- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Rabbim hayırlısıni nsip etsin ins bizde kavusuruz yavrumuza cokk çok teşekürederim bilginiz için umut anadolu yakasında mi acaba ben onu Araştırıcam cokk sagoll canim
Ben ist iki saat uzaklıktayim canim izmit in bitimindeyim ama annemler umraniyede oturuyor tedavi sürecinde ist.kalabilirim yakın olur çok teşekür ederim cevaplarını için siz ikinciyi düşünüyorsunuzAmin cnm.amin
.evt anadolu yakası altunizade de..sen ne oturuyorsun.
Ben ist iki saat uzaklıktayim canim izmit in bitimindeyim ama annemler umraniyede oturuyor tedavi sürecinde ist.kalabilirim yakın olur çok teşekür ederim cevaplarını için siz ikinciyi düşünüyorsunuz
Canım yazmayı unutmuşum yaşım 33 nedenide pcos
Allahım tatirdigi duyguyu ikinciyle taclandirsin ins Rabbim nasip etsin saglikla ins tüm isteyenlere sizede ins canimmEvt tedavi sürecin de yakın olsaniz iyi olur bende umraniyeye yakinim cnm..biz inşallah önümüzdeki hafta kızıma kardeş için basliycaz tedaviye
hadi inşallah bekliyorum onu. bende yarın yapıcam evde test inş silikte olsa çizgi çıkar yaCanim ya ne bileyim emin olamadım diye öyle resim falan da atmak istemedim atanlar var ama kan tahlili fotosunu atarım İnşaAllah :))
listemiz giderek artıyor maşallah. inşallah hepimizin pozitif olur ve sağlıklı doğumlarla sonuçlanır
Allahım tatirdigi duyguyu ikinciyle taclandirsin ins Rabbim nasip etsin saglikla ins tüm isteyenlere sizede ins canimm
Bende en baslardayim ama bu ay doğum kontrol ilacı ile ertelendik. muhtemel nisan olcak .olsun güzel güzel haberler alıp mutlu olcaz burda. nisan ayında yapttcaklarda burda devam eder heraldelistemiz giderek artıyor maşallah. inşallah hepimizin pozitif olur ve sağlıklı doğumlarla sonuçlanırlistenin başlarındayım ama daha yarın başlyacağım, erkenden gelip sıra kapmışım
aynen canım burada devam ederiz. bir yere gitmek yok :) herşey masip kısmet canım zamanı var demekki. benim de iki ay önce transfer olacaltı ama ohss sağoşsunBende en baslardayim ama bu ay doğum kontrol ilacı ile ertelendik. muhtemel nisan olcak .olsun güzel güzel haberler alıp mutlu olcaz burda. nisan ayında yapttcaklarda burda devam eder heralde
İnşaAllah. .. Amiiin can'ım...hadi inşallah bekliyorum onu. bende yarın yapıcam evde test inş silikte olsa çizgi çıkar ya
Doğum kontrol ilacı verdi 20 gün sonra tekrar çağırdıKist için bir ilaç verdi mi dokkorunuz
İnşallah canımHosgeldin cnm ..hayırlı olsun tedaviniz inşallah teseye gerek kalmaz çıkan spermler yeterli olur...benim esimde azo ama bizde hiç çıkış yok..esim 3 kez microtese oldu zor surecler ALLAH yardimciniz olsun..inşallah çok ugrasmadab rabbim nasip eder bi bebis
ilk tedavide 5. gün kondu 2 adet olmadı ikincide tesa yapıldı 2. gün embriyosu kondu bakalım bu defa tese yapılacak gibi duruyor.Bende de pko var
Bende de kist gitmediği için doktor uzun protokol dedi ve doğum kontrol verdi 20 gün sonra çağırdı benim de nisanda olacak tüp büyük ihtimalle acaba kist gitmezsé doktor iptal eder mi tüp sureciniBende en baslardayim ama bu ay doğum kontrol ilacı ile ertelendik. muhtemel nisan olcak .olsun güzel güzel haberler alıp mutlu olcaz burda. nisan ayında yapttcaklarda burda devam eder heralde
Canım bizim durumumuz seninle benzer eşim mikrotese oldu 6 tüp donduruldu çarşamba veya perşembe yumurta toplama olcak ve spermler çözdürülcek bizimde çıkış vardı onlarla olmadı mikro tese yaptılarmerhaba arkadaşlar benim tedavi başladı hayırlısıyla 3. deneme eşim azosperm ben pko bu defa Micro tese olacak gibi görünüyor çıkış var ama sayı çok az ve amorf yazıyor sonuçta. .. böyle durumda olup tese de sağlıklı sperm çıkan varmi gerçekten çok belirsizlik var kafamda ilk defa tese olacak
Canım lucrin ağrı yapıyo ilk başlarda. 10 ünite yapıyordum ben başlarda çok ağrım oluyordu. Birde afedersin feci gaz yapıyo. Gaz sancısı da olabilir. Normal sanırım.Kızlar bugün lucrinin 4.günü ama bu aksamkini yaptiktan sonra karnima sanki bıçak sapliyolarmis gıbı ağrım oluyor arada, normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?