- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.561
Hamdolsun herşey yolunda şimdilik inşallah sıkıntı olmadan böyle devam edernasilsin canim nasil gidiyor hersey yolundadir umarim
Sen nasılsın neler yapıyorsun tekrar başlayacak misin yoksa başladın mınasilsin canim nasil gidiyor hersey yolundadir umarim
iyiyim canim bende tekrar baslamak istiyorum ama merkezde kararsiz kaldim birde neler kullanik oncesinde onu arastiriyorumİyi akşamlar cnm arada bakıyorum yazan olmayınca yazmıyorum sen nasılsin
insllah canim allahin izniyleHamdolsun herşey yolunda şimdilik inşallah sıkıntı olmadan böyle devam eder
daha baslamadim canim baslicam ama iste senin dedigin ari sutu poleni alacam kullanim diyorum iyi olur diyem merkezde secim yapmakta kararsiz kaldimSen nasılsın neler yapıyorsun tekrar başlayacak misin yoksa başladın mı
Mutlaka kullan o söylediklerimi bende rosabady sayesinde kullandım ve faydasını gördüm inşallah sende görürsün.bi de acele etme tedavide en önemli şey doktoruna güvenmek ve rahat olmak bunlar olursa Allah da nasip edecekse oluyordaha baslamadim canim baslicam ama iste senin dedigin ari sutu poleni alacam kullanim diyorum iyi olur diyem merkezde secim yapmakta kararsiz kaldim
kullanacam canim aynen oyuzden aceleci davranmaknistemiyorum cok sagol saglila al bebegini kucaginaMutlaka kullan o söylediklerimi bende rosabady sayesinde kullandım ve faydasını gördüm inşallah sende görürsün.bi de acele etme tedavide en önemli şey doktoruna güvenmek ve rahat olmak bunlar olursa Allah da nasip edecekse oluyor
Rabbim hamile olanlara hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar doğurmayi. evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.kullanacam canim aynen oyuzden aceleci davranmaknistemiyorum cok sagol saglila al bebegini kucagina
Cnm demirin dediklerini mutlaka al bence faydası var zararı yok inşallah hakkında hayırlısı olsun cnmiyiyim canim bende tekrar baslamak istiyorum ama merkezde kararsiz kaldim birde neler kullanik oncesinde onu arastiriyorum
sagol.cnm alacam insllahCnm demirin dediklerini mutlaka al bence faydası var zararı yok inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm
Yazan olunca biz giriyoruz ama kızların çoğu dogurdu sanırım o yüzden herkesin işi başından aşkın sen neler yapıyorsunkizlar nerelerdesiniz kimsecikler yok artik kimse topige girmiyor9
evet ancak bebislerle ugrasiyorlardir sen nasilsin canim nasil gidiyor bende ayni canim ongorusmeye gidecektik birhafta iicnde ama iste nisan ayinda yapin daha iyo dediler bende kararsizkaldim oyuzden cnmYazan olunca biz giriyoruz ama kızların çoğu dogurdu sanırım o yüzden herkesin işi başından aşkın sen neler yapıyorsun
Benim midem hala düzelmedi.yiyip cikariyorum çoğu zaman da aç kalıyorum sürekli baş ağrım var ne bileyim hastalıklı gibi hissediyorum kendimi.çok şükür iyi olsunlar da ne yapalimevet ancak bebislerle ugrasiyorlardir sen nasilsin canim nasil gidiyor bende ayni canim ongorusmeye gidecektik birhafta iicnde ama iste nisan ayinda yapin daha iyo dediler bende kararsizkaldim oyuzden cnm
Ara ara bakıyoruz yazan yok bizimkiler hep anne oldukizlar nerelerdesiniz kimsecikler yok artik kimse topige girmiyor9
İnşallah rabbim sana da nasip etsin arkadaşımAra
Ara ara bakıyoruz yazan yok bizimkiler hep anne oldu
Güzelİnşallah rabbim sana da nasip etsin arkadaşım
Sağol cnm çok şükür 7 ay bitiyor cnm isimlerde daha tam kesin değil kuzu ya Allah inşallah bu evreleri görmeyi sanada nasip etsinSen nasılsın ikizler kocaman olmuştur 6 ay mı şimdi inşallah resimlerinde görürüz burda kizlara isim buldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?