2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar merhaba aranıza hızlı bi giriş yapıyorum kabul ederseniz:)herkesin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.transfere giriyorum birazdan dua eder misiniz banada

ayy cnm senin bugündüü transfer..dogru..hadi bakalım bebişini alda gel inşallah sıkı sıkı tutunur sana cnm hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah..

flzask2003 esmerimbicimbicim
testi yaptım ama emin değilim kan tahlili yaptırsaydim keşke silik çizgi çıktı İnşaAllah
hayırlı sonuç alırım da öyle yazarım gönül rahatlığı ile :)
Bu arada o kadar şüphe olsun olmasın test yaptım silik çizgi de hiç görmedim bir ilki yaşadım elbette heveslendim de umarım sonu hayal kırıklığı olmaz

Umut tüp bebekte cnm..amin cnm.Sagol darısı başınıza ne guzel çıkış varmış..inşallah olur sizindr
Ben maramara univeristesinde yaptırdım ilkini olumsuz oldu canım teksur ederim cevap in icinn ins yeryüzünde kim anne olmayı istiyorsa Rabbim nasip etsin sizede ikinci kez anne olmayı nasip etsin ins ❤

kız astana bizede fotosunu da çoğu gebelikte silik çizgiyle başlıyor daha çok yeni zaten :)

İnşallah kanda da iyi değer ile taçlandırırsın transferin kaçıncı günü yaptın testi...

Cnm.silik çıktıysa vardır ben 8.gün yaptım silik çıkmıştı 9.gunde öyleydi 10. Gün kan tahlili yapmistim hamileydim.
İnşallah kandada görürsün inşallah

Ben maramara univeristesinde yaptırdım ilkini olumsuz oldu canım teksur ederim cevap in icinn ins yeryüzünde kim anne olmayı istiyorsa Rabbim nasip etsin sizede ikinci kez anne olmayı nasip etsin ins ❤

Cnm.benim ilk tüp bebek ve tesemiz marmara universitesinde olduk..ama negatif oldu.amin cnm inşallah.tekrar deniycekmisiniz peki

Cnm.benim ilk tüp bebek ve tesemiz marmara universitesinde olduk..ama negatif oldu.amin cnm inşallah.tekrar deniycekmisiniz peki
Canım ben çok kararsizim eşim tekrara orada deneyelim dio ben kararsizim yani aslında benim yan komşu bahçeci fulyada yaptırdı orayı tavsiye edio bize onun orada yıllardır tedavisi var bir kızı var şimdi İkizlere hamile onlarda da sayı az esimde burada haklarımızı kullanalım snra ozele gidelim dio çok kararsizim canim cokk ...

Canım kaçıncı gününde yaptın idrar testini normal test zamanin ne zamandi :)) Ayy merak ettim

Cnm imkan varsa kesinlikle bahceci fulya yada umutta denemeni tavsiye ederim..umutta raporda geciyo..hem labaratuvarda çok önemli bence. Bunlar iyi merkezler..hakkinizda hayırlısı olsun

Cnm imkan varsa kesinlikle bahceci fulya yada umutta denemeni tavsiye ederim..umutta raporda geciyo..hem labaratuvarda çok önemli bence. Bunlar iyi merkezler..hakkinizda hayırlısı olsun
Imkanım var canim biras yani ayırdığımız birikimim var hep tüp için kendi kısıtlamalar birikim yaptik bakalım eşimin kararına önemlii rapor geçtiğini bilmiyodum umut Geçiyor öylemi çok saol bilgin için canim bahçecide geçmiyor onu biliyorum epey bi pahalıymis hakkımızda hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun ins

Umutta bahcecinin anadolu yakasindaki şubesi fulya karşı şubesi umutta geciyo daha az maliyeti olur hem bizim orda3. Deneme olucagi için 4.870+ilaclar olucak..evt cnm.pahalı maalesef biz 13 senedir hep birikim yap tedavi ol ameliyat ol yoruldum ama sonu güzel oldu..

Rabbim hayırlısıni nsip etsin ins bizde kavusuruz yavrumuza cokk çok teşekürederim bilginiz için umut anadolu yakasında mi acaba ben onu Araştırıcam cokk sagoll canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…