2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Rabbim hayırlısıni nsip etsin ins bizde kavusuruz yavrumuza cokk çok teşekürederim bilginiz için umut anadolu yakasında mi acaba ben onu Araştırıcam cokk sagoll canim

Amin cnm.amin
.evt anadolu yakası altunizade de..sen ne oturuyorsun.

Ben ist iki saat uzaklıktayim canim izmit in bitimindeyim ama annemler umraniyede oturuyor tedavi sürecinde ist.kalabilirim yakın olur çok teşekür ederim cevaplarını için siz ikinciyi düşünüyorsunuz

Evt tedavi sürecin de yakın olsaniz iyi olur bende umraniyeye yakinim cnm..biz inşallah önümüzdeki hafta kızıma kardeş için basliycaz tedaviye

listemiz giderek artıyor maşallah. inşallah hepimizin pozitif olur ve sağlıklı doğumlarla sonuçlanır listenin başlarındayım ama daha yarın başlyacağım, erkenden gelip sıra kapmışım
Bende en baslardayim ama bu ay doğum kontrol ilacı ile ertelendik. muhtemel nisan olcak .olsun güzel güzel haberler alıp mutlu olcaz burda. nisan ayında yapttcaklarda burda devam eder heralde

Kızlar bugün transferin 4. günü. E2 ve usg için hastanedeydim. Çıkışta bana ovitrelle çatlatma iğnesi verdiler bugün yapmam için, alıp yaptım. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak içinmiş. Acaba östrojenim mi düşük çıktı ki?

Bende en baslardayim ama bu ay doğum kontrol ilacı ile ertelendik. muhtemel nisan olcak .olsun güzel güzel haberler alıp mutlu olcaz burda. nisan ayında yapttcaklarda burda devam eder heralde
aynen canım burada devam ederiz. bir yere gitmek yok :) herşey masip kısmet canım zamanı var demekki. benim de iki ay önce transfer olacaltı ama ohss sağoşsun

İnşallah canım

Bende de kist gitmediği için doktor uzun protokol dedi ve doğum kontrol verdi 20 gün sonra çağırdı benim de nisanda olacak tüp büyük ihtimalle acaba kist gitmezsé doktor iptal eder mi tüp surecini

Canım bizim durumumuz seninle benzer eşim mikrotese oldu 6 tüp donduruldu çarşamba veya perşembe yumurta toplama olcak ve spermler çözdürülcek bizimde çıkış vardı onlarla olmadı mikro tese yaptılar

Kızlar bugün lucrinin 4.günü ama bu aksamkini yaptiktan sonra karnima sanki bıçak sapliyolarmis gıbı ağrım oluyor arada, normal mi bu

Kızlar bugün lucrinin 4.günü ama bu aksamkini yaptiktan sonra karnima sanki bıçak sapliyolarmis gıbı ağrım oluyor arada, normal mi bu
Canım lucrin ağrı yapıyo ilk başlarda. 10 ünite yapıyordum ben başlarda çok ağrım oluyordu. Birde afedersin feci gaz yapıyo. Gaz sancısı da olabilir. Normal sanırım.

hanımlar gonal f ya da pregon igneniz var mı?satın alıcam.istanbulda oturup elden almak istiyorum. bikaç gün daha kullanmam lazım. 50 50 vurcam. yarım pktte olablr.yarına ihtycm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…