- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.301
Cnm inşallah hakkınızda hayırlısı olsun o bebis gelecek ben inaniyorumUzun zamandır girmiyordum ama çok da ilerlememis sayfa herkes nerde acep? Ben eylülde tekrar deneyecektim ama esim tedavi olmaya karar verdi.bakalım inşallah güzel sonuçlar cikar
İnşallah canım dualarım seninle. Kocaman olduk yaaaUzun zamandır girmiyordum ama çok da ilerlememis sayfa herkes nerde acep? Ben eylülde tekrar deneyecektim ama esim tedavi olmaya karar verdi.bakalım inşallah güzel sonuçlar cikar
Zaman ne çabuk geçiyor yaaa 30 haftalık olmuşsunuz maşallah size Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah canım dualarım seninle. Kocaman olduk yaaa
Canım sizin problem spermler ile mi ilgiliKızlar bUrfa kaan oydos a giden var mi
Evet bende de rezerv azCanım sizin problem spermler ile mi ilgili
Amin canım evet çok çok çabuk geçiyor şu gibi. Rabbim size de nasip etsin inşallahZaman ne çabuk geçiyor yaaa 30 haftalık olmuşsunuz maşallah size Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım hepimiz mutlu haftalarGünaydın güzel bir hafta geçirelim inşallah
Ah bu liste bu liste bayılıyorum bu listeye ya canim bu arada bana bi kız on erkek yazmışsın hahahahahahaha
1. bedazzld01 -HAMİLE (KIZ)
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ 1 KIZ 1 0ERKEK )
6- metceykelebek HAMİLE (KIZ)
7- Justicelinght MARTTA NEGATİF
TEMMUZDA DOĞAL YOLDAN HAMİLE
8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF -MAYISTA NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE ( KIZ )
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE (ERKEK)
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ 1 KIZ 1 ERKEK )
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk
30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 DIŞ GEBELİK
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ 1 KIZ 1 ERKEK )
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - NEGATİF
45- yaasemintt - MARTTA NEGATIF-EYLULDE POZİTİF
46- hally- HAMİLE(İKİZ)
47-Ahha - KİMYASAL GEBELİK
48- kent35- NEGATİF
49- rosebady-HAMILE (İKİZ)
50-Aminebusra- Eylül adetiyle başlayacak
Henüz bebiş yok Maasallah siz kocaman olmuşsunuzAh bu liste bu liste bayılıyorum bu listeye ya canim bu arada bana bi kız on erkek yazmışsın hahahahahahaha
Tüp bebek mi yaptırdın canim oldum evet martin ilk haftası başladık tedaviye biz martin sonunda hamile olduğumu öğrendim çok şükür 10 gün sonrada ikiz olduğunu öğrendim daha dün gibi herşey ama gerçekten zaman çok hızlı geçti bugünleri çok ozlucem eminim ama biran önce doğurmak istiyorum tabi son haftalar zor geciyoHenüz bebiş yok Maasallah siz kocaman olmuşsunuz
Kız sen benı unutmuşsun biz aynı dönemde yaptırdık sen pozitif oldun ben negatıf sonra ıkınciyi denedım agustosda olmadı ama beklemeyım şimdi sağlıkla kucağına al Mutlu huzurlu büyüt mınnakkarı inş bizede dua et Cok az kalmış iyi haberlerını beklıyoruzTüp bebek mi yaptırdın canim oldum evet martin ilk haftası başladık tedaviye biz martin sonunda hamile olduğumu öğrendim çok şükür 10 gün sonrada ikiz olduğunu öğrendim daha dün gibi herşey ama gerçekten zaman çok hızlı geçti bugünleri çok ozlucem eminim ama biran önce doğurmak istiyorum tabi son haftalar zor geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?