- 24 Eylül 2012
- 202
- 249
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.361
flzask2003 sen yeniden tedavi olmayı düşünüyordum başladın mı,ne zaman başlıcaksın?
Slm cnm iyiyim napim aynı sen nasılsın herşey yolundadir inşallah herkes yok oldu ya niye acaba inşallah herkes iyidirKızlar nerdesiniz
gunsa demir6133 ahha Yavrum benim S s_akaydin76 rosebady aminebusra
Diğer hamisler huhuuu
Ben burdayım Can'ım bende güzel haberler var ikinci deneme sonrası kendıgınden hamıle kaldım bugün ıkı ay bitti cok şükür.İns saglıkla devam eder Allahım sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsinKızlar nerdesiniz
gunsa demir6133 ahha Yavrum benim S s_akaydin76 rosebady aminebusra
Diğer hamisler huhuuu
Maşallah cnm gözün aydın Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah çok sevindimBen burdayım Can'ım bende güzel haberler var ikinci deneme sonrası kendıgınden hamıle kaldım bugün ıkı ay bitti cok şükür.İns saglıkla devam eder Allahım sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin
İnşallah cnm inşallah sırayla gebe kalın inşallahBen de eşim üzerinden biraz tedavi oldu beklemedeyiz önümüzdeki ay tekrar tüp denecezgunsa çok sevindim Allah tamamına erdirsin bak sana diyordum sen benim umudumsun senden sonra bende hamile kalacam diye sıra bende insallah
Cnm inşallah vakti geldiğinde sağlıkla gebe kal inşallah güzel haberlerle gel inşallahBende henüz bir gelisme yok tedaviler devam ediyor ama aralıkta sanırım tedavi basliyacak
Slm cnm iyiyim napim aynı sen nasılsın herşey yolundadir inşallah herkes yok oldu ya niye acaba inşallah herkes iyidir
Ben burdayım Can'ım bende güzel haberler var ikinci deneme sonrası kendıgınden hamıle kaldım bugün ıkı ay bitti cok şükür.İns saglıkla devam eder Allahım sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin
Ben de eşim üzerinden biraz tedavi oldu beklemedeyiz önümüzdeki ay tekrar tüp denecezgunsa çok sevindim Allah tamamına erdirsin bak sana diyordum sen benim umudumsun senden sonra bende hamile kalacam diye sıra bende insallah
Bende henüz bir gelisme yok tedaviler devam ediyor ama aralıkta sanırım tedavi basliyacak
Çok şükür cnm bazen çok bazen az oluyor idare ediyorum inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm sağlıkla evet artık pek kimse ugramiyor artık inşallah herkes iyidirbende iyiym cnm bizdede aynı hersey..bebişler büyüyor seninde maaşallah nasıl rahatmı geçiriyorsun cnm yoktur sıkntın inşallah.
hepimiz bi giddik dahada kimse yazmaz oldu inşallah güzel haberler vardır.
Tekrar geçmiş cnm Allah bidaha yasatmasin inşallahMerhaba arkadaşlar bende iyiyim bugün çok şükür dun bir bayilma yaşadım düştüm yere sırt üstü seşim farketmiş iyiki evdeydi ayıltti beni hastaneye gittik çok şükür bebis iyi bende iyiyim bugün boynum ağrıyor kuyruk sokumum ağrıyor ama çok şükür iyiyim sizde iyisiniz inşgunsa çok sevindim sağlıkla devam etsin inş flzask2003 inş Allahım yakın zamanda olsun canım nazın nasıl Allahım herkesi sevindirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?