- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.321
Ay canım ya haklısın unutmuşum ben seni kusura bakma nolur bu hormonlar beni delirtti çok unutkan oldum bu aralar ederim tabi etmem mi tekrar yaptircak misin dönmüş embriyo varmiKız sen benı unutmuşsun biz aynı dönemde yaptırdık sen pozitif oldun ben negatıf sonra ıkınciyi denedım agustosda olmadı ama beklemeyım şimdi sağlıkla kucağına al Mutlu huzurlu büyüt mınnakkarı inş bizede dua et Cok az kalmış iyi haberlerını beklıyoruz
SOrun Can'ım benım yok zaten rezerv sıkıntım var ondan cok yumurtam olmuyor evet önümüzdeki aylarda yaptırcam inşAy canım ya haklısın unutmuşum ben seni kusura bakma nolur bu hormonlar beni delirtti çok unutkan oldum bu aralar ederim tabi etmem mi tekrar yaptircak misin dönmüş embriyo varmi
İnşallah tez zamanda seninde güzel haberini alırız canim çifter Çifter inşallah ara vermemek en güzeli zaten bu son denemen olsun inşaallah bu kez tutacakSOrun Can'ım benım yok zaten rezerv sıkıntım var ondan cok yumurtam olmuyor evet önümüzdeki aylarda yaptırcam inş
Slm cnm iyiyim bende çok şükür maşallah sen son dönemece girmissin ayy inşallah bende görürüm o günleri çok uzak geliyor bana inşallah saglikla al cnm yavrulariniKızlar naber nasılsınız bakalım bebisler nasil
Canim iyiyim ben şükür çok bulantısı Afedersin kusma geçiyor günlerim sen nasılsın ikizler nasıl cinsiyet öğrendin mi cnm yazmiyorsun bu ara pekSlm arkadaşlar inşallah herkes iyidir
Daha azalmadimi hiç cnm inşallah 12. haftadan sonra rahatlarsin cnm sağol sorduğun için benimde pazar günü biraz kanamam oldu cnm anlık bi şekilde acile gittik kadın doğum Dru baktı bebekler iyiymis şükür iğne vuruldum biraz orda yattım şimdide evde sürekli yatiyorum cnm buara daha ogrenmedik cinsiyetleri cumaya kendi druma gidecez inşallah belki o zaman söyler birşeyler sağlıklı olsunlar da inşallah cinsiyet ikinci plan benim için dikkat et cnm sende kendine gorusuruzCanim iyiyim ben şükür çok bulantısı Afedersin kusma geçiyor günlerim sen nasılsın ikizler nasıl cinsiyet öğrendin mi cnm yazmiyorsun bu ara pek
Doğru söylüyorsun canınm en son is cinsiyet benimde yedi haftada kanamam olmuştu ve korkusunun Rabbim hev birimiz yaşamasin inş canım sağlıklı olsunlar da yok cnm ya yine epey çıkardım bugün azalmadı bulantı bugünümeze şükür canım benim doktor aslında bulantı hapı yazdı ama çok zorda kalırsan al dedi bende almadım zararlı die dansın savrwdiyorun zor Kavuştuk kalan pınar diyorum hep hayırlısı olsun inş hepimız içn canım sağlıkla doğsunlar yavruların inşDaha azalmadimi hiç cnm inşallah 12. haftadan sonra rahatlarsin cnm sağol sorduğun için benimde pazar günü biraz kanamam oldu cnm anlık bi şekilde acile gittik kadın doğum Dru baktı bebekler iyiymis şükür iğne vuruldum biraz orda yattım şimdide evde sürekli yatiyorum cnm buara daha ogrenmedik cinsiyetleri cumaya kendi druma gidecez inşallah belki o zaman söyler birşeyler sağlıklı olsunlar da inşallah cinsiyet ikinci plan benim için dikkat et cnm sende kendine gorusuruz
Amin cnm inşallah sağlıkla kucağımiza da alırız ekşi elma iyi geliyor bulantiya cnm bende işe yarıyor bide beyaz leblebi cnmDoğru söylüyorsun canınm en son is cinsiyet benimde yedi haftada kanamam olmuştu ve korkusunun Rabbim hev birimiz yaşamasin inş canım sağlıklı olsunlar da yok cnm ya yine epey çıkardım bugün azalmadı bulantı bugünümeze şükür canım benim doktor aslında bulantı hapı yazdı ama çok zorda kalırsan al dedi bende almadım zararlı die dansın savrwdiyorun zor Kavuştuk kalan pınar diyorum hep hayırlısı olsun inş hepimız içn canım sağlıkla doğsunlar yavruların inş
Canım bulantiya tek iyi gelen şey el bileklerinin ovulmasi eşin el bileklerini ovsun ve farkı gör çok geçmiş olsunDoğru söylüyorsun canınm en son is cinsiyet benimde yedi haftada kanamam olmuştu ve korkusunun Rabbim hev birimiz yaşamasin inş canım sağlıklı olsunlar da yok cnm ya yine epey çıkardım bugün azalmadı bulantı bugünümeze şükür canım benim doktor aslında bulantı hapı yazdı ama çok zorda kalırsan al dedi bende almadım zararlı die dansın savrwdiyorun zor Kavuştuk kalan pınar diyorum hep hayırlısı olsun inş hepimız içn canım sağlıkla doğsunlar yavruların inş
Allah Razı olsun canım hemen deniyorum inşCanım bulantiya tek iyi gelen şey el bileklerinin ovulmasi eşin el bileklerini ovsun ve farkı gör çok geçmiş olsun
Sendende canım inş sifani bulursunAllah Razı olsun canım hemen deniyorum inş
Iyi geldimi canımAllah Razı olsun canım hemen deniyorum inş
Biraz daha iyiyim canım benim çok sağol bu gün biraz daha iyi geçirdim inşIyi geldimi canım
Ben herseyi denedim bulantım geçmedi en sonda bu bilek ovmayi okudum bir yerde eşim ovdu gerçekten fark etti kimin bulantı kusmasi varsa söylüyorum faydasını goruyolarBiraz daha iyiyim canım benim çok sağol bu gün biraz daha iyi geçirdim inş
gecer canim merak etme. bana da hic gecmeyecek gibi geliyordu bulantilar kusmalar, miden yanmasi, kaynamasi. gunde 3 ögün cikardigimi biliyorum, 16 - 17 hafta hibi gecmisti benim. sukür bu günlere geldik. rabbim yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi madip etsinBiraz daha iyiyim canım benim çok sağol bu gün biraz daha iyi geçirdim inş
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş canım hep eve mahkumum bulantı ve çıkarma olduğu için inş sağlıkla ilerlesinde siz bebeğinizin cinsiyeti ne adını ne koymayı düşünüyorsunuz canım sağlıkla doğsun inş...gecer canim merak etme. bana da hic gecmeyecek gibi geliyordu bulantilar kusmalar, miden yanmasi, kaynamasi. gunde 3 ögün cikardigimi biliyorum, 16 - 17 hafta hibi gecmisti benim. sukür bu günlere geldik. rabbim yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi madip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?