- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Kızlar merhaba aranıza hızlı bi giriş yapıyorum kabul ederseniz:)herkesin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.transfere giriyorum birazdan dua eder misiniz banada
Amiin teşekkür ederim toplam 10tane toplanmış 1-2 tanesi küçükmüş ama gelişim takibinde toplam 6tane geliştiği görünüyordu inşallah en az 2 tane kaliteli embriyo gelişirde
Canimmm siz tüp bebeği Nerede yaptirmisti niz yavrumuza kavuştuğunuz...Allahim saglikla mutluluk versinkalır 2 tane kaliteli inşallah cnm.
Canimmm siz tüp bebeği Nerede yaptirmisti niz yavrumuza kavuştuğunuz...Allahim saglikla mutluluk versin
Ben maramara univeristesinde yaptırdım ilkini olumsuz oldu canım teksur ederim cevap in icinn ins yeryüzünde kim anne olmayı istiyorsa Rabbim nasip etsin sizede ikinci kez anne olmayı nasip etsin ins ❤Umut tüp bebekte cnm..amin cnm.Sagol darısı başınıza ne guzel çıkış varmış..inşallah olur sizindr
kız astana bizede fotosunu da çoğu gebelikte silik çizgiyle başlıyor daha çok yeni zaten :)flzask2003 esmerimbicimbicim
testi yaptım ama emin değilim kan tahlili yaptırsaydim keşke silik çizgi çıktı İnşaAllah
hayırlı sonuç alırım da öyle yazarım gönül rahatlığı ile :)
Bu arada o kadar şüphe olsun olmasın test yaptım silik çizgi de hiç görmedim bir ilki yaşadım elbette heveslendim de umarım sonu hayal kırıklığı olmaz
İnşallah kanda da iyi değer ile taçlandırırsın transferin kaçıncı günü yaptın testi...flzask2003 esmerimbicimbicim
testi yaptım ama emin değilim kan tahlili yaptırsaydim keşke silik çizgi çıktı İnşaAllah
Bu arada o kadar şüphe olsun olmasın test yaptım silik çizgi de hiç görmedim bir ilki yaşadım elbette heveslendim de umarım sonu hayal kırıklığı olmaz
flzask2003 esmerimbicimbicim
Ben maramara univeristesinde yaptırdım ilkini olumsuz oldu canım teksur ederim cevap in icinn ins yeryüzünde kim anne olmayı istiyorsa Rabbim nasip etsin sizede ikinci kez anne olmayı nasip etsin ins ❤
Canım ben çok kararsizim eşim tekrara orada deneyelim dio ben kararsizim yani aslında benim yan komşu bahçeci fulyada yaptırdı orayı tavsiye edio bize onun orada yıllardır tedavisi var bir kızı var şimdi İkizlere hamile onlarda da sayı az esimde burada haklarımızı kullanalım snra ozele gidelim dio çok kararsizim canim cokk ...Cnm.benim ilk tüp bebek ve tesemiz marmara universitesinde olduk..ama negatif oldu.amin cnm inşallah.tekrar deniycekmisiniz peki
Canım kaçıncı gününde yaptın idrar testini normal test zamanin ne zamandi :)) Ayy merak ettimflzask2003 esmerimbicimbicim
Canım ben çok kararsizim eşim tekrara orada deneyelim dio ben kararsizim yani aslında benim yan komşu bahçeci fulyada yaptırdı orayı tavsiye edio bize onun orada yıllardır tedavisi var bir kızı var şimdi İkizlere hamile onlarda da sayı az esimde burada haklarımızı kullanalım snra ozele gidelim dio çok kararsizim canim cokk ...
Imkanım var canim biras yani ayırdığımız birikimim var hep tüp için kendi kısıtlamalar birikim yaptik bakalım eşimin kararına önemlii rapor geçtiğini bilmiyodum umut Geçiyor öylemi çok saol bilgin için canim bahçecide geçmiyor onu biliyorum epey bi pahalıymis hakkımızda hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun insCnm imkan varsa kesinlikle bahceci fulya yada umutta denemeni tavsiye ederim..umutta raporda geciyo..hem labaratuvarda çok önemli bence. Bunlar iyi merkezler..hakkinizda hayırlısı olsun
İnşaAllah :) transfer günü sayılmıyor Muş diye bakarsak 8. Günü yapmış oldumİnşallah kanda da iyi değer ile taçlandırırsın transferin kaçıncı günü yaptın testi...
Canim ya ne bileyim emin olamadım diye öyle resim falan da atmak istemedim atanlar var ama kan tahlili fotosunu atarım İnşaAllah :))kız astana bizede fotosunu da çoğu gebelikte silik çizgiyle başlıyor daha çok yeni zaten :)
Ayy inşaAllah Canım yaa boşa çıkmasın hiç birimizin emeği Tabi Yine de hayırlısı olsun :)Cnm.silik çıktıysa vardır ben 8.gün yaptım silik çıkmıştı 9.gunde öyleydi 10. Gün kan tahlili yapmistim hamileydim.
İnşallah kandada görürsün inşallah
Imkanım var canim biras yani ayırdığımız birikimim var hep tüp için kendi kısıtlamalar birikim yaptik bakalım eşimin kararına önemlii rapor geçtiğini bilmiyodum umut Geçiyor öylemi çok saol bilgin için canim bahçecide geçmiyor onu biliyorum epey bi pahalıymis hakkımızda hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun ins
Rabbim hayırlısıni nsip etsin ins bizde kavusuruz yavrumuza cokk çok teşekürederim bilginiz için umut anadolu yakasında mi acaba ben onu Araştırıcam cokk sagoll canimUmutta bahcecinin anadolu yakasindaki şubesi fulya karşı şubesi umutta geciyo daha az maliyeti olur hem bizim orda3. Deneme olucagi için 4.870+ilaclar olucak..evt cnm.pahalı maalesef biz 13 senedir hep birikim yap tedavi ol ameliyat ol yoruldum ama sonu güzel oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?