2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

zeymuss nasılsın çok kilo aldın mı bebeişlerin kilosu nasıl ayyy epeydir yazışmıyorduk özlemişim doğum ne zaman gibi drunla konuştunuz mu hiç

aaaaa ne şanslı bir sayfamız var seninde mi ikiz canımmm maşallah bebişlere inşallah hayırla sağlıkla geçirirsin Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza da inşallah çifter çifter nasip etsin kanamalar bizlerde sanırım daha fazla oluyor inşallah bu günlerde geçer ben hala haftalık iğneye ve fitil e devam ediyorum

Evet cnm maşallah ikizler haklisin ikizler de olabiliyormis bende hafta da bir iğne vuruluyorum cnm amin inşallah saglikla hepimiz kucağımiza alalım rabbim bu yolda uğraşan herkesin gönlüne göre versin maşallah büyümüş senin bebisler sağlıkla kucağına aldigin gunleride görürsün inşallah cnm

4
aminnnn canım inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız yine burdan . ewet büyüyorlar zaman hem geçiyor hem geçmiyor gibi hayırlısıyla sağlıkla vakti zamanında bi kucağımıza alsaydık

4

aminnnn canım inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız yine burdan . ewet büyüyorlar zaman hem geçiyor hem geçmiyor gibi hayırlısıyla sağlıkla vakti zamanında bi kucağımıza alsaydık
İnşallah saglikla cnm şuan bana geçmiyor zaman sanki

zeymuss nasılsın çok kilo aldın mı bebeişlerin kilosu nasıl ayyy epeydir yazışmıyorduk özlemişim doğum ne zaman gibi drunla konuştunuz mu hiç
iyiyim cok sükür canim. ben 12 kilo aldim. bebeklerim 1400 civarindalar. iki doktora hidiyorum cok farkli sonuclar cikiyor. acikcasi hangosi dogru bilmiyorum ama oglum kilo olarak geride plesenta damarsal yapidan kaynakli diyorlar. kilo almaya devam etsin aradaki fark acilmasinda raziyim yoksa erken doguma gidilebilir diyorlar. buna da sükür canim bu günlere geldik. dogum hersey yolunda giderse 38.hafta yani kasim sonu aralik basi diyor doktor da 38 i beklemek cok zor agirlastim artik. senin nasil gidiyor. cinsiyetleri ne

benim bir kiz bir erkek insallah. isim konisunda kararsizis daha kiza sare veya nisa oglna erdem veya deniz var aklimizda ama karar veremiypruz daha. bende oyleydim hic biryere gitmek istemiyordum disari cikarsamda yanimda poset peceteyle cukiyordum. en rahat ay 5 - 6 sonra agirlastim gezemiyorum ayakta kalamiyorum artik

Bende iki dr a gidiyorum napayım biri 4 haftada bir cagiriyurdu bende araya diğerine gitmeye karar verdim . İnşallah oğlun geride kalmaz bu plasenta için kan sulandiricilar akışı hızlandırıyor diye biliyorum iki drdan çözüm bulan olmadı mı gerçi birinin söylediğini yapsan diğerine soyleyemiyirsun aslında ikisini idare etmek de zor oluyur doğumu hangisinde yaoacaksam en son onu dinliyorum :))) kalan haftalarda güzelce geçer inşallah erken doğum falan olmadan ciğer geliştirici yapalım diyen oldu mu ben 28 .haftada bi sorayım diyorum ne diyecek bakalım sen baya agirlastim diyursun ben biraz alışveriş yaptım ama birazini da son haftalarda yaparım diyordum pek dışarı cikamiyursun öylemi yoruluyormusun benim biraz yuruyunce karnım geriliyor sirtim agriyo daha mı artıyor dejek

Cnm maşallah baya büyümüşsunuz Allah sağlıkla yavrularini kucağına aldirsin isimleride çok güzel ne güzel fazla kilo da almamissin iki dra gitmenin de böyle bir dezavantajı var sen doğum yaptiracagin druna güven inşallah güzel haberlerini okuruz burdan

hally canim oglumun plesentasi daha kücük kızıma göre pek lan akisiyla alakasi yok sanirim, coraspin kullaniyorum zaten kan sulandırıcı.
ciğer geliştiriciyi bana doktorum bebeklerin arasindaki fark acilirsa yapabiliriz dedi erken dogum ihtimalimden ama daha yapilmadi simdilik. asil doktorum Üniversitesi de olduğum ilcede de gidiyorum arada zaten burada doğum olmuyor iki doktor da biliyor birbirine gittiğimi ama yinede sıkıntı iste sen yanlış ölçüyorsundur diyemiyorsun ikisini de
canim sakin alışverişini ozellikle gezerek yapacagin şeyleri 30 dan sonraya birakma. 15 dk lik arabayla bir yere gitsem sirtim belim ağrıyor. alttan agrilarim oluyor ayakta kalınca cok yoruluyorum artik. benim ifak tefek alisverisim kaldi. netten veya cok yorfun degilsem cok gezmeden magazadan bakıyorum. 20-25 haftalarda esim eve gidelim yoruldun derdi dinlemezdim, simdi mecbur olmadigim sürece evden çıkmıyorum

sukür büyüdük canim. darisi basiniza insallah. allahim hepimizin yavrusunu kucagimiza almayi nasipnetsin.

Günaydın kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra yeniden sizlerleyim neler yapıyorsunuz geriye dönük fazla okuyamadım bir bakim dedim güzel anneler anne adayları neler yapıyorsunuz

Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?

selam arkadaşlarr buraya yazmayalı epey oldu..
Maaşallah hamilelerimiz epey büyüttüler bebişleri.
allahım sağlıkla doğum yaptıkları haberini almayıda nasip etsin..
ilk bebişimiz kim olucak bakalım..
kimsede bi gelişme yokmu arkadaşlar.
cakırfoto sen naptın arkadasşım ne durumdasın.

Ben 32.haftada çalışamaz raporumu aldım.Dinleniyorum evde.Bulantılarım devam ediyor sabah kalkınca kusuyorum sadece artık.Yavrum büyüyor.En son 2 kiloydu iki hafta önce.Doğum şeklime hala karar vermedim...

Ben 32.haftada çalışamaz raporumu aldım.Dinleniyorum evde.Bulantılarım devam ediyor sabah kalkınca kusuyorum sadece artık.Yavrum büyüyor.En son 2 kiloydu iki hafta önce.Doğum şeklime hala karar vermedim...

Maasallah size cnm.
Hala devammi ediyormu.bulantilarin ayy zor oluyordur.
Neyse evdeymissin artik daha rahat gecirirsin cnm
bebisinede maasallah iyi kilosu da
Doğum şekli icin doktor ne diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…