- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.441
Sağol cnm benim inşallah rabbim sanada nasip etsin inşallah en kisa zamandaZeymuss gözün aydın maşallah subhanallah çok iyiymiş
Rosebady darısı başına olsun inşallah canım benim
Hayırlı olsun çok sevindim canım inşallah sağlıkla kuçağına almak da nasip olurselamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
17 eylülde başladığım tedavimin hamilelikle sonuclandı..
2 tane donmuş embrıyom transfer edildi.1 tanesi tuttu .
kimseye söylememe kararı aldım bu tedavide ailelerin bile haberi yok hala bu hafta içi inşallah söyliycez..
şok olucaklarr
çok rahat bi tedavi dönemi geçirdim..
Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
dileyen isteyen herkese allahım yasatsin bu duyguları inşallah..
Çoook sevindim.Hayirli olsunselamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
kimseye söylememe kararı aldım bu tedavide ailelerin bile haberi yok hala bu hafta içi inşallah söyliycez..
şok olucaklarr
Ayyy masallah bebeklerimiz gelmeye baslamis allah bagislasin cok sukur adlari neevet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil
Senin dogum ne zamanÇoook sevindim.Hayirli olsun
Aaaa aaaaaaselamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
şok olucaklarr
Allah analı babalı büyütsün.Ne güzel kuzularına kavuştun.Darısı bizlerin başınaevet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil
Ayy Filiz maşallah cnm çok sevindimselamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
şok olucaklarr
Ayy Filiz maşallah cnm çok sevindimselamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
şok olucaklarr
Cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini cnmAz kaldı ayın 10 gibi olacak tam günü belli değil. Büyük ihtimal sezeryan olacak bebek iri olduğundan.
Günaydın kızlar ayyyyflzask2003 hayırlı olsun hamilelik günlüğünü gördüm çok sevindim canım yaaa ne zaman başladın tedaviye nasıl gelişti ay gerçekten çok sevindim.
Aaaa gercek mi bu haber cok sevindim
flzask2003 ay cnm bayadir gorukmuyordun hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah gruptaki herkes sırasıyla hamile kalsın eee nasıl oldu ne zaman oldu anlat ay çok sevindim filizcim
flzask2003 ayyyy canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla sıhhatli doğurup kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun çok sevindim canım inşallah sağlıkla kuçağına almak da nasip olur
Çoook sevindim.Hayirli olsun
Aaaa aaaaaa...hoppa masallah ne guzel haberler var bugun yuppi iki bebisimiz olmus bir tane kucuk mucizemizin kalbi atnaya baslamis oh oh masallah ay cok iyi flzask2003 canim allah tamamina erdirsin ayy tutamiycam kendimi canim ya hakkettin sen bu mutlulugu daim olsun kucagina almak nasip olsun
Hadi hopba nay nay nay nay nay nay@aminebusra nerdesin
Ayy Filiz maşallah cnm çok sevindimAllah sağlıkla devam ettirsin sağlıkla kucağına aldirsin inşallah hayirli olsun arkadasim
evet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil
Az kaldı ayın 10 gibi olacak tam günü belli değil. Büyük ihtimal sezeryan olacak bebek iri olduğundan.
Canim yaaa çok sevindim ne kadar güzel bi haber bu maşallah canım benim ehh bi halayda senin için cekelim hoppaaaacnm maaşallah senınde az kalmışş..rabbim hayrılı bi doğum nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin miniğin
Maşallah subhanallah çooook sevindimevet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil
Hayırlı olsun Allahımtamamına erdirsinselamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
şok olucaklarr
amin cnmMaşallah subhanallah çooook sevindimküvezde fakan kalmaması da süper olmuş takvim 38 de olduğuna göre 37 de doğum yaptın mama ihtiyacınız oluyur mu ben 32 ye girdim canım kan ilacı kullanamıyorum biraz bebisler geride gibi ilaçlar ishal mide şikayet i yapti hayurlisiyla bizde 37 leri görüp bebisleri sağlıkla kucagimiza alsaydik inşallah bol bol dua edelim birbirimize sayfada herkesin güzel haberlerini alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?