yukledıler o normal çıktı şimdi aldım haberi çok mutlu oldum valla. Kara kara düşünüyordum. Ama yine de dikkat et yediklerine dedi. Hiç sormadım kaç çıktığını
.Kızlar merhaba nasılsınız beni hatırladınız mı çooook uzun zamandır gelmedim gelemedim bebisler de bende baya bi büyüdük bi çoğunuz hamile kalmışsınız tebrik ederim güzel sohbetler kurmuştum burda özlemişim ee neler yapıyorsunuz nasıl gidiyo hamilelik bebislerimiz nasıl paylaşalım kaç kiloyla hamile kaldınız şuan kaç kilosun uz bebekleriniz kaç kilo konuşcak şey çok
Burdayım canim cok zor zamanlar geçirdim düşük tehlikesi vardı ilk zaman ilk 3 ay annemde hiç kalkmadan yattim 4 ve 5. Ay güzel geçti hatta tatile bile gittim eşimle şimdi de erken doğum riski yüzünden yatıyorum yata yata dogurcam heralde zor günler geçirdim inan psikolojik olarak yatmaktan bezdim geçen hafta 4 gün hastanede yattım rahim kısalmam varmış şimdi düzeldi ilaç kullanıyorum adalat ismi ama doktor kalkmiycaksin diyo bebişlerin herşey lerini hazırladım nolur nolmaz diye şuan Doğuma hazırım ama tabi doktor 34 den önce dolarlarsa küveze girerler diyo oyuzden disini sık biraz diyo sen nasılsın neler yaptın ikiz mi senin de benim 26 haftamda 900 er gram boyları 36 cm di 28.haftamda muayenem var bakalim 1 er kiloyu geçmişlerdir
Çok şükür canim göz açıp kapayıncaya kadar geçti inan hiç doğurmak istemiyorum çok alıştım içimdekilereAy cnm zor zamanalar geçirmişsin ama tahmin ettim ikiz olunca riskli geçebiliyor hamilelik maaşallah cinsiyetler de çok güzel RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm. Haftanızda epey ilw
Canım benim o sıralar giremedim sonra herşey yoluna girince eşimle tatile gittik geldik şimdi de erken doğum riski çıktı bu türlü gelemedim yoksa hep aklımdaydıniz her biriniz güzel sohbetler kurduk hepinizle başladım bu yola cuma akşamı muayenem var bakalim bebisler kaç kilo olmuş merakla bekliyorum.
Kız nerelerdesin kaç kere sana burdan çağrı yaptım .cok merak ettim şükür hersey yolundaymış cinayetler belli oldumu. Bizi unutmayın ya yazın arada bende bakamıyorum bi kaç gündür
Tatildeyiz burayada hiç bakamadım o yüzden yarın evime dönüyorum inş
Öpüyorum kuzu
Aaaa canim cok sevindim hem annane hem babanne olucaz ne güzel sorma inan çok kritik te her ayım şimdi yine korkuyla yatıyorum bakalım kaç gram lar seninkilersen nerelerdeydin yaa.. okidum yasadikalrini. rabbim kolaylik versin epey yolun sonuna dogru geldik. benim de bir kizim bir oglum olacak insallah
Canım inan çok üzüldüm yaa doktorun bişey öneriyo mu peki suyun için allah sana bağışlasın evladını ilk defa duyuyorum inan hiç bilgim yok nasıl çoğalırMerhaba kızlar bende Mart ayında tuğ bebek transferi ile hamile kaldım. 19haftaya kadar herşey normalde. 22hafta detaylıca suyunun bittiği bebeğimin 2haftA gelişiminin oldugunu öğrendim şuanda 25haftadayım ama bebişimin sadece kalbi atıyor gelişmiyor suyum da çoğalması Dr ölmesini bekliyor. Suyunun çoğalması için ne yapabilirim İnşallah kızım yasar
Bu ay adana baskentten randevu almaya çalışacağız kısmet bakalım ekimde tedavi olabilirim insallah senun bebisler büyümüş sağlıkla kavu canim inşallahEvet bende geldim nasılsın canim ya özlemişim valla naptın bakim sen tedaviye devam ettin mi
Hic bir fikrim yok canim allah yardımcısı olsun bebegimizin ve seninHiç mi bilgisi olan yok teşekkür ederim
CAnim gozun aydın rahatlamissindir tedbiri elden birakma canım gecmis olsunCanım 50 yuklenmıstı yüksek çıktı sonra 100 yukledıler o normal çıktı şimdi aldım haberi çok mutlu oldum valla. Kara kara düşünüyordum. Ama yine de dikkat et yediklerine dedi. Hiç sormadım kaç çıktığını
İnşallah canim benim gün sayıyoruz bakalım erken dogmalarindan çok korkuyorum doktorum 28 haftayı atlattıktan sonra daha korkma dedi küvez de yaşarlar dedi ama ben küveze girmelerini istemiyorum 34 hafta da dogarlarsa eğer küveze bile girmicekler inşallah sende tez zamanda tadarsın bu duyguyu canim cok baska bisey mis ben hiç bilmezdim böyle olacağınıBu ay adana baskentten randevu almaya çalışacağız kısmet bakalım ekimde tedavi olabilirim insallah senun bebisler büyümüş sağlıkla kavu canim inşallah
yarin kontrolo gidecegim bende merak ediyorum ne kadar oldukalrini. en son kizim 560 oglum 520 civariydi. 23 haftalikkendi sanirimAaaa canim cok sevindim hem annane hem babanne olucaz ne güzel sorma inan çok kritik te her ayım şimdi yine korkuyla yatıyorum bakalım kaç gram lar seninkiler
Günaydın cnm nasılsın bulantilarin oluyor mu benim çok yoğun bulantilarim oluyor sabahları uyku uyyyamiyorumGünaydın arkadaşlar
Cnm oluyor ama nasıl desem yani sürekli araba tutmuş gibi geziniyorum midem ağzıma gelecek gibi ama uykumda sorun olmuyor çok şükür inşallah saglikla atlatiriz bugunlerideGünaydın cnm nasılsın bulantilarin oluyor mu benim çok yoğun bulantilarim oluyor sabahları uyku uyyyamiyorum
Canım benim de 24.haftada 650 biri 630 biriydi sonra 26.haftada kızım 900 oğlum 880 di şimdi 28.haftada gidicem yani cuma günü bakalım kaç oldular merak ediyorumyarin kontrolo gidecegim bende merak ediyorum ne kadar oldukalrini. en son kizim 560 oglum 520 civariydi. 23 haftalikkendi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?