- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.261
Canimm sen şu listeye bi el at istersen baksana durumlar hayırlı hayırlı değişiyor inşallah
Aminnnnnnnnnn inşallahListe de 50kişi den 27 hamilemiz.var 23 var negatif Insallah bizlerde bizlerde pozitifi görürüz.
Kızlar allah razı olsun. Valla hep duamdasiniz. Hiic tanımadığım gormedigim insanlardan bu süreçte destek almak müthiş bir şey. N iyi siz bilirsiniz bu durumu. Kalbimden geçenleri dile dokemiyorum yemin ederim. Hepinizi çok seviyorum... Rabbim hepimizin kucagini sevgi pitirciklariyla doldursun :)
Senin adına cook mutlu oldumKızlar 164.75 çıktı :))
Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah yerini en kısa zamanda doldursunMerhaba kızlar bebişimi kaybettim 26 haftalıkçok üzgünüm Mart ayında tüp bebekle hamile kalmıştım. Benim gibi bebişinin kalbi duran varmı
Canim yaaa çok uzuldum inanki rabia acını dindirsın inşallah bi sorun varmiydi şu zamana kadar canım rabbim yerini doldursun sana ahirette şefaatçi etsinMerhaba kızlar bebişimi kaybettim 26 haftalıkçok üzgünüm Mart ayında tüp bebekle hamile kalmıştım. Benim gibi bebişinin kalbi duran varmı
Suanki artış okadar kötü değil inşallah bidahaki test tarihin iki katı olacak ben inaniyorum stres yapma rahat olmaya çalış cnmKızlar tecrubelerinize ihtiyacım var. Birinci beta 164 çıktı, bugünkü de 274. İçimi bi sıkıntı kapladı
Canim allah razı olsun. Özelden mesajını da gördüm havuç suyunu da değerlendirelim. Çok sağolSuanki artış okadar kötü değil inşallah bidahaki test tarihin iki katı olacak ben inaniyorum stres yapma rahat olmaya çalış cnm
Sende sağol cnm benim inşallah şifa olsun cnm guzel haberini okuyacsgiz inşallahCanim allah razı olsun. Özelden mesajını da gördüm havuç suyunu da değerlendirelim. Çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?