2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Normal doğum deneriz dedi ama daha çatı muayenesi olacağım 37.haftada ona göre karar veririz sanırım.Ben de bilemiyorum ki ama sezeryan olursa spinal ya da epidural istiyorum.Bebeği görmek istiyorum doğduğunda Allah nasip ederse..

Maşallah cnm gözün aydın Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah çok sevindim

Ben de eşim üzerinden biraz tedavi oldu beklemedeyiz önümüzdeki ay tekrar tüp denecez gunsa çok sevindim Allah tamamına erdirsin bak sana diyordum sen benim umudumsun senden sonra bende hamile kalacam diye sıra bende insallah

İnşallah cnm inşallah sırayla gebe kalın inşallah

Slm cnm iyiyim napim aynı sen nasılsın herşey yolundadir inşallah herkes yok oldu ya niye acaba inşallah herkes iyidir

bende iyiym cnm bizdede aynı hersey..bebişler büyüyor seninde maaşallah nasıl rahatmı geçiriyorsun cnm yoktur sıkntın inşallah.
hepimiz bi giddik dahada kimse yazmaz oldu inşallah güzel haberler vardır.

aaaaaaa ayy ne diyosun cnmm
maaşallah cnm inan cook sevindimm.
Rabbimin mücizesi gözünaydın cnm ..
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
valla şoktayımm cok sevindim.
inşallah saglıklı bi şekilde kucağınada alırsın.
AMİN cnm bizlerde inş güzel haberler verebiliriz

inşallah sıra sendedir cnm bi süprizde sen yaparsın

Merhaba arkadaşlar bende iyiyim bugün çok şükür dun bir bayilma yaşadım düştüm yere sırt üstü seşim farketmiş iyiki evdeydi ayıltti beni hastaneye gittik çok şükür bebis iyi bende iyiyim bugün boynum ağrıyor kuyruk sokumum ağrıyor ama çok şükür iyiyim sizde iyisiniz inş gunsa çok sevindim sağlıkla devam etsin inş flzask2003 inş Allahım yakın zamanda olsun canım nazın nasıl Allahım herkesi sevindirsin inş

Son düzenleme:
bende iyiym cnm bizdede aynı hersey..bebişler büyüyor seninde maaşallah nasıl rahatmı geçiriyorsun cnm yoktur sıkntın inşallah.
hepimiz bi giddik dahada kimse yazmaz oldu inşallah güzel haberler vardır.
Çok şükür cnm bazen çok bazen az oluyor idare ediyorum inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm sağlıkla evet artık pek kimse ugramiyor artık inşallah herkes iyidir

Tekrar geçmiş cnm Allah bidaha yasatmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…