2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

daha baslamadim canim baslicam ama iste senin dedigin ari sutu poleni alacam kullanim diyorum iyi olur diyem merkezde secim yapmakta kararsiz kaldim
Mutlaka kullan o söylediklerimi bende rosabady sayesinde kullandım ve faydasını gördüm inşallah sende görürsün.bi de acele etme tedavide en önemli şey doktoruna güvenmek ve rahat olmak bunlar olursa Allah da nasip edecekse oluyor

kullanacam canim aynen oyuzden aceleci davranmaknistemiyorum cok sagol saglila al bebegini kucagina

Yazan olunca biz giriyoruz ama kızların çoğu dogurdu sanırım o yüzden herkesin işi başından aşkın sen neler yapıyorsun
evet ancak bebislerle ugrasiyorlardir sen nasilsin canim nasil gidiyor bende ayni canim ongorusmeye gidecektik birhafta iicnde ama iste nisan ayinda yapin daha iyo dediler bende kararsizkaldim oyuzden cnm

evet ancak bebislerle ugrasiyorlardir sen nasilsin canim nasil gidiyor bende ayni canim ongorusmeye gidecektik birhafta iicnde ama iste nisan ayinda yapin daha iyo dediler bende kararsizkaldim oyuzden cnm
Benim midem hala düzelmedi.yiyip cikariyorum çoğu zaman da aç kalıyorum sürekli baş ağrım var ne bileyim hastalıklı gibi hissediyorum kendimi.çok şükür iyi olsunlar da ne yapalim

Sen nasılsın ikizler kocaman olmuştur 6 ay mı şimdi inşallah resimlerinde görürüz burda kizlara isim buldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…